Mirella van Markus inhuren als presentator voor je evenement

Presentatrice en journaliste

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Mirella van Markus?

Offerte aanvragen
Presentator Mirella van Markus - Foto: (c)

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Mirella van Markus)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Mirella van Markus als presentator boeken

Presentatrice en journaliste

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Mirella van Markus
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Mirella van Markus

Lees meer over Mirella van Markus

Mirella van Markus, geboren op 5 januari 1977 in Zeist, was tijdens haar studieCommunicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdamal programmamaker bij Studenten TV (Salto, lokale omroepAmsterdam). Na haar studie was ze vanaf 2001 alsresearcher verbonden aan productiebedrijf Bromet & Dochters. Twee jaar werkte Mirella bij Frans Bromet en maakte met hem series voor o.a. de VPRO, Humanistische Omroep en de NCRV. Mirella ontwikkelde zich bij Bromet tot camera-journalist (camjo). Mirella gaf de voorkeur aan zelf interviewen en maakte de overstap naar RTV Noord-Holland. In 2003 kwam ze in dienst van de regionale omroep, eerst als camjo voor een aantal reportageprogramma’s, later als presentator en programmamaker van Vrijheid Blijheid (programma over vrijetijds¬besteding in Noord-Holland) en het wekelijkse jongerenprogramma SHOOT (vanaf 2004).

Televisiecarrière van Mirella van Markus

In 2006 wordt Mirella door de produktie maatschappij van Jeroen Pauw gevraagd voor de presentatie van Goedemorgen Nederland. Dit was voor haar de uitgelezen kans om de meest uiteenlopende mensen te interviewen. Samen met Sven Kockelman presenteert zij tot 2009 dagelijks het ochtendprogramma van Nederland.

Naast Goedemorgen Nederland presenteert Mirella nog een aantal andere programma’s voor de KRO ‘Boer trouwt vrouw’, ‘Surviving Nature’ en het zeer gewaardeerde programma ‘De Italiaanse Droom’.

Na een mooie periode bij de publieke omroep wordt Mirella gevraagd om het team van Hart van Nederland te komen ver¬sterken, waar zij sinds een aantal jaren een van de vertrouwde gezichten van is. Tevens heeft Mirella een scala van maatsch¬appelijke programma’s op haar naam staan. Veel programma’s betreffende de gezondheidszorg, Overleven met Kanker, ALS, Diabetici en de jaarlijkse terugkerende lampionnen actie ‘Nederland geeft licht’ voor KWF.

Documentaire Wij willen ook een kind

In 2014 maakt Mirella in samenwerking met de NTR de documentaire ‘Wij willen ook een kind’. Hierin gaat zij op zoek naar de meest ideale constructie om samen met haar vrouw Claudia een kind te krijgen. Ondanks dat ze een sterke kinderwens hebben, zijn er zorgen en twijfels: heeft ons kind geen vader nodig? Welke rol krijgt de donor? Wat is het risico voor ons kind als het bij twee moeders opgroeit? Mirella gaat op zoek naar antwoorden.

Online serie met LINDA.tv

In samenwerking met LINDA.tv wordt de online serie ‘Moderne families’ ontwikkelt waarin Mirella op bezoek gaat bij verschillende niet-traditionele families, want steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve manieren om een gezin te stichten.

Eerste boek

Augustus 2021 verschijnt haar eerste boek ‘Wij willen ook een kind’ in deze praktische wegwijzer voor moderne families wordt besproken hoe je vorm geeft aan je kinderwens als niet alles vanzelf gaat. Met bijdrages van bekende en onbekende ouders, kinderen en experts. Samen met journalist Jorinde Benner vertelt zij over diverse opties en komen experts aan het woord, zoals een kinderwenscoach, een jurist en diverse wetenschappers. De ervaringsverhalen geven een ontroerend beeld van de meest uiteenlopende gezinssamenstellingen en hun emotionele zoektocht.

Keynote lezing

Alle vormen van niet traditionele gezinnen komen voorbij in de vorm van anekdotische ervaringsverhalen. Zoals co-ouderschap, single ouderschap, meerouderschap, draagmoederschap, adoptie etc. Emotionele, intieme verhalen afgewisseld met hilarische luchtige verhalen uit de praktijk. Daarnaast ook praktische informatie: Hoe vind je je weg in het vormgeven van een niet traditioneel gezin? Hoe vind je een donor of een draagmoeder? Hoe adopteer je een kind? Hoe regel je co-ouderschap, hoe zit dit juridisch en financieel?


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mirella van Markus.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Mirella van Markus via Het Sprekersburo. Wil je Mirella van Markus inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Mirella van Markus in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Mirella van Markus?