Spreker Mindy Howard boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Mindy Howard

Opleider astronauten, toekomst astronaut en spreker

Inspirerende lezingen over ruimtevaart en astronauten, diversiteit & inclusiviteit, presteren, leiderschap, teambuilding en strategie.

Tarief categorie spreker:

Op aanvraag

Om Mindy Howard te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 317 121 of boek online

Verzoek om tarief en beschikbaarheid
Spreker Mindy Howard boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Mindy Howard spreekt

Dr. Ir. Mindy Howard wordt de eerste Nederlandse vrouw die 2023 met een commerciële ruimtevlucht de ruimte in mag.

Gespreksonderwerpen Mindy Howard

Mindy Howard verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen

Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mindy Howard kan ook een lezing op maat verzorgen.

Onderwerpen & Thema's

Leiderschap Leidinggeven Persoonlijke Ontwikkeling Presteren Ruimtevaart Sales Talentontwikkeling Werkgeluk

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Inzetbaarheid

Spreker

Beschikbaar voor:

Lezingen
Lezingen op maat

Het Sprekersburo, dat spreekt voor zich.

Of bel ons om Mindy Howard te boeken op telefoonnummer 0321 317 121

Biografie Mindy Howard

Lees meer over Mindy Howard

Dr. Ir. Mindy Howard behaalde haar Bachelor en Master of Science in Industrial Engineering in de Verenigde Staten en haar Ph.D. in industriële engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Woont sinds haar 24ste jaar in Nederland en haar levensambitie was altijd om een ​​astronaut te worden. Teruggebracht van duizenden tot de laatste 200 kandidaten, werd ze door NASA geselecteerd als een "Hooggekwalificeerde Astronaut Kandidaat".

Dr. Ir. Mindy Howard heeft internationaal gewerkt als duurzaamheidsmanager, strategieleider, diversiteits- en inclusiviteitsmanager, people manager en trainer in verschillende blue-chip bedrijven. Dr. Ir. Mindy Howard's achtergrond begon in de olie-industrie. In haar laatste baan bij Royal Dutch Shell was ze duurzaamheidsmanager in een van de wereldwijde bedrijven terwijl ze probeerde harten en geesten te veranderen, binnen het bedrijf en de leiding, om duurzamer te worden.

Reizend over de hele wereld, werkend in meer dan 35 verschillende landen in extreme omgevingen (bijv. Offshore), Dr. Ir. Mindy Howard was in staat om verschillende landen te verkennen en verschillende mensen en hun culturen te waarderen.

Na het verlaten van de olie-industrie besloot ze haar droom opnieuw uit te laten komen ​​en haar training te voltooien. Uitzoeken hoe het voelt om een ​​commerciële astronaut te zijn, terwijl ze 6Gs onderging in een menselijke centrifuge.

Toen ze anderen in de training zag worstelen in de centrifuge, zag ze de noodzaak om commerciële astronauten psychologisch te helpen voorbereiden op de ontberingen van de ruimtevlucht.

In haar streven om een astronaut worden en anderen te helpen maakte Dr.Ir. Mindy Howard gebruik van haar academische en professionele vaardigheden om de eerste en enige psychologische ruimtetraining te creëren, genaamd "Inner Space Training".

Dr. Ir. Mindy Howard werkt nu voor Blue Abyss Ltd., 's werelds eerste commerciële astronauten trainingscentrum. Als directeur van Inner Space Training, Dr. Ir. Howard's programma is de eerste psychologische training voor astronauten in het opkomende gebied van commerciële / nieuwe ruimte.

Als een van weinige commerciële astronautentrainers, is Dr. Ir. Mindy Howard gevraagd om een ​​team van mensen te vergezellen, die een "once in a lifetime" reis naar de ruimte winnen.

De competitie, genaamd 'Carrière-astronauten', zal Dr. Ir. Mindy Howard de rol van astronautentrainer en coach voor de gelukkige winnaars worden. Hierdoor zal ze haar droom verwezenlijken door met hen naar de ruimte te vliegen in 2023.

Andere astronautentrainingen die ze persoonlijk heeft ondergaan, is onder meer: ​​gewichtloosheid in een parabolische vlucht, training met hoge G-tolerantie, gesimuleerde ruimtevluchtervaring, hypobarische training (op grote hoogte), training met situationele bewustzijn, SIRIUS ruimtedesoriëntatie en training met bewegingsziekte en ongewone houdingstraining.

Dr.Ir. Mindy Howard heeft ook over verschillende onderwerpen geschreven en gepresenteerd op verschillende internationale wetenschappelijke en ruimtevaartconferenties.

Haar uitgebreide kennis heeft geresulteerd in optredens in de media, zowel op nationale tv, Discovery Channel en radio als een "ruimtecorrespondent" zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Ze is ook een TEDx-spreker met de titel "Train je angst weg, als een astronaut". Ten slotte is ze gastdocent aan de International Space University.

Dit jaar verscheen Howards boek ‘Blast Off! Train als een astronaut voor succes op aarde.’ In haar boek, worden de technieken van commerciële astronautentraining gebruikt om mensen hier op aarde te helpen het emotionele evenwicht en de mentale focus te behouden die nodig zijn om de dagelijkse uitdagingen en obstakels in hun persoonlijke en professionele leven met succes te overwinnen.

Haar lezingen en trainingen zijn niet alleen waardevol voor mensen die trainen om naar de ruimte te gaan, maar ook voor goed presterende individuen en uitvoerende teams. Ze helpt individuen om in flow te komen en meer bewust te zijn van het huidige moment, zodat ze meer van hun leven kunnen genieten en hen in staat stelt hun dromen te verwezenlijken.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Mindy Howard

Wat onze opdrachtgevers zeggen over lezing of presentatie van Mindy Howard. Lees de enthousiaste reacties.

Mindy Howard inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mindy Howard.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mindy Howard via Het Sprekersburo. Wil je Mindy Howard inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Onze werkwijze

Boeken van Mindy Howard werkt heel eenvoudig.

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

Meer informatie

1. Vind een spreker
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste spreker voor jouw evenement of bijeenkomst.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen jouw binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de spreker een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de spreker en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging sturen wij de een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend moet worden.

Vergelijkbare sprekers

Meer sprekers zoals Mindy Howard!

Melvin Redeker

Melvin Redeker

Een inspirerende spreker die met zijn verhaal zal aantonen hoe samenwerking en innovatie van groot belang zijn en tot grootse resultaten zal kunnen leiden.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Acht reden waarom een spreker boeken bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mindy Howard.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.