Wie zijn de 10 meest motiverende en inspirerende sprekers om te boeken voor jouw evenement in 2021

Lees er alles over in onze blog!

Blog over; wie zijn de 10 meest motiverende en inspirerende sprekers om te boeken voor jouw evenement in 2021 2021-01-22    

In januari beginnen we met de voorbereidingen van 2021. Wat gaat het jaar brengen met nieuwe, maar ook vooral inspirerende sprekers die aansluiten op actuele onderwerpen van het nieuwe jaar. Bedrijven en organisaties vragen ons om mee te denken, omdat ze op zoek zijn naar een spreker om hun medewerkers en klanten te inspireren tijdens een evenement in het eerste kwartaal. Vaak vormen deze eerste evenementen van het jaar het startpunt voor bedrijven om hun kerndoelen en doelstellingen uiteen te zetten. Een goede start van een nieuw project, het motiveren van medewerkers of klanten en het communiceren van de strategie en visie en samen te werken aan een flitsende start van 2021.

Voor veel bedrijven en organisaties is een meeting in januari of februari de perfecte gelegenheid om het team te informeren, inspireren en activeren. Breng de doelstellingen helder op het netvlies en laat je team meedenken hoe zij een bijdrage kunnen leveren aan het doel. Iedereen heeft een gelijkwaardige, maar ook belangrijke rol in het succes van het bedrijf of organisatie. Een inspirerende en motiverende spreker kan een belangrijke speler zijn om te helpen met nieuwe ideeën, ervaringen delen en een andere kijk te geven waar het team mee vooruit kan.

Grote Nederlandse bedrijven en multinationals staan komend jaar voor een unieke en reeks lastige uitdagingen. Dit begint met samenwerking -teamwerk- en de cultuur binnen het bedrijf en de organisatie. De uitdaging om anders samen te werken en tegelijkertijd nieuwe taken uit te voeren. Dit heeft gevolgen voor onder andere diversiteit en inclusie, duurzaamheid, klantgerichtheid, marketing en verkoop.

Of het nu gaat om een online evenement, online meeting, webinar, een fysiek evenement op een COVID-19 veilige werkomgeving of locatie die voldoet aan alle RIVM-richtlijnen en basisregels van de Rijksoverheid, een inspirerende spreker kan de routine doorbreken, motiveren en de creativiteit van het team verhogen. De perfecte redenen om 2021 gemotiveerd van start te kunnen gaan.

Wij hebben een shortlist samengesteld van 10 inspirerende sprekers die je kunt overwegen om te boeken voor jouw Kick-Off van 2021. Deze sprekers zorgen voor een onvergetelijke ervaring vol inspiratie waar nog lang over nagepraat wordt.

Als je op zoek bent naar een top 10 spreker voor jouw online evenement, webinar, webcast of zoom-vergadering, kan Het Sprekersburo je in contact brengen met de perfecte spreker. Voor nieuwe inzichten, de laatste tips en natuurlijk in combinatie met een goed verhaal.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en neem vrijblijvend contact met ons op. Bel vandaag nog met Het Sprekersburo op telefoonnummer 0321 - 317 121 of stuur een e-mail.

Deel deze blog: