Spreker Marco Kroon - Foto: (c) Marco Kroon

Marco Kroon

Majoor Marco Kroon is onderscheiden in de Militaire Willemsorde en geeft als spreker lezingen over leiderschap onder vuur.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Marco Kroon te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Marco Kroon boeken als spreker

  • Ridder in de Militaire Willems-Orde, Ridder 4e klasse (bij Koninklijk Besluit van 8 december 2008)

 

 

Onderscheiden in de Militaire Willems-Orde en geeft lezingen over leiderschap onder vuur.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Marco Kroon

Marco Kroon verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Marco Kroon kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Marco Kroon

Lees meer over Marco Kroon

Een bevlogen lezing over leiderschap, teamwork, veerkracht, kameraadschap, loyaliteit en opereren onder extreme omstandigheden.

Beleef het spannende, ontroerende, humoris sche, indringende en indrukwekkende waargebeurde relaas van de hoogst gedecoreerde Nederlandse militair. 

De toehoorders zitten op het puntje van hun stoel...

Doodse s5lte in de zaal. De toehoorders zi;en op het puntje van hun stoel. Marco Kroon spreekt vol passie over zijn gevaarlijke 5jd in Afghanistan als commandant van een Nederlandse Special Force team. Het publiek wordt automa5sch meegezogen in zijn authen5eke betoog en hangt aan zijn lippen. Instemmend knikkend beamen ze zijn statements over leiderschap. Marco Kroon hee8 een unieke visie op leiding geven waarbij hij de zorg voor zijn mensen en team hoog in het vaandel hee8 staan.

Bevlogen neemt hij het publiek mee in zijn herbeleving van een extreem gevaarlijke missie in Uruzgan. Een confronta5e met een vijandelijke overmacht. Omsingeld en bijna overlopen. Het lijkt een verloren zaak voor de commando’s. Zelfs in deze extreme om- standigheden toont Marco Kroon zijn unieke leiderschapskwaliteiten.

Marco Kroon laat u zien dat leiderschap zonder teamwork, kameraadschap en loyaliteit zinloos is. Niet alleen in oorlogsomstandigheden maar ook zeker in vredessitua5es.

Het is gebleken dat managers en leiders binnen bedrijfsleven en andere organisa5es enorm kunnen profiteren van een militaire visie op leiderschap. Natuurlijk zijn er ver- schillen. Maar leiderschap is nu eenmaal mensenwerk. Evalua5es met publiek en CEO’s tonen aan dat men naast de aangedragen “lessons learned” ook zelfstandig talloze bruikbare paralellen binnen het eigen vakgebied hee8 herkend.

Niet voor niets is zijn eerste boek ’Leiderschap onder vuur’ inmiddels een bestseller die wordt gebruikt als lesmateriaal bij militaire en civiele onderwijsinstellingen.

Na de lezing is het al5jd even doods5l. Ontzag en respect. Maar na de humoris5sche toegi8 volgt een langdurig en klaterend applaus en verlaat men met een glimlach de zaal.

Een belevenis. Anders dan andere. Onvergetelijk. Een must voor elke junior en senior leider! 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Marco Kroon

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Marco Kroon. Lees de enthousiaste reacties.

Marco Kroon inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Marco Kroon.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Marco Kroon via Het Sprekersburo. Wil je Marco Kroon inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Marco Kroon

Het boeken van Marco Kroon is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Marco Kroon heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Marco Kroon plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Marco Kroon.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Marco Kroon helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Marco Kroon de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Marco Kroon aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Marco Kroon te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Marco Kroon het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Marco Kroon is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Marco Kroon spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Hennie Kuiper

Hennie Kuiper

Don Eijndhoven

Don Eijndhoven

Als cybersecurity specialist spreekt Don Eijndhoven over cyber security en digitale veiligheid.

Tom Egbers

Tom Egbers

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Marco Kroon.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.