Dagvoorzitter Jeroen Latijnhouwers - Foto: (c) Nick van Ormondt

Jeroen Latijnhouwers

Een vriendelijke en scherpe dagvoorzitter met kennis over sport, media en cultuur. Bekend als journalist en televisiepresentator.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Jeroen Latijnhouwers te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Jeroen Latijnhouwers boeken als dagvoorzitter

Radio & Televisie presentator, voice-over en dagvoorzitter

Deskundige nieuwslezer en presentator

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Jeroen Latijnhouwers

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Jeroen Latijnhouwers

Jeroen Latijnhouwers, geboren op 22 mei 1967 te Sint Odilienberg, is een Brabander in hart en nieren. Hoewel hij al meer dan 15 jaar in de Randstad woont, gaat hij bijna altijd met carnaval weer even terug.

Vóór zijn overstap naar de landelijke televisie heeft Jeroen voor verschillende Brabantse zenders gewerkt zoals Radio Tilburg en Omroep Brabant. Daarna ging hij landelijk aan de slag bij Veronica Nieuws Radio en vervolgens Sport7. In 1996 stapt Jeroen over naar RTL. Eerst presenteert hij RTL Sport, later het Ontbijtnieuws (als vervanger van Jan de Hoop) en RTL Nieuws (als opvolger van Jeroen Pauw die naar BNN vertrok). Maar Jeroen vindt pas echt zijn draai wanneer Editie NL van start gaat in 2003.

Ranzige café's

Jeroens favoriete stad is New York. Hij probeert er elk jaar minstens één keer heen te gaan. Is het niet voor de New York Marathon dan is het wel voor alles wat de Big Apple te bieden heeft: de musea, de restaurants, de clubs, de dive-bars (ranzige cafe’s), de mogelijkheden, de mensen, de drukte, de inspiratie, de straten, het 24/7-leven: kortom New York dus.  Jeroen heeft in 2007 in 4.47 uur de marathon van New York gelopen. Hiervoor heeft hij zo’n 7 maanden getraind. In 2012 gaat de hij de NYC-marathon nog één keer lopen. Toch proberen die ‘meesterlijke eindtijd’ een beetje te verbeteren.

Dagvoorzitter, presentator of discussieleider

Door zijn journalistieke achtergrond is Jeroen breed inzetbaar en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Hij is vriendelijk maar wel scherp van tong. Dit maakt hem een interessant en kundig dagvoorzitter en spreker.


Deel deze pagina

Jeroen Latijnhouwers inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jeroen Latijnhouwers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Jeroen Latijnhouwers via Het Sprekersburo. Wil je Jeroen Latijnhouwers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jeroen Latijnhouwers

Het boeken van Jeroen Latijnhouwers als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jeroen Latijnhouwers heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jeroen Latijnhouwers plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Jeroen Latijnhouwers.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jeroen Latijnhouwers helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jeroen Latijnhouwers de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Jeroen Latijnhouwers aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jeroen Latijnhouwers te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jeroen Latijnhouwers.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.