Mirella van Markus inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Mirella van Markus - Foto: (c)

Mirella van Markus

Presentatrice en journaliste

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Mirella van Markus?

Mirella van Markus presenteert

Presentatrice en journaliste

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Mirella van Markus)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Mirella van Markus

Lees meer over Mirella van Markus

Mirella van Markus is presentatrice, journalist, voice-over en dagvoorzitter.

Mirella van Markus is één van de vaste gezichten van het dagelijkse SBS6 programma Hart van Nederland. Ze heeft een brede belangstelling, die zich de laatste tijd steeds meer toespitst op zorg en maatschappij.

Al tijdens haar studie Communicatiewetenschap begint Mirella haar televisieloopbaan als researcher bij Bromet & Dochters, waar zij samen met documentairemaker Frans Bromet series maakt voor de VPRO, NCRV en de Humanistische Omroep. Gedurende de rest van haar carrière wordt Mirella voor diverse programma’s gevraagd. Van Goedemorgen Nederland tot Over leven met…; ze presenteerde het allemaal.

In de zomer van 2014 kwam haar persoonlijke documentaire Wij willen ook een kind uit. Deze indringende documentaire legt vast welke keuzes Mirella en haar vrouw als toekomstige moeders moesten maken.

Dagvoorzitter en presentator

Mirella is te boeken als presentatrice van uw (bedrijfs) evenement en als dagvoorzitter Als dagvoorzitter heeft Mirella al voor verschillende opdrachtgevers gewerkt zoals PWC, Zilveren Kruis Achmea, Dove en het Humanisch Verbond. Met scherpte en doortastendheid weet zij iedere conferentie of seminar tot een succes te brengen. Met een glimlach op het gezicht, zorgt ze ervoor dat het publiek krijgt waar het voor gekomen is. Mirella van Markus is sterk maatschappelijk betrokken en vooral de medische wereld en de gezondheidszorg hebben haar grote belangstelling.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mirella van Markus.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Mirella van Markus via Het Sprekersburo. Wilt u Mirella van Markus inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?