Dagvoorzitter Fons de Poel - Foto (c) Fons de Poel

Fons de Poel

Fons is als televisiemaker en dagvoorzitter verslaafd aan actualiteit en zoekt altijd naar dat wat mensen in beweging brengt.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Fons de Poel te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Fons de Poel boeken als dagvoorzitter

Fons de Poel wordt veelvuldig gevraagd in het bedrijfsleven om als dagvoorzitter op te treden. Met zijn journalistieke achtergrond weet hij zich vrijwel ieder thema en branche eigen te maken.

Als ervaren dagvoorzitter en interviewer denkt Fons de Poel graag mee over de formule van de bijeenkomst. Hij is adrem, scherp en heeft een goed gevoel voor humor.

Fons leidde onder meer bijeenkomsten voor Amgen, Arcadis Nederland, KNVB, Ministerie van Infrastructuur & Mileu en voor Stichting Nationaal Symposium Makelaardij.

Sinds september 2018 is Fons bij omroep MAX te zien in het programma Door Andere Ogen. Fons fungeert niet alleen als voice-over, maar vervult ook de rol van producent en eindredacteur. In het programma komen bijzondere mensen aan het licht die door de ogen van anderen worden besproken.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Fons de Poel

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Fons de Poel

Fons de Poel, geboren op 19 mei 1955 te Nijmegen, begon zijn carrière als lokale journalist en is tegenwoordig hoofdredacteur en presentator van verschillende actualiteitenprogramma’s op televisie. Hij behoort al decennialang tot de top van de Nederlandse onderzoeksjournalistiek en maakte talloze interessante documentaires en televisiebiografieën.

Journalistieke loopbaan

Hij begon zijn journalistiek loopbaan bij het ‘Nijmeegs Dagblad’ en vervolgens bij dagblad ‘De Gelderlander’. Na een aantal jaren actief te zijn geweest als schrijvend journalist werd hij 1982 verslaggever bij KRO’s actualiteitenrubriek ‘Brandpunt’. Voor dit programma bereisde hij als internationaal verslaggever de hele wereld. In 1993 werd hij naast presentator ook eindredacteur van ‘Brandpunt’.

Dagvoorzitter Fons de Poel als presentator en producent

Fons de Poel was oprichter van het onderzoeksjournalistieke programma ‘Reporter’ en was grondlegger van ‘Netwerk’, de dagelijkse rubriek van KRO, Avro en NCRV. Naast dit programma presenteerde Fons twee seizoenen van ‘Het gevoel van de Poel’, een documentaireserie die hij bedacht over het menselijk gedrag.  Hij interviewde daarin topwetenschappers in alle continenten.

Naast dit programma was hij bedenker en gastheer van de portrettenserie ‘Home Sweet Home’, waarin psychologische portretten van bekende Nederlanders werden neergezet.

Tevens maakt hij als zelfstandig producent talrijke documentaires voor onder andere de KRO, ‘het gevoel van de Vierdaagse’, ‘Zondagavond laat’ en ‘Profiel’.

Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter

Fons de Poel is een veelgevraagd en gewaardeerd dagvoorzitter, discussieleider en interviewer. Zijn opmerkzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid maken hem een zeer geschikte dagvoorzitter op bijeenkomsten over een breed scala aan onderwerpen. Hij denkt graag mee over de invulling van het programma en is een deskundige moderator.

Dankzij zijn journalistieke ervaring en brede interesse is hij inzetbaar op symposia en congressen over eigenlijk alle maatschappelijk relevante en actuele thema’s. Fons de Poel staat als dagvoorzitter garant voor een interessante en inhoudelijke bijeenkomst met veel diepgang. 

Bekijk per onderwerp ons ruime aanbod aan sprekers, dagvoorzitters en presentatoren. Wilt u advies over welke spreker het best bij uw evenement past? We staan voor u klaar via onze klantenservice chat. Stel uw vraag in de pop-up links onderin het scherm. U krijgt direct antwoord.


Deel deze pagina

Fons de Poel inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Fons de Poel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Fons de Poel via Het Sprekersburo. Wil je Fons de Poel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Fons de Poel

Het boeken van Fons de Poel als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Fons de Poel heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Fons de Poel plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Fons de Poel.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Fons de Poel helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Fons de Poel de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Fons de Poel aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Fons de Poel te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Fons de Poel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.