Arko van Brakel

Arko is serial enterpreneur, topspreker en inspirator.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Lezing op maat
  • Spreker

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Arko van Brakel te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Arko van Brakel boeken als dagvoorzitter

Ondernemer, trainer, best-seller auteur, impact strategist en spreker

Arko is serial enterpreneur, topspreker en inspirator.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Arko van Brakel

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Arko van Brakel

Arko van Brakel, geboren in 1968, is een succesvol ondernemer, investeerder, topspreker, inspirator, consultant, trainer en coach. Hij richtte als serial entrepreneur diverse ondernemingen op, waaronder het eerste commerciële internet provider van Nederland: EuroNet (1994). Tegenwoordig heeft EuroNet Online.

Tijdens zijn studie Marketing Management aan de InterManagement School is zijn passie voor ondernemerschap ontstaan en richtte hij een reclamebureau op. Al snel volgde vele andere ondernemingen die heeft opgericht of doorgestart. Sommige succesvol en andere minder succesvol, maar bij allen staat innovatie centraal.

Nieuwe Helden is zijn nieuwe bedrijf en tevens de titel van zijn eerste boek dat hij samen met Marcella Bremer schreef. Nieuwe Helden geeft inspirerende antwoorden op vragen als: Wat zoeken werknemers eigenlijk? En Hoe ziet de ideale manager eruit?.

In 2011 is zijn boek ‘Iedereen Ondernemer’ genomineerd als ‘Management Boek van het Jaar’. In het boek geeft Arko van Brakel praktische handvaten om succesvol te zijn in de huidige communicatiemaatschappij.

Arko van Brakel is op dit moment directeur bij trainingscentrum De Baak, het centrum voor leiderschap en ondernemerschap. Hij is medeoprichter van EuroNet, PuntEDU en Jamby en eigenaar van Nieuwe Helden. Zijn missie in het leven is het stimuleren van ondernemerschap en innovatie.

Zeilen, Mountainbiken, triatlon, skiën en duiken gebruikt hij als een belangrijke uitlaatklep. Regelmatig zoekt hij de natuur op om nieuwe energie en inspiratie op te doen.


Deel deze pagina

Arko van Brakel inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Arko van Brakel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Arko van Brakel via Het Sprekersburo. Wil je Arko van Brakel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Arko van Brakel

Het boeken van Arko van Brakel als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Arko van Brakel heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Arko van Brakel plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Arko van Brakel.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Arko van Brakel helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Arko van Brakel de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Arko van Brakel aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Arko van Brakel te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Arko van Brakel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.