Populaire dagvoorzitters voor jouw evenementen

Lees er alles over in onze blog!

Blog: Populaire dagvoorzitters voor jouw evenementen    

Populaire dagvoorzitters voor jouw evenementen

Ben je op zoek naar een dagvoorzitter voor jouw volgende evenement? Als het een dagvoorzitter, debatleider of discussieleider is waarnaar je dit jaar mogelijk naar op zoek bent, hebben wij een aantal mogelijkheden die je kunt overwegen.

Top dagvoorzitters voor jouw evenementen:

  1. Roland Koopman
  2. Diana Matroos
  3. Tom Jessen
  4. Harm Edens
  5. Humberto Tan
  6. Roelof Hemmen
  7. Maarten Bouwhuis
  8. Pauline de Wilde
  9. Rens de Jong
  10. Astrid Joosten

Blijf lezen om meer te weten te komen over deze veel gevraagde dagvoorzitters en klik op de onderstaande links om door op elke individuele profielpagina te bladeren en meer te weten te komen over hun expertises.

Diana Matroos

Presentatrice bij BNR met het programma BNR’s Big Five

Diana Matroos is een van de vaste presentatoren van BNR Nieuwsradio, voor ondernemend Nederland op de Nederlandse radio. Daarnaast was ze één van de vaste presentatoren van RTL Z en RTL Nieuws, en presenteerde ze het programma Buitenhof voor de VPRO.
Haar kracht is haar scherpe analyse en onverstoorbaar rustige uitstraling tijdens het verslaan van de vele breakings news uitzendingen zoals de aanslagen in Londen en de vliegramp in Tripoli. Het is die kracht en ervaring die ze ook meebrengt als ze tijdens een congres of seminar dagvoorzitter, debatleider, moderator of interviewer is.

Roelof Hemmen

Nieuwslezer bij Radio 538

Roelof Hemmen was jarenlang één van de vaste anchor's in Nederland. Hij was dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio en anchor van het RTL Nieuws. Daarnaast is hij een ervaren debatleider en dagvoorzitter. Een journalist, die snel snapt waar het echt om gaat, doorvraagt als het nodig is, en humor gebruikt als het kan. Een man die van mensen houdt, en voor wie respectvolle interactie noodzaak is. En bovendien een vakman op het gebied van de techniek van presenteren en communiceren op radio, televisie en op het podium. Coach van jonge journalisten en presentatoren, maar ook beschikbaar voor training en coaching van toppers uit het bedrijfsleven.

Rens de Jong

Zijn tomeloze energie & gevoel voor humor, gecombineerd met een zeer scherpe journalistieke blik, maken Rens de Jong een presentator van formaat. De Jong is een bekend geluid voor zakelijk Nederland. Hij is één van de bekende stemmen van BNR Nieuwsradio en presenteerde elke week “Zakendoen met Rens de Jong”. Daarnaast was hij veelvuldig te zien bij RTL Z en richte in 2014 het bedrijf BuzzMaster op.
Zijn specialisaties zijn innovatie, duurzaamheid, ondernemerschap en human capital. Door het tijdschrift Quote werd Rens uitgeroepen tot één van de populairste dagvoorzitters van ons land en sleepte De Jong de titel “dagvoorzitter van het jaar” in de wacht.

Boek een dagvoorzitter voor je volgende evenement

Als je geïnteresseerd bent in het boeken van een van deze doeltreffende dagvoorzitters voor je volgende evenement of als je de prijs en beschikbaarheid van deze dagvoorzitter wilt bekijken, neem dan vandaag nog contact met ons op. Wij gaan graag voor je aan de slag.

Op zoek naar meer aanbevelingen? Vertel ons meer over jouw evenement en we kunnen je een aangepaste lijst met aanbevelingen voor dagvoorzitters sturen die specifiek zijn afgestemd op het onderwerp, thema en de doelgroep van jouw evenement. Vraag een aangepaste dagvoorzitters lijst aan.

Om direct contact met ons op te nemen, kun/kan je ook het onderstaande formulier invullen, ons een e-mail sturen naar info@hetsprekersburo.nl, live chatten met één van onze medewerkers van Het Sprekersburo, of ons bellen op 0321 317 121.

Deel deze blog: