Yuri van Geest - Foto: (c) Yuri van Geest

Yuri van Geest

Spreker Yuri van Geest neemt u mee op een spannende en interactieve reis waarin technologie in ons bestaan centraal staat.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Yuri van Geest te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Yuri van Geest boeken als spreker

Yuri van Geest is een gepassioneerd spreker en trendwatcher op het gebied van disruptive innovatie, singularity en exponentiële organisaties. Daarnaast is hij ambassadeur van Singularity University Nederlannd en oprichter van het innovatiebureau Trend8.

Tijdens zijn lezing vertelt Yuri over opkomende technologieën zoals ICT, biotechnologie, nanotechnologie, neurotechnologie, robots, 3D printen, artifical intelligence, nieuwe energie, brain computers interfaces en ruimtevaart. Met zijn presentatie weet hij menig evenement wakker te schudden. Centraal hierin staan thema’s als: ‘de snel veranderende wereld van nu’, ‘toekomst van organisaties’, ‘de grenzen van techniek’, ‘groot denken en groot doen’ en ‘combineer innovaties en kom tot waanzinnige nieuwe vindingen’.

Daarnaast heeft Yuri van Geest samen met Salim Ismail het boek geschreven ‘Exponentiele organisaties’ over de gevolgen van digitale transformatie.

Kortom: een indrukwekkende lezing door Yuri van Geest maakt het verschil in het dagelijks denken en geeft inzicht in trends en ontwikkelingen die de toekomst zullen veranderen.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Yuri van Geest

Yuri van Geest verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Yuri van Geest kan ook een lezing op maat verzorgen.

Yuri van Geest op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Yuri van Geest? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Yuri van Geest

Biografie Yuri van Geest

Lees meer over Yuri van Geest

Yuri van Geest neemt u mee op een spannende reis, waarin de Wil van nieuwe technologie zich steeds nadrukkelijker manifesteert in ons menselijk bestaan.

Yuri is specialist op het gebied van Singularity. Dit betreft de convergentie en symbiose van de volgende opkomende technologieën: ICT, biotech (DNA lezen en schrijven), nanotech, neurotech, robots, artificiële intelligentie, nieuwe energie, brain computer interfaces, 3D printers en ruimtevaart. Hij is al sinds 2008 actief betrokken in deze wereldwijde beweging van de Singularity university.
Deze university is ontstaan vanuit NASA en Google met o.a. Larry Page als drijvende kracht. Yuri is lid van het Topteam Creatieve Industrie sinds maart 2011.

Dit betreft het Topsectorenbeleid voor Innovatie vanuit de overheid. Dit programma is zeer succesvol, baanbrekend en op EU niveau toonaangevend. Yuri is tevens mede-oprichter van TEDx Amsterdam.

Sinds 2007 heeft hij ook zijn eigen innovatiebureau genaamd Trend8, waarbinnen hij innovatieve projecten voor opdrachtgevers als Adidas Global, Vodafone Group, Samsung, Philips Global, MIT, Google, UPC, RWS, Univé, eBay/Marktplaats.nl en PON uitvoert.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Yuri van Geest

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Yuri van Geest. Lees de enthousiaste reacties.

Yuri van Geest inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Yuri van Geest.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Yuri van Geest via Het Sprekersburo. Wil je Yuri van Geest inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Yuri van Geest

Het boeken van Yuri van Geest is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Yuri van Geest heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Yuri van Geest plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Yuri van Geest.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Yuri van Geest helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Yuri van Geest de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Yuri van Geest aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Yuri van Geest te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Yuri van Geest het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 5.000 en 7.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Yuri van Geest spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Minke Booij

Minke Booij

Jeroen Renes

Jeroen Renes

Ton Abelen

Ton Abelen

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Yuri van Geest.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.