Danielle Braun boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Danielle Braun

Haar lezingen gaan onder andere over organisatiecultuur, leiderschap, samenwerking en verandering.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Danielle Braun te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Danielle Braun boeken als spreker

Corporate antropoloog, columnist, auteur en spreker

Dr. Danielle Braun, een vooraanstaand corporate antropoloog, ondernemer, auteur, en expert op het gebied van organisatiecultuur en leiderschap en staat aan het roer van de Academie voor Organisatiecultuur. Als directeur van de academie zet ze zich in om directie- en managementteams te ondersteunen bij het verbeteren van prestaties en samenwerking, en begeleidt ze organisaties door grootschalige veranderingen.

Met meer dan 25 jaar ervaring als manager en bestuurder binnen diverse organisaties, heeft ze een diepgaand inzicht in het opbouwen van tribe structuren om leiders te versterken bij het implementeren van noodzakelijke veranderingen binnen organisaties.

Tijdens haar gepassioneerde lezingen neemt Danielle Braun haar publiek mee op een reis over de wereld om uiteindelijk terug te keren naar de cultuur van hun eigen organisatie. Ze behandelt onderwerpen als samenwerken, organisatiecultuur, dynamiek, leiderschap, overtuigingskracht, gedrag, kernwaarden, missie, fusie, cultuurverandering, klantenbinding, netwerken, uithoudingsvermogen en veerkracht. Haar lezingen zijn exotisch als het gaat om organisatiecultuur, uitdagend op het gebied van leiderschap, wetenschappelijk onderbouwd indien nodig, en vol humor waar mogelijk. De presentatie is dynamisch, ondersteund door prachtige beelden en interactieve elementen.

Het motto van Danielle Braun, "aandacht is het nieuwe goud", weerspiegelt niet alleen haar vermogen om het publiek te boeien, maar ook haar toewijding aan het verstrekken van praktische tools die binnen de organisatie kunnen worden toegepast. Als auteur van bestsellers zoals "Da’s gek, een antropologische kijk op ‘normaal’", "Patronen, herkennen en veranderen met antropologische blik", "Tribaal kantoorgedoe" en "Building Tribes, de reisgids voor organisaties", deelt ze haar diepgaande inzichten in deze onderwerpen.

Danielle Braun is beschikbaar voor lezingen van 45 tot 90 minuten, maar biedt ook de mogelijkheid van een hele of halve dag masterclass. De kracht van de masterclass ligt in haar vermogen om zelfs grote groepen actief aan het werk te zetten en de dialoog te faciliteren.

Danielle Braun is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Danielle Braun

Danielle Braun verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Danielle Braun kan ook een lezing op maat verzorgen.

Danielle Braun op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Danielle Braun. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Building tribes

Biografie Danielle Braun

Lees meer over Spreker Danielle Braun


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Danielle Braun

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Danielle Braun. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Danielle Braun inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Danielle Braun.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Danielle Braun via Het Sprekersburo. Wil je Danielle Braun inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Danielle Braun

Het boeken van Danielle Braun is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Danielle Braun heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Danielle Braun plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Danielle Braun.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Danielle Braun helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Danielle Braun de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Danielle Braun aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Danielle Braun te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Danielle Braun het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Danielle Braun is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Danielle Braun spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Danielle Braun! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Kim Jansen

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en als spreker verzorgt ze lezingen over Generatiemanagement, het verbinden van generaties.

Jitske Kramer

Jitske Kramer

Ze is Corporate antropoloog, spreker, ondernemer en auteur. Haar lezingen gaan over het bouwen van sterke organisaties.

Jeroen Busscher

Jeroen Busscher

Jeroen is een veelgevraagd spreker op gebied van beïnvloeden van menselijk gedrag, samenwerking, klantgerichtheid, leiderschap en vernieuwing.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Danielle Braun.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.