Dagvoorzitter Harm Edens - Foto: (C) Bastiaan Aalbersberg

Harm Edens

Harm is bekend als presentator en tekstschrijver. Zijn kracht als dagvoorzitter ligt bij het razendsnel contact maken.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • Interviewer
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

€ 5.000 tot € 7.500

Om Harm Edens te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Harm Edens boeken als dagvoorzitter

Presentator, tekstschrijver en dagvoorzitter

Harm Edens is verrassend veelzijdig en op tal van terreinen inzetbaar. Door zijn jarenlange ervaring als televisiepresentator en de omgang met verschillende gasten in zijn programma’s weet Harm de juiste toon te zetten en leiding te geven aan discussies. Hij weet een sfeer te scheppen waarin andere gasten zich prettig voelen en heeft de gave het publiek enorm te boeien.

Inmiddels heeft Harm al ruim 20 jaar ervaring als dagvoorzitter, gespreksleider en interviewer voor veel verschillende evenementen, symposia en bijeenkomsten. Van grote presentaties, debatten en talkshows tot grote live-interviews en productintroducties. Of hij nu een hoogleraar interviewt voor een zaal toekomstige studenten, in gesprek gaat met een CEO bij een vergadering, of een congres over een gevoelig onderwerp leidt, het gaat Edens er om echt contact te maken.

Zijn brede maatschappelijke kennis en zijn sterke vocabulaire als Neerlandicus, zorgen ervoor dat Harm Edens tijdens zijn presentaties de juiste snaar bij zijn publiek weet te raken.

Tijdens evenementen is Edens bevlogen, zakelijk, scherp, kritisch, relativerend, spontaan, gevat en humor speelt vaak een belangrijke rol. Harm spreekt Nederlands, Engels en Duits.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Harm Edens

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Harm Edens

Harm Edens is bekend geworden met de presentatie op tv van Dit Was Het Nieuws. Veertien jaar bij de Tros en nu bij RTL4.

Vorige jaar kreeg hij in de zomermaanden z'n eigen dagelijkse talkshow On Air -live vanaf Schiphol - waar dit jaar een vervolg op komt.

Na zijn studie Nederlands en Theaterwetenschap schreef hij - samen met Ger Apeldoorn - afleveringen voor vele bekende comedies, waaronder Het Zonnetje in Huis, Sam Sam, In de Vlaamsche Pot, De Sylvia Millecam Show, Hij & Julia, Gemeentebelangen en de dagelijkse comedy Samen. Ook werkte hij mee aan Baantjer en andere drama-series.

Behalve de presentatie van grote shows, zoals Het Gouden Harpen Gala en Winnaar van de Week presenteerde Harm een aantal educatieve programma's bij Teleac, bijvoorbeeld over Italie en Spanje en bij de NCRV de Nationale Nieuws Quiz en de thema-avond over Soa's.

Bij Omroep Gelderland maakt en presenteert Harm programma's als Gelderse Koppen, Harm's Hulptroepen, Pubers en inmiddels voor het derde jaar het zeer succesvolle Vierdaagse Journaal.

Naast televisie heeft Harm een grote liefde voor radio. Hij maakte onder andere het satirische programma De Hof van Edens, het TROS Jongerenforum en heel veel hoorspelen en hij valt af en toe in bij Casa Luna van de NCRV.

Achter de schermen heeft hij veel programma's meebedacht, waaronder de Acht Plagen van Rob Kamphues, schreef hij mee aan programma's en shows voor o.a. Karin Bloemen en Marjolein Touw en werkt hij op dit moment voor de Ideeënfabriek van de NCRV.

Dagvoorzitterschap en presentaties

Al meer dan 25 jaar spreekt hij commercials in, hij schrijft columns o.a. voor het succesvolle blad Linda. , leidt symposia als dagvoorzitter en verzorgt presentaties voor verschillende (commerciële) opdrachtgevers. Maar ook voor het WNF is hij actief - en nog een aantal andere goede doelen. Wil je Harm Edens inzetten als dagvoorzitter tijdens jouw evenement of bijeenkomst? Neem dan contact met ons op.


Deel deze pagina

Harm Edens inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Harm Edens.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Harm Edens via Het Sprekersburo. Wil je Harm Edens inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Harm Edens

Het boeken van Harm Edens als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Harm Edens heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Harm Edens plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Harm Edens.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Harm Edens helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Harm Edens de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Harm Edens aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Harm Edens te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Harm Edens.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.