Diederik Jekel boek je als inspirerend spreker bij Het Sprekersburo.

Diederik Jekel

Zijn presentaties bevatten onder andere ondewerpen als innovatie, wetenschap, natuurkunde, scheikunde, ruimtevaart, energie, journalistiek en onderzoek.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Diederik Jekel te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Diederik Jekel boeken als spreker

Wetenschapsduider, natuurkundige, auteur, mediapersoonlijkheid, spreker en dagvoorzitter

Diederik Jekel is wetenschapjournalist, natuurkundige, presentator, auteur en inspirerend spreker.

Diederik Jekel maakt wetenschap toegankelijk door het begrijpbaar én grijpbaar te maken. Als wetenschapsjournalist deelt hij zijn kennis en inzichten in diverse media, waaronder optredens in DWDD, waar hij herhaaldelijk wetenschappelijke onderwerpen verduidelijkt. Naast zijn rol als mede-presentator in "De Wereld Leert Door" en zijn bijdragen aan colleges met Robbert Dijkgraaf, is Jekel ook actief als redacteur voor het wetenschappelijke programma 'Labyrint' en 'Radio Nieuwslicht'. Als gastdocent aan de Universiteit Twente draagt hij bij aan het verspreiden van wetenschappelijke kennis.

Naast zijn professionele verplichtingen zet Jekel zich al geruime tijd in om kinderen van alle leeftijden enthousiast te maken voor wetenschap en schittert hij op het theaterpodium.

Zijn presentaties vormen een soort wetenschappelijke colleges waarbij hij met zijn ervaring, complexe onderwerpen toegankelijk maakt voor zijn publiek. Vanwege zijn vaardigheid in het begrijpelijk uitleggen van lastige materia, wordt hij vaak gevraagd om communicatietrainingen te verzorgen. Diederik spreekt over onderwerpen als innovatie, wetenschap, natuurkunde, scheikunde, ruimtevaart, energie, journalistiek en onderzoek.

Diederik Jekel is te boeken als spreker, presentator en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Diederik Jekel

Diederik Jekel verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Diederik Jekel kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Diederik Jekel

Lees meer over Spreker Diederik Jekel


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Diederik Jekel

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Diederik Jekel. Lees de enthousiaste reacties.

Diederik heeft bij ons een inspirerende presentatie gegeven over duurzaamheid, specifiek gericht op de bouwsector. Zijn verhaal werd zeer positief ontvangen en helpt ons om verder te gaan met de kansen die duurzaamheid ons te bieden heeft. Kortom, het was een zeer geslaagde dag met een zeer boeiende presentatie.

D. van der Steen

Diederik Jekel inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Diederik Jekel.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Diederik Jekel via Het Sprekersburo. Wil je Diederik Jekel inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Diederik Jekel

Het boeken van Diederik Jekel is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Diederik Jekel heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Diederik Jekel plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Diederik Jekel.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Diederik Jekel helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Diederik Jekel de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Diederik Jekel aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Diederik Jekel te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Diederik Jekel het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Diederik Jekel is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Diederik Jekel spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Herman van Rompuy

Herman van Rompuy

Herman van Rompuy is voormalig premier van België en was 5 jaar lang voorzitter van de Europese Raad.

Maarten van der Weijden

Maarten van der Weijden

Als spreker vertelt hij gepassioneerd over zijn sportcarrière. Ambitie, doelen, geluk, doorzetten en samenwerken komen allemaal aan bod.

Bernice Notenboom

Bernice Notenboom

Poolheldin, expeditieleidster en spreker met lezingen over waardevolle levenslessen, zoals grenzen verleggen en mentaal sterk blijven.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Diederik Jekel.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.