Spreker Mindy Howard boeken voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Mindy Howard

Inspirerende lezingen over ruimtevaart en astronauten, diversiteit & inclusiviteit, presteren, leiderschap, teambuilding en strategie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Mindy Howard te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Mindy Howard boeken als spreker

Opleider astronauten, toekomst astronaut en spreker

Dr. Ir. Mindy Howard wordt de eerste Nederlandse vrouw die 2023 met een commerciële ruimtevlucht de ruimte in mag.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Mindy Howard

Mindy Howard verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mindy Howard kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Mindy Howard

Lees meer over Mindy Howard

Dr. Ir. Mindy Howard behaalde haar Bachelor en Master of Science in Industrial Engineering in de Verenigde Staten en haar Ph.D. in industriële engineering aan de Technische Universiteit Eindhoven. Woont sinds haar 24ste jaar in Nederland en haar levensambitie was altijd om een ​​astronaut te worden. Teruggebracht van duizenden tot de laatste 200 kandidaten, werd ze door NASA geselecteerd als een "Hooggekwalificeerde Astronaut Kandidaat".

Dr. Ir. Mindy Howard heeft internationaal gewerkt als duurzaamheidsmanager, strategieleider, diversiteits- en inclusiviteitsmanager, people manager en trainer in verschillende blue-chip bedrijven. Dr. Ir. Mindy Howard's achtergrond begon in de olie-industrie. In haar laatste baan bij Royal Dutch Shell was ze duurzaamheidsmanager in een van de wereldwijde bedrijven terwijl ze probeerde harten en geesten te veranderen, binnen het bedrijf en de leiding, om duurzamer te worden.

Reizend over de hele wereld, werkend in meer dan 35 verschillende landen in extreme omgevingen (bijv. Offshore), Dr. Ir. Mindy Howard was in staat om verschillende landen te verkennen en verschillende mensen en hun culturen te waarderen.

Na het verlaten van de olie-industrie besloot ze haar droom opnieuw uit te laten komen ​​en haar training te voltooien. Uitzoeken hoe het voelt om een ​​commerciële astronaut te zijn, terwijl ze 6Gs onderging in een menselijke centrifuge.

Toen ze anderen in de training zag worstelen in de centrifuge, zag ze de noodzaak om commerciële astronauten psychologisch te helpen voorbereiden op de ontberingen van de ruimtevlucht.

In haar streven om een astronaut worden en anderen te helpen maakte Dr.Ir. Mindy Howard gebruik van haar academische en professionele vaardigheden om de eerste en enige psychologische ruimtetraining te creëren, genaamd "Inner Space Training".

Dr. Ir. Mindy Howard werkt nu voor Blue Abyss Ltd., 's werelds eerste commerciële astronauten trainingscentrum. Als directeur van Inner Space Training, Dr. Ir. Howard's programma is de eerste psychologische training voor astronauten in het opkomende gebied van commerciële / nieuwe ruimte.

Als een van weinige commerciële astronautentrainers, is Dr. Ir. Mindy Howard gevraagd om een ​​team van mensen te vergezellen, die een "once in a lifetime" reis naar de ruimte winnen.

De competitie, genaamd 'Carrière-astronauten', zal Dr. Ir. Mindy Howard de rol van astronautentrainer en coach voor de gelukkige winnaars worden. Hierdoor zal ze haar droom verwezenlijken door met hen naar de ruimte te vliegen in 2023.

Andere astronautentrainingen die ze persoonlijk heeft ondergaan, is onder meer: ​​gewichtloosheid in een parabolische vlucht, training met hoge G-tolerantie, gesimuleerde ruimtevluchtervaring, hypobarische training (op grote hoogte), training met situationele bewustzijn, SIRIUS ruimtedesoriëntatie en training met bewegingsziekte en ongewone houdingstraining.

Dr.Ir. Mindy Howard heeft ook over verschillende onderwerpen geschreven en gepresenteerd op verschillende internationale wetenschappelijke en ruimtevaartconferenties.

Haar uitgebreide kennis heeft geresulteerd in optredens in de media, zowel op nationale tv, Discovery Channel en radio als een "ruimtecorrespondent" zowel in de Verenigde Staten als in Europa. Ze is ook een TEDx-spreker met de titel "Train je angst weg, als een astronaut". Ten slotte is ze gastdocent aan de International Space University.

Dit jaar verscheen Howards boek ‘Blast Off! Train als een astronaut voor succes op aarde.’ In haar boek, worden de technieken van commerciële astronautentraining gebruikt om mensen hier op aarde te helpen het emotionele evenwicht en de mentale focus te behouden die nodig zijn om de dagelijkse uitdagingen en obstakels in hun persoonlijke en professionele leven met succes te overwinnen.

Haar lezingen en trainingen zijn niet alleen waardevol voor mensen die trainen om naar de ruimte te gaan, maar ook voor goed presterende individuen en uitvoerende teams. Ze helpt individuen om in flow te komen en meer bewust te zijn van het huidige moment, zodat ze meer van hun leven kunnen genieten en hen in staat stelt hun dromen te verwezenlijken.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Mindy Howard

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Mindy Howard. Lees de enthousiaste reacties.

Mindy Howard inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mindy Howard.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mindy Howard via Het Sprekersburo. Wil je Mindy Howard inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mindy Howard

Het boeken van Mindy Howard is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mindy Howard heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mindy Howard plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Mindy Howard.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mindy Howard helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mindy Howard de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Mindy Howard aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mindy Howard te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Mindy Howard het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Mindy Howard spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Mindy Howard! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Melvin Redeker

Melvin Redeker

Een inspirerende spreker die met zijn verhaal zal aantonen hoe samenwerking en innovatie van groot belang zijn en tot grootse resultaten zal kunnen leiden.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mindy Howard.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.