Peter van der Vorst inhuren als presentator voor je evenement

Bekend als presentator van verschillende tv programma's zoals De10, Pulse en RTL Boulevard

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Peter van der Vorst?

Offerte aanvragen
Presentator Peter van der Vorst - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Peter van der Vorst)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Peter van der Vorst als presentator boeken

Bekend als presentator van verschillende tv programma's

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Peter van der Vorst
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Peter van der Vorst

Lees meer over Peter van der Vorst

Peter van der Vorst, geboren op 28 oktober 1971 te Breda, is bekend als presentator van verschillende RTL programma’s waaronder “Verhuisbericht”, “De10”, “Pulse”, “Bouwval Gezocht” en “Geen cent te makken”. Het programma “Van der Vorst ziet Sterren” blijft een doorslaand succes.

Van der Vorst studeerde Politicologie aan de Universiteit van Amsterdam en Algemene Letteren aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Na zijn opleiding volgde Peter zijn hart en koos voor zijn carrière een andere richting. Zijn loopbaan begon hij bij verschillende omroepen en bladen. Hij schreef o.a. voor de Gay Krant de column “The Young Ones”.

Door zijn creatieve talent als verslaggever en eindredacteur bleef Peter bij de televisie niet onopgemerkt. Hij heeft ruim 20 jaar achter de schermen gewerkt voor Endemol en Eyeworks. Gevolg hiervan was dat Van der Vorst al snel zelf voor de camera stond. Sinds die tijd is Peter niet meer van de beeldbuis weg te denken.

Bij RTL Boulevard heeft Peter samen met Marc van der Linden het genre royaltytelevisie geïntroduceerd. In korte tijd heeft Peter van der Vorst zich ontwikkeld als royaltyexpert en heeft hij verschillende documentaires over het Koningshuis gepresenteerd en geproduceerd.

Dagvoorzitter, presentator en spreker

Peter van der Vorst is inzetbaar als presentator en dagvoorzitter voor bijeenkomsten, evenementen of bedrijfsfeesten. Daarnaast geeft hij lezingen over het Koninklijk huis en verzorgt hij op een vlotte, humoristische en lichtkritische wijze een “spoedcursus royaltywatchen” voor bedrijven.

© 2012 - Het Sprekersburo


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Peter van der Vorst.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Peter van der Vorst via Het Sprekersburo. Wil je Peter van der Vorst inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Peter van der Vorst in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Peter van der Vorst?