Elsemieke Havenga boek je als dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Elsemieke Havenga

Ze is een uiterst bekwame discussieleider, dagvoorzitter en sparringpartner in de voorbereiding.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Coach
  • Presentator
  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties
  • Trainingen

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Elsemieke Havenga te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Elsemieke Havenga boeken als dagvoorzitter

Voormalig tv-presentator, communicatiedeskundige, coach en dagvoorzitter

Elsemieke Havenga-Hillen is voormalig presentator van RTL Nieuws, Editie NL en diverse andere radio en televisieprogramma’s. Ze is oud topsporter: speelde 10 jaar in het Nederlands vrouwen hockeyteam waarmee ze in 1984 Olympisch kampioen werd en vier wereldtitels veroverde.

De combinatie van haar sportcarrière en het journalistieke werk hebben haar geleerd snel tot de kern te komen en te kunnen doorzien hoe je succesvol kan zijn. Deze ervaring gebruikt ze nu in haar dagelijks werk als communicatieadviseur, executive coach en veelgevraagd dagvoorzitter en gespreksleider.

Elsemieke is commissaris betaald voetbal bij de KNVB en onder meer bestuurslid van Spieren voor Spieren.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Elsemieke Havenga

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Elsemieke Havenga

De meeste mensen kennen haar waarschijnlijk door haar werk als journalist/presentator bij het RTL nieuws en Editie NL. Daarvoor heeft zij verschillende programma’s gepresenteerd zoals Veronica Nieuwsradio en Nieuwslijn, het psychologie programma ‘Het onderste boven’ met Rene Diekstra, TV sport met Jack van Gelder, het Sportcafé voor Sport 7 met Hans Kraay jr. en Studio Sport.

Dat zij veel sport heeft gedaan is het logische gevolg van haar hockeycarrière. Tussen 1977 en 1986 speelde zij, toen nog als Hillen, in het Nederlands dameshockeyteam. In die periode werden zij 4 maal wereldkampioen en wonnen zij Olympisch goud tijdens de Olympische Spelen van Los Angeles in 1984.

Elsemieke haar allereerste aanraking met televisie was in de jaren tachtig, toen zij deel uit maakte van de redactie van het eerste middagtelevisie programma van Nederland ‘Tineke’. Zij produceerde naast sportonderwerpen medische verhalen, aangezien zij fysiotherapie heb gestudeerd. Als fysiotherapeut is Elsemieke maar een paar jaar actief geweest, de journalistiek vond zij veel leuker!

Naast haar media activiteiten heeft zij veel andere dingen gedaan. Zo werkte zij voor de Stichting Olympische Spelen Amsterdam 1992, en heeft Elsemieke een communicatiebureau.

Daarnaast heeft ze verschillende bestuursfuncties bekleed, waarvan die voor de Stichting Cliniclowns Nederland één van de leukste was. Uiteraard heeft zij in verschillende commissie’s gezeten die met hockey en sport te maken hebben. Na de Olympische Spelen van 84 richtte zij mede de vereniging van Oud Olympische Deelnemers op.

Op dit moment is zij bestuurslid van de Stichting van oud volleyballer Bas van de Goor, en de Nationale Haringpartij, verder ambassadeur van Right to Play en ambassadeur van de Nationale Sportweek. 

Dagvoorzitter en gespreksleider

Elsemieke Havenga treedt regelmatig op als presentator, dagvoorzitter en gespreksleider. Ze doet dit vooral op inhoudelijke evenementen en congressen. Haar stijl is betrokken en scherp maar vooral ook ontspannen, met humor.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Elsemieke Havenga

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over Elsemieke Havenga als dagvoorzitter of gespreksleider. Lees de enthousiaste reacties.

Dag van het Merk van Het Gelders Orkest. We waren heel blij met Elsemieke. De middag moest even op gang komen, maar Elsemieke heeft praktisch alle leden van het orkest geïnterviewd, waarbij het er zeer professioneel aan toe ging. Dat was ontzettend leerzaam en confronterend - en er is ook veel gelachen. Daarnaast hebben Elsemieke leren kennen als een echte teamplayer.

Academie voor Cultuurmanagement - Ulft

Op de dag zelf was zij flexibel en stond zij open voor extra informatie. Ook haar eigen inbreng was positief. Voor het publiek was zij een prettige dagvoorzitter, zij pakte deze rol met charme en steelde zelf totaal niet de show.

Convenant Gezond Gewicht - Utrecht

Zij was prettig in de voorbereiding naar het congres toe; goede sfeer tijdens de briefing en oprechte betrokkenheid.

Convenant Gezond Gewicht - Utrecht

Elsemieke Havenga inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Elsemieke Havenga.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Elsemieke Havenga via Het Sprekersburo. Wil je Elsemieke Havenga inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Elsemieke Havenga

Het boeken van Elsemieke Havenga als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Elsemieke Havenga heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Elsemieke Havenga plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Elsemieke Havenga.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Elsemieke Havenga helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Elsemieke Havenga de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Elsemieke Havenga aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Elsemieke Havenga te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Elsemieke Havenga.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.