Amerikaanse Verkiezingen

De Amerikaanse verkiezingen staan gepland op 8 november 2016 en zullen de 58e presidentsverkiezingen worden van de Verenigde Staten van Amerika.

Wij hebben een aantal bevlogen sprekers die u alles kunnen vertellen over de Amerikaanse verkiezingen. Laat u en uw gasten inspireren door onze ervaren sprekers.

Meer informatie over  Arend Jan Boekestijn

Oud tweede kamer lid geeft lezingen over de Eurocrises, leiderschap, onze samenleving en het politieke klimaat in Nederland en daarbuiten.

Meer informatie over  Charles Groenhuijsen

Jarenlang actief in de journalistiek over binnenlandse en buitenlandse politiek. Zijn lezingen gaan over verschillen tussen Nederland en de VS.

Meer informatie over  Maarten van Rossem

Een Nederlandse bijzonder hoogleraar geschiedenis.

Meer informatie over  Mathijs Bouman

Mathijs Bouman is econoom, journalist en columnist. Daarnaast is Mathijs beurscommentator bij RTL-Z en vaste columnist van Het Financieele Dagblad.

Meer informatie over  Max Westerman

Tot 2006 Amerika-correspondent voor RTL Nieuws

Bekijk alle sprekers

Meer...

Vraag vrijblijvend advies

Heeft u advies nodig voor het zoeken van een geschikte spreker op het gebied van management? Dan helpen wij u daar graag mee verder. Wilt u direct antwoord, neem dan telefonisch contact op via 0321 - 317 121 of 020 - 637 2288 of vul onderstaande formulier in wij nemen dan z.s.m. contact met u op.