Sprekers over ondermijning & georganiseerde criminaliteit

Sprekers en experts over ondermijning en georganiseerde criminaliteit spelen een belangrijke rol in het vergroten van het bewustzijn over de toenemende dreiging van georganiseerde criminaliteit voor onze samenleving, overheid en bedrijfsleven. Onze sprekers laten je graag zien wat het groeiend probleem is waarbij criminele netwerken infiltreren in legitieme organisaties en de fundamenten van onze maatschappij ondermijnen.

Inspirerende sprekers inhuren over Ondermijning & georganiseerde criminaliteit

Meer informatie over spreker Ellie Lust
  • Tarief: Op aanvraag

Voormalig politiewoordvoerder in presentatrice, spreker en dagvoorzitter. Thema's: veiligheid, communicatie en lhbt.

Meer informatie over spreker John van den Heuvel
  • Tarief: € 5.000,- / € 7.500,-

Misdaadverslaggever en televisiepresentator. Een veelzijdige spreker en presentator die ingaat op veiligheid, misdaad en recht.

Meer informatie over spreker Marcel van de Ven
  • Tarief: Op aanvraag

Bekend van onder andere Hunted en als spreker kan Marcel maatwerkgericht inspelen op een veelheid aan thema's.

Meer informatie over spreker Mick van Wely
  • Tarief: Op aanvraag

Als misdaadjournalist spreekt Van Wely over onderwerpen als misdaad, criminaliteit, cybercrime, ondermijning en strafzaken.

Meer informatie over spreker Onno de Jong
  • Tarief: € 2.000 tot € 3.500

Advocaat Onno de Jong spreekt over zijn ervaringen in geruchtmakende zaken, advocatuur, kroongetuigen, motivatie en drive.

De snelle verharding van ondermijning door de georganiseerde criminaliteit vormt een steeds groter probleem voor de samenleving en rechtsstaat. Dat vraagt de komende jaren ene doortastende en gerichte aanpak.

Ondermijnende criminaliteit raakt namelijk alle lagen van onze samenleving. Van de (lokale) politiek tot het bedrijfsleven.

Onze sprekers delen hun expertise over ondermijning en georganiseerde misdaad. Wat zijn innovatieve sociale en technologische benaderingen om criminaliteit te bestrijden. Welke maatregelen kan je invoeren om de opkomst van steeds jongere personen in deze criminele wereld tegen te gaan.