Jochem Uytdehaage inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Jochem Uytdehaage - Foto: (c) Robbert de Rijk

Jochem Uytdehaage

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Jochem Uytdehaage?

Jochem Uytdehaage presenteert

Nederlands, Europees, wereld- en Olympisch kampioen schaatsen!

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Jochem Uytdehaage)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Jochem Uytdehaage

Lees meer over Jochem Uytdehaage

Jochem Uytdehaage wordt geboren in de zomer van 1976. Als kind kan hij maar moeilijk stilzitten en hij probeert veel verschillende sporten. Tijdens de tochten op natuurijs met zijn familie, ontdekt hij een voorliefde voor schaatsen. Het individuele afzien en de diversiteit van de sport spreken hem aan.

Hij besluit helemaal voor deze mooie sport te gaan en schopt het als jeugdtalent zelfs tot in Jong Oranje. In het seizoen 1998-1999 wordt hij opgenomen in de kernploeg.

De weg naar de top is niet altijd gemakkelijk, maar Jochem is een rasechte doorzetter. Gestructureerd en doelgericht zet hij zich in voor wat hij wil bereiken. Altijd gefocust op zijn doel. Voor minder zal hij het ook niet doen. “Ik wil continu op de grens van mijn kunnen balanceren”, zegt hij zelf. “Dat kost bloed, zweet en tranen, maar de resultaten zijn dan ook indrukwekkend”.

Jochem’s specialiteiten zijn de vijf en de tien kilometer. Niet voor niets behaalde hij op die afstanden tijdens de Olympische Spelen 2002 van Salt Lake City twee gouden plakken naast zijn zilveren medaille op de 1500m. Lange tijd was hij werelds snelste tot zijn wereldrecords op de vijf en tien kilometer in 2005 verbroken werden. Maar ook als allrounder kan hij zich meten met de groten van de schaatssport. Hij pakt diverse allround-titels, zowel nationaal als Europees en mondiaal.

Naast het schaatsen geeft Jochem regelmatig presentaties en clinics. Ook heeft hij een vaste column voor de Telegraaf.

In zijn presentaties komen thema's aan bod als ambitie, doorzettingsvermogen, hoe bereik je de top. Maar ook, hoe ga je om met tegenslagen en onverwachte situaties, hoe motiveer je jezelf keer op keer weer voor die ene topprestatie op het moment dat het er om gaat. 


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jochem Uytdehaage.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Jochem Uytdehaage via Het Sprekersburo. Wilt u Jochem Uytdehaage inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?