Viktor Brand inhuren als presentator voor uw evenement

Presentator Viktor Brand - Foto: (c) SBS/Elvin
Presentator

Viktor Brand

Alweer ruim vijftien jaar presenteert Viktor Brand de meest uiteenlopende programma’s op SBS6. Dat begon bij Hart van Nederland en Het nieuws. Via de wegen van Hart van Nederland en Het Nieuws kwam Viktor langzaam in aanraking met presenteren. Hij presenteerde in 1997 bij RTL 4 het programma Tenn

Viktor Brand presenteert

Presentator voor de meest uiteenlopende programma's op SBS6.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Viktor Brand)

Onderwerpen

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Viktor Brand

Lees meer over Viktor Brand

Alweer ruim vijftien jaar presenteert Viktor Brand de meest uiteenlopende programma’s op SBS6. Dat begon bij Hart van Nederland en Het nieuws.

Via de wegen van Hart van Nederland en Het Nieuws kwam Viktor langzaam in aanraking met presenteren. Hij presenteerde in 1997 bij RTL 4 het programma Tennis Report, dat in 1998 een vervolg kreeg bij SBS 6 onder de naam Game Set and Match. Na verloop van tijd ging Brand bij SBS 6 ook andere programma’s presenteren als Temptation Island, Red Bull Air race, Formule 1 en voetbal.

Viktor presenteerde van maart 2003 tot en met september 2012 de vroege editie van Shownieuws. Door de jaren heen vormde hij met onder anderen Gerard Joling, Patty Brard en Evert Santegoeds een presentatieduo.

Momenteel werkt Viktor aan het programma voor SBS6, ‘Wat ben je waard’. Dit is vanaf voorjaar 2014 te zien zijn bij SBS6.

Viktor is een veel gevraagd presentator voor bedrijfsevenementen en sport events.

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Viktor Brand.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Viktor Brand via Het Sprekersburo.

  

Wilt u Viktor Brand inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.