Kasper van Kooten inhuren als presentator voor je evenement

Hij is bij het grote publiek bekend als acteur en cabaretier. Daarnaast is hij een veelgevraagd presentator.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Kasper van Kooten?

Offerte aanvragen
Presentator Kasper van Kooten - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Kasper van Kooten)

Thema's

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Kasper van Kooten als presentator boeken

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Kasper van Kooten
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Kasper van Kooten

Lees meer over Kasper van Kooten

Kasper van Kooten is naast cabaretier en film- en televisieacteur ook actief als muzikant, liedjesschrijver en presentator. Van Kooten geniet vooral bekendheid door zijn rollen in films en series als All Stars, De co-assistent  en Toscane. Hij verleende zijn stem aan o.a. de Nederlandse versies van Stuart Little 2 en Monsters & Co en maakte en sprak de stem in van de Hamsters voor de bekende supermarktketen. Momenteel zijn de opnames bezig voor de bioscoopfilm All Stars 2, Old Stars, welke in oktober van dit jaar in de bioscopen te zien zal zijn.

Tussen 1998 en 2001 was Kasper van Kooten de drummer van Acda & De Munnik en speelde hij met hen op alle grote festivals en in de theaters. In 2003 scoorde hij als zanger een hit met Mooie Blouse. Sindsdien brengt hij zijn eigen albums uit en treedt hij regelmatig op met zijn band. Zijn solotheaterprogramma’s Lijfspreuk, Geestdrift en Veelvraat zijn allen positief ontvangen en werden zelfs genomineerd voor de Neerlands hoop en Poelifinario cabaretprijzen. Dit najaar zal Kasper in de theaters te zien zijn met zijn nieuwe theaterprogramma Het Wonderlijke Leven van Jackie Fontanel, gebaseerd op zijn eerste en gelijknamige roman die gelijktijdig zal verschijnen.

Presentator en dagvoorzitter

Kasper van Kooten is inzetbaar als presentator, dagvoorzitter, zanger en cabaretier voor evenementen. Zijn sterke eigenschappen op het podium zijn z’n humor, imitaties, muzikaliteit, inleving en aanpassingsvermogen.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kasper van Kooten.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Kasper van Kooten via Het Sprekersburo. Wil je Kasper van Kooten inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Kasper van Kooten in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Kasper van Kooten?