Dominic Seldis boeken als inspirerend muzikaal spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Dominic Seldis

Zijn lezingen gaan over muziek, samenwerking en leiderschap.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Dominic Seldis te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Dominic Seldis boeken als spreker

Britse contrabassist, tv-persoonlijkheid en spreker

Dominic Seldis is muzikant, dirigent, tv-persoonlijkheid en spreker.

Hoewel hij internationaal bekend is als een charismatische televisiepersoonlijkheid, ligt zijn ware hart in de wereld van muziek als getalenteerd contrabassist en dirigent. In Nederland heeft het grote publiek hem leren kennen als jurylid van het populaire televisieprogramma Maestro. 

Naast zijn rol bij Maestro heeft Dominic ook andere tv-programma's gepresenteerd, zoals 'Het orkest van Nederland' en het prijswinnende 'De Nieuwe Stradivarius'.

Na zijn TED Talk in 2013 heeft hij zich verder ontwikkeld als inspirerende spreker in het bedrijfsleven. Zijn lezingen worden gekenmerkt door zijn humor en diepgaande kennis van de klassieke muziekindustrie, die hij als muzikant, orkestmanager en dirigent ten volle benut. 

Dominic Seldis neemt zijn publiek mee op een reis door de wereld van muziek, waarbij hij spreekt over belangrijke thema's zoals samenwerking en leiderschap. Hij gelooft sterk in het belang van acceptatie binnen teams, waarbij hij teamleden aanmoedigt om hun creativiteit te uiten. Door creativiteit te omarmen, kunnen teams en organisaties buitengewone resultaten bereiken.

Tijdens zijn lezingen legt Dominic op inspirerende wijze de parallel tussen ondernemerschap binnen organisaties en het leiden van een orkest, waarbij hij praktijkvoorbeelden uit zijn eigen ervaringen als leidraad gebruikt. 

Tevens is het mogelijk om Dominic te laten begeleiden door een pianist, waardoor het publiek niet alleen kan luisteren naar de kracht van samenwerking, maar ook de harmonie ervan kan ervaren.
Dominic Seldis is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Dominic Seldis

Dominic Seldis verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Dominic Seldis kan ook een lezing op maat verzorgen.

onderwerpen

 

Biografie Dominic Seldis

Lees meer over Spreker Dominic Seldis

Dominic Seldis werd op 22 juni 1971 in Suffolk (Engeland) en is een Brist contrabassist.

Hij studeerde viool vanaf de zijn vierde jaar maar veranderde naar de contrabas op 14-jarige leeftijd tijdens het bijwonen van Chetham's School of Music in Manchester.

Daarna ging hij studeren aan de Royal Academy of Music in London met Robin McGee en  The Mozarteum in Salzburg met Klaus Stoll (voormalige solo Double van de Berlin Filharmonisch Orkest).

Als solist heeft hij meer dan honderden voordrachten gegeven binnen Europa, voornamelijk met zijn langdurige muzikale partner, James Pearson aan de piano. Dominic Seldis speelde als concertsolist bij onder andere The Royal Concertgebouworkest, London Symphony Orchestra, Philharmonia Orchestra, BBC National Orchestra of Wales, Antwerp Symphony Orchestra en Shanghai Symphony Orkest.

In 2016 bracht Dominic het contrabasconcert 'The Wolf', voor hem geschreven door Tan Dun, in première. Als kamermusicus trad hij over de hele wereld op op grote festivals.

In 1998 werd Dominic de eerste contrabas van het BBC National Orchestra of Wales, en is momenteel de eerste solo-contrabas van het Koninklijk Concertgebouworkest in Amsterdam, een functie die op dit moment nog uitoefent.

Dominic is ook muzikaal leider/dirigent en televisiepersoonlijkheid. Hij is jurylid van de televisieprogramma ‘Maestro’ en presentator op ‘Het Orkest van Nederland’ en ‘De Nieuwe Stradivarius'.

Dominic Seldis inhuren als inspirerend keynote spreker?

Dominic is een graag gezien keynote spreker op verschillende evenementen en zakelijke bijeenkomst. Naast een TED-talk is het ook mogelijk om Dominic Seldis in te huren met begeleiding van een pianist. Voor boekingen, prijs of beschikbaarheid, neem gerust contact op met Het Sprekersburo.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Dominic Seldis

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Dominic Seldis. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Dominic Seldis inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Dominic Seldis.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Dominic Seldis via Het Sprekersburo. Wil je Dominic Seldis inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Dominic Seldis

Het boeken van Dominic Seldis is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Dominic Seldis heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Dominic Seldis plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Dominic Seldis.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Dominic Seldis helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Dominic Seldis de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Dominic Seldis aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Dominic Seldis te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Dominic Seldis het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Dominic Seldis is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dominic Seldis spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Dominic Seldis! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Nicolaas Duin

Nicolaas Duin

Muzikaal spreker Nicolaas Duin vertaalt inzichten uit de muziek naar de werkvloer.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Dominic Seldis.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.