Liesbeth Staats inhuren als presentator voor je evenement

Liesbeth Staats

Presentatrice, journalist en formatontwikkelaar.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Liesbeth Staats?

Liesbeth Staats presenteert

Presentatrice, journalist en formatontwikkelaar.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Liesbeth Staats)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Liesbeth Staats

Lees meer over Liesbeth Staats

Liesbeth Staats, geboren op 23 mei 1973, is presentatrice, journalist en formatontwikkelaar.

“Je hebt een carte blanche om iedereen het hemd van het lijf te vragen”. Dat is wat Liesbeth al van kinds af aan aantrekt in de journalistiek. Sinds september 2011 is ze te zien als één van de vier anchors van KRO Brandpunt. Daarvoor maakte ze vlieguren in de journalistiek als verslaggever en presentator bij AVRO’s EenVandaag  en was ze jarenlang het gezicht van het NOS Jeugdjournaal. In 2005 won ze de Cinekid Kinderkast Publieksprijs voor haar verslaggeving voor het Jeugdjournaal van de Tsunami in Azië.

Liesbeth studeerde Nederlandse taal- en Letterkunde aan de Universiteit van Amsterdam en literatuur aan de Sorbonne in Parijs. Tijdens haar studie in Amsterdam liep ze stage bij de Amsterdamse tvzender AT5. Ze kon er blijven werken als verslaggever op de nieuwsredactie, daarna maakte ze de overstap naar het NOS Jeugdjournaal. In 2011 begon ze haar bedrijf StaatsTV en ze sloot zich aan bij The Media Sisters. Twee creatieve organisaties, die formats ontwikkelen voor tv en internet.

Dagvoorzitter, discussieleider en presentator

Liesbeth Staats is zo nu en dan in het land te zien als dagvoorzitter, discussieleider of presentator bij een zeer uiteenlopende evenementen en congressen.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Liesbeth Staats.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Liesbeth Staats via Het Sprekersburo. Wilt u Liesbeth Staats inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?