Bart Gielen boeken als doeltreffende dagvoorzitter doe je bij Het Sprekersburo

Bart Gielen

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • Gespreksleider
  • Interviewer
  • Presentator
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Bart Gielen te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Bart Gielen boeken als dagvoorzitter

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Bart Gielen

Lees meer over Bart Gielen

Bart Gielen (1978) studeerde geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam. Als bevlogen historicus was hij o.a. te zien/horen in De straten van Amsterdam (AT5), Rare Jongens (BNNVARA), Koffietijd (RTL 4), radioprogramma OVT (VPRO) en op theaterfestival De Parade met de voorstelling Hysterisch Historisch. Ook presenteerde hij op National Geographic verschillende tv-items waaronder de History Month. Bart schrijft populairwetenschappelijke artikelen over uiteenlopende geschiedenisonderwerpen voor National Geographic, Quest, Telegraaf en andere media. Verder is hij dagvoorzitter en presentator van zijn literaire talkshow Barts BoekenClub (BBC).

In 2008 rondde Bart de postacademische opleiding tot Eerstegraads Docent Geschiedenis met cum laude af. Van 2009 tot 2019 was hij als vakdidacticus en lerarenopleider verbonden aan de Hogeschool van Amsterdam om vervolgens aan zelfstandige verder te gaan. Bart ziet het als zijn missie om vanuit verschillende disciplines een breed publiek in contact te laten komen met het verleden. Als professioneel storyteller maakt hij aanschouwelijk dat geschiedenis allesbehalve saai en stoffig is, maar juist leuk, leerzaam en relevant! Gecompliceerde historische thema’s weet hij helder en eenduidig te verklaren met een link naar de actualiteit.
Met zijn brede historische kennis en interesses is hij in staat een geschiedenis-op-maatverhaal samen te stellen voor bedrijven en instellingen. Op zijn YouTube-kanaal A la Bart Producties zijn uiteenlopende filmpjes te bekijken over geschiedenis, literatuur en human interest verhalen.

Op het podium, tijdens het geven lezingen en presentaties en als dagvoorzitter, voelt Bart zich als een vis in het water. Mede door zijn expertise, zijn brede kennis, inhoudelijke voorbereiding én zijn innemendheid, wordt Bart veelvuldig gevraagd voor diverse (literaire) evenementen, zoals de Uitmarkt in Amsterdam, Murakami-Weekend, 100 Jaar Betondorp en Nationale Veteranenlezing.

Bart is daarnaast professioneel interviewer. Hierbij weet hij een ontspannen sfeer te creëren en door zijn oprechte interesse ontlokt hij keer op keer verrassende uitspraken. Sinds 2014 organiseert en presenteert hij Barts BoekenClub, een maandelijkse avondvullende literaire theatervoorstelling met openhartige gesprekken en livemuziek door singer-songwriters. Vele grote namen heeft hij te gast gehad, waaronder Sonja Barend, Arthur Japin, Herman Pleij, Midas Dekkers, Paul van Vliet, Tommy Wieringa, Maarten van Rossem en Paulien Cornelisse.


Deel deze pagina

Bart Gielen inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Bart Gielen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Bart Gielen via Het Sprekersburo. Wil je Bart Gielen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Bart Gielen

Het boeken van Bart Gielen als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Bart Gielen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Bart Gielen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Bart Gielen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Bart Gielen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Bart Gielen de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Bart Gielen aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Bart Gielen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Bart Gielen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.