Dagvoorzitter Mirella van Markus - Foto (c) MAS Management

Mirella van Markus

Ze is een scherpe en doortastende dagvoorzitter wat haar een succesvol dagvoorzitter maakt.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Mirella van Markus te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Mirella van Markus boeken als dagvoorzitter

SBS6-presentator, documentairemaker, spreker en dagvoorzitter

Mirella van Markus is presentatrice, journalist, voice-over en dagvoorzitter.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Mirella van Markus

Lees meer over Mirella van Markus

Mirella van Markus, geboren op 5 januari 1977 in Zeist, was tijdens haar studieCommunicatiewetenschap aan de Universiteit van Amsterdamal programmamaker bij Studenten TV (Salto, lokale omroepAmsterdam). Na haar studie was ze vanaf 2001 alsresearcher verbonden aan productiebedrijf Bromet & Dochters. Twee jaar werkte Mirella bij Frans Bromet en maakte met hem series voor o.a. de VPRO, Humanistische Omroep en de NCRV. Mirella ontwikkelde zich bij Bromet tot camera-journalist (camjo). Mirella gaf de voorkeur aan zelf interviewen en maakte de overstap naar RTV Noord-Holland. In 2003 kwam ze in dienst van de regionale omroep, eerst als camjo voor een aantal reportageprogramma’s, later als presentator en programmamaker van Vrijheid Blijheid (programma over vrijetijds¬besteding in Noord-Holland) en het wekelijkse jongerenprogramma SHOOT (vanaf 2004).

Televisiecarrière van Mirella van Markus

In 2006 wordt Mirella door de produktie maatschappij van Jeroen Pauw gevraagd voor de presentatie van Goedemorgen Nederland. Dit was voor haar de uitgelezen kans om de meest uiteenlopende mensen te interviewen. Samen met Sven Kockelman presenteert zij tot 2009 dagelijks het ochtendprogramma van Nederland.

Naast Goedemorgen Nederland presenteert Mirella nog een aantal andere programma’s voor de KRO ‘Boer trouwt vrouw’, ‘Surviving Nature’ en het zeer gewaardeerde programma ‘De Italiaanse Droom’.

Na een mooie periode bij de publieke omroep wordt Mirella gevraagd om het team van Hart van Nederland te komen ver¬sterken, waar zij sinds een aantal jaren een van de vertrouwde gezichten van is. Tevens heeft Mirella een scala van maatsch¬appelijke programma’s op haar naam staan. Veel programma’s betreffende de gezondheidszorg, Overleven met Kanker, ALS, Diabetici en de jaarlijkse terugkerende lampionnen actie ‘Nederland geeft licht’ voor KWF.

Documentaire Wij willen ook een kind

In 2014 maakt Mirella in samenwerking met de NTR de documentaire ‘Wij willen ook een kind’. Hierin gaat zij op zoek naar de meest ideale constructie om samen met haar vrouw Claudia een kind te krijgen. Ondanks dat ze een sterke kinderwens hebben, zijn er zorgen en twijfels: heeft ons kind geen vader nodig? Welke rol krijgt de donor? Wat is het risico voor ons kind als het bij twee moeders opgroeit? Mirella gaat op zoek naar antwoorden.

Online serie met LINDA.tv

In samenwerking met LINDA.tv wordt de online serie ‘Moderne families’ ontwikkelt waarin Mirella op bezoek gaat bij verschillende niet-traditionele families, want steeds vaker kiezen mensen voor alternatieve manieren om een gezin te stichten.

Eerste boek

Augustus 2021 verschijnt haar eerste boek ‘Wij willen ook een kind’ in deze praktische wegwijzer voor moderne families wordt besproken hoe je vorm geeft aan je kinderwens als niet alles vanzelf gaat. Met bijdrages van bekende en onbekende ouders, kinderen en experts. Samen met journalist Jorinde Benner vertelt zij over diverse opties en komen experts aan het woord, zoals een kinderwenscoach, een jurist en diverse wetenschappers. De ervaringsverhalen geven een ontroerend beeld van de meest uiteenlopende gezinssamenstellingen en hun emotionele zoektocht.

Keynote lezing

Alle vormen van niet traditionele gezinnen komen voorbij in de vorm van anekdotische ervaringsverhalen. Zoals co-ouderschap, single ouderschap, meerouderschap, draagmoederschap, adoptie etc. Emotionele, intieme verhalen afgewisseld met hilarische luchtige verhalen uit de praktijk. Daarnaast ook praktische informatie: Hoe vind je je weg in het vormgeven van een niet traditioneel gezin? Hoe vind je een donor of een draagmoeder? Hoe adopteer je een kind? Hoe regel je co-ouderschap, hoe zit dit juridisch en financieel?


Deel deze pagina

Mirella van Markus inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mirella van Markus.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Mirella van Markus via Het Sprekersburo. Wil je Mirella van Markus inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mirella van Markus

Het boeken van Mirella van Markus als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mirella van Markus heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mirella van Markus plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Mirella van Markus.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mirella van Markus helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mirella van Markus de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Mirella van Markus aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mirella van Markus te evalueren.

Veelgestelde vragen

Vergelijkbare dagvoorzitters

Ontdek andere dagvoorzitter en gespreksleiders in dezelfde categorie zoals Mirella van Markus! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde dagvoorzitters. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Tom van 't Hek

Tom van 't Hek

Tom van 't Hek is een van onze meest veelzijdige sprekers. U boekt hem ook voor het leiden van congressen en gesprekken.

Jacobine Geel

Jacobine Geel

Jacobine Geel is één van de meest invloedrijke vrouwen in de zorg, televisiepresentatrice, columniste, theologe en dagvoorzitter.

Sabine Uitslag

Sabine Uitslag

Ze is een bevlogen en enthousiaste dagvoorzitter en creëert overeenstemming in complexe discussies.

Opzoek naar andere dagvoorzitters?

Overzicht alle dagvoorzitters

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mirella van Markus.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.