Dagvoorzitter Fons de Poel - Foto (c) Fons de Poel

Fons de Poel

Fons is als televisiemaker en dagvoorzitter verslaafd aan actualiteit en zoekt altijd naar dat wat mensen in beweging brengt.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Fons de Poel?

Dagvoorzitter Fons de Poel - Foto (c) Fons de Poel

Fons de Poel boeken als dagvoorzitter voor je evenement

Fons is als televisiemaker en dagvoorzitter verslaafd aan actualiteit en zoekt altijd naar dat wat mensen in beweging brengt.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Fons de Poel?

Prijsindicatie


(tarief voor een dagvoorzitterschap van Fons de Poel)

Categorieën

Inzetbaarheid

De kracht van Fons de Poel

Fons de Poel als dagvoorzitter boeken

Fons de Poel wordt veelvuldig gevraagd in het bedrijfsleven om als dagvoorzitter op te treden. Met zijn journalistieke achtergrond weet hij zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken.

Als ervaren dagvoorzitter en interviewer denkt Fons de Poel graag mee over de formule van de bijeenkomst. Hij is adrem, scherp en heeft een goed gevoel voor humor.

Fons leidde onder meer bijeenkomsten voor Amgen, Arcadis Nederland, KNVB, Ministerie van Infrastructuur & Mileu en voor Stichting Nationaal Symposium Makelaardij.

Sinds september 2018 is Fons bij omroep MAX te zien in het programma Door Andere Ogen. Fons fungeert niet alleen als voice-over, maar vervult ook de rol van producent en eindredacteur. In het programma komen bijzondere mensen aan het licht die door de ogen van anderen worden besproken.

  • Persoonlijk contact met Fons de Poel
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Fons de Poel

Lees meer over Fons de Poel

Fons de Poel, geboren op 19 mei 1955 te Nijmegen, begon zijn carrière als lokale journalist en is tegenwoordig hoofdredacteur en presentator van verschillende actualiteitenprogramma’s op televisie. Hij behoort al decennialang tot de top van de Nederlandse onderzoeksjournalistiek en maakte talloze interessante documentaires en televisiebiografieën.

Journalistieke loopbaan

Hij begon zijn journalistiek loopbaan bij het ‘Nijmeegs Dagblad’ en vervolgens bij dagblad ‘De Gelderlander’. Na een aantal jaren actief te zijn geweest als schrijvend journalist werd hij 1982 verslaggever bij KRO’s actualiteitenrubriek ‘Brandpunt’. Voor dit programma bereisde hij als internationaal verslaggever de hele wereld. In 1993 werd hij naast presentator ook eindredacteur van ‘Brandpunt’.

Dagvoorzitter Fons de Poel als presentator en producent

Fons de Poel was oprichter van het onderzoeksjournalistieke programma ‘Reporter’ en was grondlegger van ‘Netwerk’, de dagelijkse rubriek van KRO, Avro en NCRV. Naast dit programma presenteerde Fons twee seizoenen van ‘Het gevoel van de Poel’, een documentaireserie die hij bedacht over het menselijk gedrag.  Hij interviewde daarin topwetenschappers in alle continenten.

Naast dit programma was hij bedenker en gastheer van de portrettenserie ‘Home Sweet Home’, waarin psychologische portretten van bekende Nederlanders werden neergezet.

Tevens maakt hij als zelfstandig producent talrijke documentaires voor onder andere de KRO, ‘het gevoel van de Vierdaagse’, ‘Zondagavond laat’ en ‘Profiel’.

Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter

Fons de Poel is een veelgevraagd en gewaardeerd dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Zijn opmerkzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid maken hem een zeer geschikte dagvoorzitter op bijeenkomsten over een breed scala aan onderwerpen. Hij denkt graag mee over de invulling van het programma en is een deskundige moderator.

Dankzij zijn journalistieke ervaring en brede interesse is hij inzetbaar op symposia en congressen over eigenlijk alle maatschappelijk relevante en actuele thema’s. Fons de Poel staat als dagvoorzitter garant voor een interessante en inhoudelijke bijeenkomst met veel diepgang. 

Bekijk per onderwerp ons ruime aanbod aan sprekers, dagvoorzitters en presentatoren. Wilt u advies over welke spreker het best bij uw evenement past? We staan voor u klaar via onze klantenservice chat. Stel uw vraag in de pop-up links onderin het scherm. U krijgt direct antwoord.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Fons de Poel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van dagvoorzitter Fons de Poel via Het Sprekersburo. Wilt u Fons de Poel inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Vergelijkbare dagvoorzitters

Wellicht dat één van deze dagvoorzitters ook voor jou interessant is

Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter voor je evenement

Hoe kunnen we jou helpen?

Deze pagina geeft je alvast een idee over wat Fons de Poel voor jouw evenement kan betekenen. Wil je dagvoorzitter Fons de Poel inzetten als dagvoorzitter voor jouw evenement, symposium of congres? Neem dan gerust contact met ons op.
Dit kan door het invullen van ons boekingsformulier, een e-mail sturen voor de mogelijkheden of stuur een bericht via onze live chat.
Liever telefonisch contact? Dat kan natuurlijk ook. Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 08.30 en 17.00 uur op telefoonnummer 0321 - 317 121.

Onze werkwijze

Hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kan werken.

1. Vind een dagvoorzitter
Vind op de website van Het Sprekersburo de juiste dagvoorzitter voor jouw evenement of congres.

2. Controleer de prijs en beschikbaarheid
Wij sturen je binnen één werkdag een geheel vrijblijvende offerte.

3. Plaats een gratis optie
Wij noteren bij beschikbaarheid van de dagvoorzitter een, geheel vrijblijvende, optie voor 14 dagen.

4. Bevestig de boeking
Bij akkoord op de offerte boeken wij de dagvoorzitter en sturen wij je ons boekingsformulier toe.

5. Ontvang de bevestiging
Met de, door jouw, aangeleverde gegevens sturen wij je de bevestiging van de boeking.

6. Teken en retourneer de bevestiging
Ter bevestiging zendt Het Sprekersburo je een overeenkomst die binnen vijf dagen na ontvangst ondertekend aan ons retour gestuurd moet worden.

Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter, wij helpen u graag bij uw boeking

Bel ons op 0321 - 317 121, of stuur een e-mail info@hetsprekersburo.nl

Bekijk ons volledige aanbod

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Staat uw gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 dag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte met de scherpste prijs op maat.

Doeltreffende en inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vindt u een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.