Harm Edens inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Harm Edens - Foto: (C) Bastiaan Aalbersberg

Harm Edens

Harm Edens is bekend als presentator van Dit Was Het Nieuws en van de talkshow On Air.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Harm Edens?

Harm Edens presenteert

Presentator van Dit Was Het Nieuws en talkshow On Air

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Harm Edens)

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Harm Edens

Lees meer over Harm Edens

Harm Edens is bekend geworden met de presentatie op tv van Dit Was Het Nieuws. Veertien jaar bij de Tros en nu bij RTL4.

Vorige jaar kreeg hij in de zomermaanden z'n eigen dagelijkse talkshow On Air -live vanaf Schiphol - waar dit jaar een vervolg op komt.

Na zijn studie Nederlands en Theaterwetenschap schreef hij - samen met Ger Apeldoorn - afleveringen voor vele bekende comedies, waaronder Het Zonnetje in Huis, Sam Sam, In de Vlaamsche Pot, De Sylvia Millecam Show, Hij & Julia, Gemeentebelangen en de dagelijkse comedy Samen. Ook werkte hij mee aan Baantjer en andere drama-series.

Behalve de presentatie van grote shows, zoals Het Gouden Harpen Gala en Winnaar van de Week presenteerde Harm een aantal educatieve programma's bij Teleac, bijvoorbeeld over Italie en Spanje en bij de NCRV de Nationale Nieuws Quiz en de thema-avond over Soa's.

Bij Omroep Gelderland maakt en presenteert Harm programma's als Gelderse Koppen, Harm's Hulptroepen, Pubers en inmiddels voor het derde jaar het zeer succesvolle Vierdaagse Journaal.

Naast televisie heeft Harm een grote liefde voor radio. Hij maakte onder andere het satirische programma De Hof van Edens, het TROS Jongerenforum en heel veel hoorspelen en hij valt af en toe in bij Casa Luna van de NCRV.

Achter de schermen heeft hij veel programma's meebedacht, waaronder de Acht Plagen van Rob Kamphues, schreef hij mee aan programma's en shows voor o.a. Karin Bloemen en Marjolein Touw en werkt hij op dit moment voor de Ideeënfabriek van de NCRV.

Dagvoorzitterschap en presentaties

Al meer dan 25 jaar spreekt hij commercials in, hij schrijft columns o.a. voor het succesvolle blad Linda. , leidt symposia als dagvoorzitter en verzorgt presentaties voor verschillende (commerciële) opdrachtgevers. Maar ook voor het WNF is hij actief - en nog een aantal andere goede doelen. Wil je Harm Edens inzetten als dagvoorzitter tijdens jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Harm Edens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Harm Edens via Het Sprekersburo. Wilt u Harm Edens inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?