Dagvoorzitter Astrid Joosten - Foto: (c) Nick van Ormondt

Astrid Joosten

Door haar ruime ervaring als journalist en presentatrice mag zij zich graag in een onderwerp verdiepen om jouw congres of evenement tot een succes te maken.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Interviewer
  • Presentator

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Astrid Joosten te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Astrid Joosten boeken als dagvoorzitter

Televisiepresentatrice, debatleider en dagvoorzitter.

Astrid Joosten is bekend geworden door succesvolle televisie programma's zoals "Jong Bloed & Joosten", "De S.P.E.L. show" en de kennisquiz "2 voor 12".

Daarnaast is Astrid Joosten een veelgevraagd dagvoorzitter, debatleider, interviewer die altijd het evenement of congres en goede banen weet te leiden. Ze is breed inzetbaar en heeft een enorme staat van dienst in medische en jurdische congressen.

Ze is een journalist en presentatrice die juist niet genadeloos vragen afvuurt. Langs de weg van vriendelijkheid lokt ze reacties uit. Zij vraagt wel door tot ze echt antwoord heeft.

Astrid brengt 30 jaar vakmanschap met zich mee en daarmee een dijk van een naamsbekendheid. Haar liefde voor het televisievak is herkenbaar.  Ze betrekt gemakkelijk de mensen in de zaal erbij, loopt tussen hen door, maakt hier en daar een grapje, is kritisch, en brengt gegarandeerd interactie tot stand.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Astrid Joosten

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Astrid Joosten

Wij zien deze veelzijdige vakvrouw, regelmatig in opdracht van het bedrijfsleven en de overheid, als een betrokken en serieuze dagvoorzitter, discussieleider of interviewer die de doelstelling van een bijeenkomst weet te halen. Astrid bereidt zich zeer uitgebreid en zorgvuldig voor en heeft een brede interesse. 

Momenteel presenteert Astrid 

Naast ‘Twee voor Twaalf’ (de kennisquiz waarmee ze al meer dan tien jaar een forse schare kijkers trekt) ook de interviewserie ‘Oog in Oog’. Nieuw in 2004 zijn de quizzen ‘Twee voor Twaalf junior’, een kinderversie van de vertrouwde formule en ‘Dat zoeken we op’. 

De grote doorbraak 

Van Astrid Joosten op televisie kwam eind jaren tachtig met ‘Jongbloed en Joosten’. De kijkcijfers waren ongekend en haar naam was gevestigd. Enkele andere voorbeelden uit haar rijke TV carrière zijn: ‘De Verleiding’ over reclame en ‘De Show van je Leven’, waarmee een aantal bekende Nederlanders geportretteerd worden. Spraakmakend waren bijvoorbeeld de afleveringen met Wim Kok en de computermuis. Naast haar TV-werkzaamheden heeft zij in 2002 het boek 'Verboden Liefdes' geschreven, een bundel interviews met elf vrouwen die een relatie onderhouden met een getrouwde man.

Dagvoorzitterschap en discussieleider

Astrid Joosten heeft 20 jaar ervaring als dagvoorzitter en discussieleider en maakt zich snel de materie eigen. Zij vindt het aankondigen van sprekers niet al te boeiend, maar interviewen des te leuker. Astrid brengt gegarandeerd interactie met de zaal tot stand en leidt graag uw inhoudelijke bijeenkomst. Zij maakt met plezier een mooie talkshow over de carrière van uw afscheidnemende directeur.


Deel deze pagina

Astrid Joosten inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Astrid Joosten.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Astrid Joosten via Het Sprekersburo. Wil je Astrid Joosten inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Astrid Joosten

Het boeken van Astrid Joosten als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Astrid Joosten heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Astrid Joosten plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Astrid Joosten.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Astrid Joosten helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Astrid Joosten de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Astrid Joosten aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Astrid Joosten te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Astrid Joosten.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.