Jeroen Latijnhouwers inhuren als presentator voor je evenement

Deskundige nieuwslezer en presentator

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Jeroen Latijnhouwers?

Offerte aanvragen
Presentator Jeroen Latijnhouwers - Foto: (c) Nick van Ormondt

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Jeroen Latijnhouwers)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Jeroen Latijnhouwers als presentator boeken

Deskundige nieuwslezer en presentator

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Jeroen Latijnhouwers
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Jeroen Latijnhouwers

Lees meer over Jeroen Latijnhouwers

Jeroen Latijnhouwers, geboren op 22 mei 1967 te Sint Odilienberg, is een Brabander in hart en nieren. Hoewel hij al meer dan 15 jaar in de Randstad woont, gaat hij bijna altijd met carnaval weer even terug.

Vóór zijn overstap naar de landelijke televisie heeft Jeroen voor verschillende Brabantse zenders gewerkt zoals Radio Tilburg en Omroep Brabant. Daarna ging hij landelijk aan de slag bij Veronica Nieuws Radio en vervolgens Sport7. In 1996 stapt Jeroen over naar RTL. Eerst presenteert hij RTL Sport, later het Ontbijtnieuws (als vervanger van Jan de Hoop) en RTL Nieuws (als opvolger van Jeroen Pauw die naar BNN vertrok). Maar Jeroen vindt pas echt zijn draai wanneer Editie NL van start gaat in 2003.

Ranzige café's

Jeroens favoriete stad is New York. Hij probeert er elk jaar minstens één keer heen te gaan. Is het niet voor de New York Marathon dan is het wel voor alles wat de Big Apple te bieden heeft: de musea, de restaurants, de clubs, de dive-bars (ranzige cafe’s), de mogelijkheden, de mensen, de drukte, de inspiratie, de straten, het 24/7-leven: kortom New York dus.  Jeroen heeft in 2007 in 4.47 uur de marathon van New York gelopen. Hiervoor heeft hij zo’n 7 maanden getraind. In 2012 gaat de hij de NYC-marathon nog één keer lopen. Toch proberen die ‘meesterlijke eindtijd’ een beetje te verbeteren.

Dagvoorzitter, presentator of discussieleider

Door zijn journalistieke achtergrond is Jeroen breed inzetbaar en op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de maatschappij. Hij is vriendelijk maar wel scherp van tong. Dit maakt hem een interessant en kundig dagvoorzitter en spreker.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jeroen Latijnhouwers.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Jeroen Latijnhouwers via Het Sprekersburo. Wil je Jeroen Latijnhouwers inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Jeroen Latijnhouwers in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Jeroen Latijnhouwers?