Peter Heerschop

Als dagvoorzitter is Peter scherp en ad rem, maar altijd in combinatie met zijn humor. Hij maakt elk evenement tot een succes.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Discussieleider
  • Gespreksleider
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Peter Heerschop te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Peter Heerschop boeken als dagvoorzitter

Cabaretier, acteur, programmamaker, schrijver, columnist, spreker en dagvoorzitter.

Hij is vooral bekend geworden met de formatie NUHR, waarmee hij samen met Joep van Deudekom en Viggo Waas in het theater stond. In 1987 behaalden ze onvoorbereid de tweede plaats tijdens het Camarettenfestival.

Naast zijn frequente verschijningen in programma's als De Wereld Draait Door, Kopspijkers, Vrienden van Van Swieten, Najib wordt Wakker en Jeuk, maakte Peter Heerschop zijn entree op Radio 538. Van 2002 tot 2018 presenteerde hij op vrijdagochtend "Lieve Marianne" in het programma Evers Staat Op van radio-dj Edwin Evers. In dit satirische weekoverzicht deelde hij zijn humoristische kijk op het nieuws.

Zijn betrokkenheid bij onderwijs komt tot uiting in zijn grote affiniteit met het vakgebied en door zijn opleiding ALO (Academie voor Lichamelijke Opvoeding). Naast zijn optredens in theaters en op televisie, is Peter Heerschop ook een veelgevraagd spreker en dagvoorzitter.  Zijn unieke vermogen om inhoud en sfeer naadloos te integreren maakt hem ideaal voor uiteenlopende bijeenkomsten en congressen. Of het nu kritisch en serieus of gezellig en humoristisch moet zijn, Peter Heerschop weet de juiste toon te zetten.

Peter Heerschop is te boeken als spreker en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Peter Heerschop

Lees meer over Peter Heerschop

Peter Heerschop, geboren op 7 september 1960 te Bussum, is cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en schrijver. Samen met Viggo Waas en Joep van Deudekom begint hij de cabaretgroep NUHR. In 1987 dringen ze totaal onvoorbereid door tot de finale van Cameretten. Met NUHR maakt Peter succesvolle programma’s als Over de Top en Natuurlijke Selectie. Met de formatie De Ploeg maakt hij voorstellingen als Festen en Ben Hur.

Op televisie is Peter o.a. te zien in de programma’s Najib Wordt Wakker, Kopspijkers, Vrienden van Van Swieten en (samen met Hans Sibbel) in 127 Wensen: Op Reis Met. Aan deze programma’s schrijft hij zelf mee. Peter speelt een leraar in de film Shouf Shouf Habibi! en de hoofdrol in de korte filmBalbezit.

Sinds 2002 verzorgt Heerschop iedere vrijdagochtend een weekoverzicht genaamd Lieve Marianne, in het programma Evers Staat Op van Edwin Evers op Radio 538. De naam van dit overzicht is ontleend aan schaatsster Marianne Timmer, aan wie hij het overzicht zogenaamd vertelt. In de serie Lieve Marianne zijn inmiddels ook drie columnbundels verschenen.

In 2006 maakt Peter zijn theaterregiedebuut met het stuk Het Goede Lichaam. In het najaar van 2009 is Peter te zien in de comedy Sorry Minister. Ook speelt hij een gastrol in Verborgen Gebreken. Als teamcaptain bij Ik hou van Holland bereikt hij in de periode 2009-2011 wekelijks een miljoenenpubliek. In 2011 regisseert hij de Sas & Jan Zelfhulptour van Saskia Noort en Jan Heemskerk.

Als acteur is Peter (samen met Viggo Waas, Joep van Deudekom en Bert Visscher) te zien bij het Zuidelijk Toneel in De Reis om de Wereld in 80 Dagen. In 2010 volgt de nieuwe NUHR voorstelling Het Werkt Wel, die in het najaar van 2011 in reprise gaat. Voor komend jaar werkt Peter aan 2012, de nieuwe voorstelling van De Ploeg, waarin de mannen zullen ‘dansen, dansen op de vulkaan’.

In 2013 speelt Peter zijn eerste solo-voorstelling Gelukzoekers. Ook is hij te zien in tv-serie Mannen van een Zekere Leeftijd, waarna hij met NUHR in de voorstelling Back to Basic speelt. Sinds 2014 is hij op televisie te zien als hoofdrolspeler van de humoristische serie Jeuk, waarvan inmiddels vier seizoenen gemaakt zijn, en als presentator van het KPN Presenteert-programma 24 uur met..., waarin hij een etmaal doorbrengt met verschillende sporters.


Deel deze pagina

Peter Heerschop op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Peter Heerschop

Wil je een impressie krijgen van Peter Heerschop als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Peter Heerschop

Peter Heerschop als dagvoorzitter van De dag van de ZZP'er 2022

Peter Heerschop inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Peter Heerschop.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Peter Heerschop via Het Sprekersburo. Wil je Peter Heerschop inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Peter Heerschop

Het boeken van Peter Heerschop als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Peter Heerschop heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Peter Heerschop plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Peter Heerschop.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Peter Heerschop helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Peter Heerschop de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Peter Heerschop aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Peter Heerschop te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Peter Heerschop.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.