Spreker Elise Schaap boek je voor een interactieve en humoristische lezing bij Het Sprekersburo.

Elise Schaap

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Presentator
 • Quizmaster
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Meet & greet
 • Openingshandeling
 • Persiflages
 • Presentaties
 • Signeersessie

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Elise Schaap te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Elise Schaap boeken als spreker

Nederlandse actrice, zangeres, producer, mediapersoonlijkheid en spreker

Elise Schaap (1982) is niet meer weg te denken uit het Nederlandse televisiebeeld en dankzij het succes van de Netflix-hit ‘Undercover’ zelfs tot ver buiten de landsgrenzen. Naast haar rol als de vriendin van crimineel Ferry Bouman was Elise tevens te zien in de spin-off ‘Ferry’ en in diverse bioscoopfilms, waaronder ‘Mijn vader is een vliegtuig’ en ‘April, May en June’. Als meester-imitator persifleert Elise in de TV Kantine bijna iedereen in Bekend Nederland; waaronder Nikkie Plessen, Koningin Máxima, Sylvie Meis en Britt Dekker. Mede dankzij de beroemde ‘typetjes’ werd Elise drie jaar op rij bekroond met een zeer verdiende Televisier-Ring.

Tijdens de interactieve, humoristische lezing ‘Van imiteren kun je leren’ neemt Elise het publiek mee in haar onnavolgbare imitaties. Voorzien van voorbeelden, anekdotes en een scala aan interactieve oefeningen geeft Elise het publiek tips en speciale technieken mee hoe zij hun lichaam en stem beter kunnen gebruiken voor een ijzersterke eerste indruk en effectievere, doeltreffende communicatie.

Wanneer jij jouw relaties, klanten of gasten wilt meegeven wat het positieve effect is van het juiste stemgebruik en een zelfverzekerde lichaamstaal, dan is ‘Van imiteren kun je leren’ dé keynote bij uitstek. Naast deze essentiële technieken zal Elise heb ook leren hoe je je kunt ontspannen, juist ónder spanning en hoe je dit alles onder controle kunt houden zodat je een onvergetelijke, positieve, eerste indruk kunt maken onder welke omstandigheden dan ook.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Elise Schaap

Elise Schaap verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Elise Schaap kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Elise Schaap?

Biografie Elise Schaap

Lees meer over Elise Schaap


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Elise Schaap

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Elise Schaap. Lees de enthousiaste reacties.

Elise Schaap inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Elise Schaap.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Elise Schaap via Het Sprekersburo. Wil je Elise Schaap inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Elise Schaap

Het boeken van Elise Schaap is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Elise Schaap heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Elise Schaap plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Elise Schaap.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Elise Schaap helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Elise Schaap de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Elise Schaap aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Elise Schaap te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Elise Schaap het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Elise Schaap is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Elise Schaap spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Erica Terpstra

Erica Terpstra

Voormalig topsporter, Staatssecretaris VWS en voorzitter van NOC*NSF. Spreker op het gebied van ambitie en ondernemerschap.

Joost Eerdmans

Joost Eerdmans

Raymond (Kluun) van de Klundert

Raymond (Kluun) van de Klundert

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Elise Schaap.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.