Antoin Peeters boeken als doeltreffend dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo.

Antoin Peeters

Met ervaring als verslaggever en journalist is Antoin Peeters voor uiteenlopende onderwerpen als dagvoorzitter inzetbaar.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties
  • Webcasts
  • Webinars

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Antoin Peeters te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Antoin Peeters boeken als dagvoorzitter

Journalist en nieuwslezer & presentator RTL en dagvoorzitter

Antoin Peeters is bekend geworden als nieuwslezer van het RTL Nieuws. Zijn carrière is hij begonnen als verslaggever bij Stadsomroep Venlo en uiteindelijk via Omroep Limburg en Omroep West als verslaggever-presentator bij RTL terecht gekomen. Hij is één van de vaste presentatoren van het RTL Nieuws en valt ook regelmatig in bij uitzendingen van RTL Z en het ontbijtnieuws.
 
Naast zijn presentatie werkzaamheden wordt Antoin Peeters regelmatig gevraagd als dagvoorzitter en gespreksleider. Door zijn brede kennis en journalistiek achtergrond is Antoin Peeters een sterke dagvoorzitter. Hij weet veel onderwerpen zich snel eigen te maken.
 
Tot zijn opdrachtgevers behoren onder andere Provincie Brabant, Gemeente Dordrecht, Protivit en de Landelijke vereniging van vertrouwenspersonen.

 

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Antoin Peeters

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Antoin Peeters

Antoin Peeters werd geboren op 18 februari 1975 in Middelburg en is journalist en nieuwslezer bij RTL waar hij sinds 2012 de verslaggeving rond het Koninklijk Huis voor RTL Nieuws verzorgt.

Hij studeerde Journalistiek in Tilburg en vervolgens Media & Cultuur in Rotterdam. Antoin begon zijn carrière als verslaggever bij Stadsomroep in Venlo. Daarna werkte hij bij de regionale omroep Limburg en RTV West.

In 2001 trad Antoin Peeters in dienst bij RTL Z als verslaggever en presentator en vervult deze nog steeds. In maart 2012 kwam het nieuws naar buiten dat hij de functie verslaggeving Koninklijk Huis op zich neemt, als opvolger van Sandra Schuurhof.

Antoin Peeters presenteert de zondaguitzendingen van het RTL Nieuws in afwisseling met Jetske Schrijver. Daarnaast valt hij regelmatig in voor de nieuwslezers van het Half Acht Nieuws en incidenteel voor de nieuwslezers van RTL Z en het Ontbijtnieuws.

In 2006 was hij genomineerd voor de Philip Bloemendal Prijs. In november 2008 deed hij verslag van de Amerikaanse presidentsverkiezingen in Chicago. Peeters was in januari 2009 ook aanwezig bij de inauguratie van Barack Obama in Washington.


Deel deze pagina

Antoin Peeters inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Antoin Peeters.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Antoin Peeters via Het Sprekersburo. Wil je Antoin Peeters inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Antoin Peeters

Het boeken van Antoin Peeters als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Antoin Peeters heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Antoin Peeters plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Antoin Peeters.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Antoin Peeters helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Antoin Peeters de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Antoin Peeters aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Antoin Peeters te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Antoin Peeters.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.