Michael van Praag boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Michael van Praag

Hij verzorgt lezingen over onder andere leiderschap, sport en motivatie, ondernemerschap, communicatie, teambuilding en bestuur.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Michael van Praag te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Michael van Praag boeken als spreker

Bestuurder bij UEFA en Nederlandse Sportraad, voormalig voorzitter AJAX, dagvoorzitter, mediatrainer en spreker

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Michael van Praag

Michael van Praag verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Michael van Praag kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Michael van Praag

Lees meer over Spreker Michael van Praag

Michael van Praag werd geboren op 28 september 1947 in Amsterdam. Hij groeide op in een sportieve en ambitieuze familie, waar voetbal een belangrijke rol speelde. Zijn vader, Jaap van Praag, was een voetballer en bestuurder bij de Nederlandse voetbalclub AFC Ajax.

Al vroeg trad Michael in de voetsporen van zijn vader door op jonge leeftijd actief te zijn in de wereld van het voetbal. In 1989 werd Michael van Praag verkozen tot voorzitter van AFC Ajax, de club waar hij ooit als jeugdspeler begon. Onder zijn leiderschap beleefde de club een succesvolle periode, waarin ze talloze nationale en internationale prijzen wonnen onder leiding van trainer Louis van Gaal. Van Praag's managementstijl en zijn vermogen om talent te identificeren en te ontwikkelen werden erkend door de voetbalwereld.

In 2008 zette Michael van Praag zijn zinnen op een hogere uitdaging en stelde hij zich kandidaat voor het voorzitterschap van de KNVB. Hij werd verkozen tot voorzitter en begon zijn missie om het Nederlandse voetbal te laten floreren. Onder zijn leiding werden initiatieven gelanceerd om de jeugdontwikkeling te verbeteren, de infrastructuur te moderniseren en de banden met andere internationale voetbalorganisatie. Het Nederlands elftal behaalde onder zijn leiding de derde plaats op het Wereldkampioenschap voetbal in 2014 in Brazilië.

Michael van Praag zijn inzet en competentie bleven niet onopgemerkt, en hij kreeg al snel internationale erkenning. In 2009 werd hij benoemd tot lid van het Uitvoerend Comité (Member of the Executive Committee) van de UEFA, waar hij een belangrijke rol speelde bij het nemen van beslissingen die het Europese voetbal vormgaven. Zijn betrokkenheid bij UEFA bracht hem ook naar verschillende commissies die zich bezighielden met onderwerpen als fair play, competitieve balans en jeugdontwikkeling.

In 2015 stelde Michael van Praag zich kandidaat voor het voorzitterschap van de FIFA, de internationale voetbalorganisatie. Hoewel hij niet werd verkozen, werd zijn campagne gekenmerkt door zijn streven naar transparantie, integriteit en hervorming binnen de FIFA.

Sinds april 2016 is van Praag voorzitter van de Nederlandse Sportraad. Een onafhankelijk adviesorgaan dat zich richt op het versterken van de betekenis van sport voor de samenleving en op het vergroten van het rendement van sportevenementen.

Michael van Praag is jaren lang actief in het besturen en bevorderen van het Nederlandse voetbal. Als voetbalbestuurder heeft hij een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de sport in Nederland en heeft hij bijgedragen aan het versterken van de positie van Nederland in de internationale voetbalwereld.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Michael van Praag

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Michael van Praag. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Michael van Praag inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Michael van Praag.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Michael van Praag via Het Sprekersburo. Wil je Michael van Praag inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Michael van Praag

Het boeken van Michael van Praag is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Michael van Praag heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Michael van Praag plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Michael van Praag.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Michael van Praag helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Michael van Praag de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Michael van Praag aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Michael van Praag te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Michael van Praag het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Michael van Praag is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Michael van Praag spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Michael van Praag! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Marc Lammers

Marc Lammers

Een moderne coach die spreekt tijdens zijn lezingen over innovatie, leiderschap, succes, samenwerking en het verleggen van grenzen.

Robin van Galen

Robin van Galen

Als coach leidde hij de waterpolodames naar de Olympische titel, als spreker vertelt hij over ambitie en leidinggeven.

Toon Gerbrands

Toon Gerbrands

In zijn presentatie legt hij de nadruk op het belang van samenwerking, inspirerend leiderschap en daarbij een goede communicatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Michael van Praag.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.