Spreker Rene van der Gijp - Foto: (c) Rene van der Gijp

René van der Gijp

Samenwerking en teambuilding staan bij 'Gijp' centraal. Vol humor en op inspirerende wijze betrekt hij u bij zijn verhaal.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om René van der Gijp te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

René van der Gijp boeken als spreker

Ex-voetballer, voetbalanalist, tv-persoonlijkheid en spreker

Vol humor en op een inspirerende wijze maakt hij u deelgenoot van zijn spraakmakende verhaal

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen René van der Gijp

René van der Gijp verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? René van der Gijp kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Voetbalwereld.
  • Teambuilding.
  • Samenwerking.

Biografie René van der Gijp

Lees meer over Spreker René van der Gijp

René van der Gijp werd geborden op 4 april 1961 in Dordrecht, is een oud-profvoetballer en mediapersoonlijkheid.

Relativeerder pur sang. René put uit zijn ervaringen als voetballer bij ondermeer PSV, Sparta, Heerenveen en het Nederlands elftal en bezorgt de zaal daarmee een onvergetelijke avond.

Voetbalwereld

Een stroom van anecdotes uit de voetbalwereld zoals niemand die zo goed onder woorden kan brengen als de entertainer die René is. Lachen, soms met een traan en een uitgesproken mening over alles en iedereen. Altijd zichzelf, zoals hij ook wekelijks demonstreert in het tv-programma Voetbal International.

Voetbal carrière René van der Gijp

René is er één van het bouwjaar 1961 en is een profvoetballer in hart en nieren. Zijn doorbraak was eind jaren 70 bij Sparta, waar hij tot 1982 speelde, hoofdzakelijke als rechtsbuiten. Zijn eerste uitstap naar het buitenland was naar België, waar van ’82 tot '84 bij Lokeren werd gebald.

Van 1984 tot 1987 speelde René bij PSV, waarna nog meerdere buitenlandse omzwervingen plaatsvonden. In 1990 ging René terug naar de roots, naar Sparta om zijn carrière als profvoetballer af te sluiten bij Heerenveen in 1992. In totaal heeft René van der  Gijp 323 wedstrijden gespeeld, waarbij hij 110 keer scoorde. Voor wie geen voetbalkenner is: dat is zeer respectabel.

In 15 interlands mocht René het tenue van de Oranje Leeuw dragen, waarin hij twee keer scoorde.

Van der Gijp is regelmatig te gast bij Voetbal International op RTL 7, het programma van Wilfred Genee en Johan Derksen.

Boodschap lezing

Samenwerking en teambuilding staan centraal in zijn lezingen gericht op het bedrijfsleven. Voor iedereen is er een boodschap.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor René van der Gijp

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van René van der Gijp. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

René van der Gijp inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over René van der Gijp.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker René van der Gijp via Het Sprekersburo. Wil je René van der Gijp inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van René van der Gijp

Het boeken van René van der Gijp is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die René van der Gijp heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van René van der Gijp plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van René van der Gijp.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die René van der Gijp helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt René van der Gijp de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal René van der Gijp aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van René van der Gijp te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met René van der Gijp het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van René van der Gijp is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

René van der Gijp spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Frank Versteegh

Frank Versteegh

Hij is als Red Bull stunt piloot een veelgevraagd spreker op gebied van risicomanagement, veiligheid en angst.

Simon Douw

Simon Douw

Peter Lute

Peter Lute

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Rene van der Gijp.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.