Dagvoorzitter Sipke Jan Bousema - Foto: (c) Vincent Boon

Sipke Jan Bousema

Als dagvoorzitter stelt Sipke Jan Bousema persoonlijke verhalen centraal. Voor hem zit de uitdaging in interactiviteit met de zaal.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie dagvoorzitter

Om Sipke Jan Bousema te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Sipke Jan Bousema boeken als dagvoorzitter

Presentator, programmamaker, (stem)acteur en producent Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Sipke Jan Bousema

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Sipke Jan Bousema

Ontwikkeling, dát is het kernwoord voor Sipke Jan Bousema. Altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen waarmee hij zichzelf kan ontwikkelen, zijn horizon kan verbreden en anderen kan inspireren. En dat zat er al op jonge leeftijd in – evenals die ongekende drive waarmee hij zich stort op de doelen die hij zich stelt. Als 8-jarige weet de geboren Fries al wat hij wil: een carrière in Hilversum. En dat lukt, wanneer Sipke Jan op 16-jarige leeftijd naar Hilversum verhuist, een baantje bij de tv weet te bemachtigen en zich in hoog tempo opwerkt tot producer en itemregisseur van programma’s alsToen was geluk heel gewoon en KRO’s Ontbijt TV. 

Zijn presentatiedebuut maakt Bousema in 1999 bij SchoolTV Weekjournaal, gevolgd door Avro’s Kids for animals. Een debuut dat niet onopgemerkt blijft: in 2000 wordt hij door vakgenoten onderscheiden met een Academy Award voor Beste Nieuwkomer. In de jaren die volgen, presenteert Sipke Jan tientallen programma’s voor kinderen én volwassenen, zoals Wie is de Mol? Junior, Junior Songfestival, DoReWie?, Op de Bon, Cash op Zolder en Opsporing Verzocht. Voor series als Heartbeat, The Phone enMost Evil vervult hij de rol van voice-over. 

Hoewel het grote publiek Sipke Jan kent als presentator, is dat slechts één van zijn vele talenten. Zo is hij de bedenker van de programma’s Museumbendeen ZipZoo: Coördinaat X, dat in 2005 de Gouden Stuiver voor Beste Jeugdprogramma wint op het TelevizierRing Gala. 

Daarnaast is Bousema acteur. Hij is te zien in de film De Schippers van de Kameleon (‘03), in zijn eigen theaterproductie Sipke Jan en het mysterie van de magische bol (‘05) en in Sprookjesboom, de musical (‘10). Als stemacteur speelt hij in animatiefilms als Robots, Ice Age 2, The Meltdown en Alwin en de Chipmunks 1 & 2. 

Ook is Sipke Jan een bevlogen coach. Hij geeft presentaties en workshops aan organisaties variërend van Feyenoord en ABN/AMRO tot Stichting Lezen en Unicef. Voor die laatste kinderrechtenorganisatie vervult hij sinds 2001 bovendien een ambassadeursrol – en datzelfde geldt sinds 2010 voor De week van de mediawijsheid. Allround presentator, programmamaker, acteur, televisie- en theaterproducent, coach… Sipke Jan is een bevlogen en creatief multitalent. Hij weet jong én oud(er) voor zich te winnen… én hen te boeien!

Dagvoorzitterschap

Sipke Jan Bousema wordt regelmatig gevraagd als dagvoorzitter. Als mensenmens verstaat hij de kunst de inhoud relevant te maken voor het publiek en, andersom, het publiek bij het verhaal te betrekken. Op die manier ontstaat onder zijn leiding een unieke interactiviteit tussen sprekers en toehoorders, waarbij mensen en hun persoonlijke verhalen centraal worden gesteld.


Deel deze pagina

Sipke Jan Bousema op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Sipke Jan Bousema

Wil je een impressie krijgen van Sipke Jan Bousema als dagvoorzitter, tijdens een interview of als aankondiging van een event? Bekijk dan hiernaast de video.

Sipke Jan Bousema

Maurice de Hond - DWDD: Steve Jobs school iPads

Sipke Jan Bousema

Maurice de Hond - Steve Jobs school verovert de wereld / Vincent Everts

Sipke Jan Bousema

Maurice de Hond - Dingen zijn niet beter of slechter dan vroeger, ze zijn anders

Sipke Jan Bousema inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Sipke Jan Bousema.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Sipke Jan Bousema via Het Sprekersburo. Wil je Sipke Jan Bousema inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Sipke Jan Bousema

Het boeken van Sipke Jan Bousema als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Sipke Jan Bousema heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Sipke Jan Bousema plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Sipke Jan Bousema.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Sipke Jan Bousema helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Sipke Jan Bousema de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Sipke Jan Bousema aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Sipke Jan Bousema te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Sipke Jan Bousema.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.