Dennis Wilt boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo. Contact en bel 0321-317121

Dennis Wilt

Als spreker vertelt Dennis in zijn lezingen over zijn ervaringen bij Meteo Consult, het weer, klimaat en duurzaamheid.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Coach
  • Dagvoorzitter
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Webcasts
  • Webinars

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Dennis Wilt te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Dennis Wilt boeken als spreker

Meteoroloog, tv-presentator, presentatiecoach, dagvoorzitter en spreker

  • Meteoroloog en weerman
  • Officier bij de Koninklijke Luchtmacht van 1994 tot 2001

Dennis Wilt begon ooit zijn carrière bij de Koninklijke Luchtmacht, waar hij werkzaam was als officier met specialisme luchtvaartmeteorologie. 

Na 15 jaar MeteoGroup ging hij vervolgens aan de slag bij RTL voor weerpresentaties op televisie en tegenwoordig is hij te zien als weerman bij SBS6. Ook is hij naast zijn vaste werkzaamheden een veel gevraagd spreker. Tijdens zijn presentaties vertelt hij over het veranderende klimaat in Nederland en de wereld en over de gevolgen daarvan op ons dagelijks leven.

Als doorgewinterde meteoroloog en klimaatkenner spreekt Dennis gepassioneerd over het weer en de veranderingen van ons klimaat. Ook geeft hij antwoord op vragen als; Hoe kunnen we met nieuwe energie naar een duurzamere wereld? Hoe kunnen we ons voorbereiden en duurzaamheid laten bijdragen aan de toekomst? Welke natuurverschijnselen hebben een steeds grotere invloed op ons dagelijks leven? Na zijn lezing neemt hij graag de tijd om antwoord te geven op vragen uit het publiek. 

Dennis Wilt weet als geen ander hoe hij zijn publiek moet betrekken, ingewikkelde onderwerpen helder over moet brengen en weet met zijn inhoudelijke en boeiende multimediale presentatie de volledige aandacht te krijgen.

Vraag vrijblijvend een lezing aan van Dennis Wilt via ons formulier of neem contact op via info@hetsprekersburo.nl.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Dennis Wilt

Dennis Wilt verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Dennis Wilt kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Dennis Wilt

Lees meer over Spreker Dennis Wilt

De bevlogenheid van meteoroloog Dennis Wilt blijkt als hij spreekt over het weer, het klimaat en duurzame ontwikkeling. Welke kansen bieden de bedreigingen van een veranderend klimaat? Een toekomst met vooruitzichten die we deels kunnen beïnvloeden. Hoe voorspelbaar en maakbaar is onze samenleving eigenlijk? Dennis Wilt was van 1994 tot 2001 officier bij de Koninklijke Luchtmacht. Als luchtvaartmeteoroloog werkte hij op diverse locaties in binnen- buitenland. Sinds mei 2001 is hij werkzaam bij het weerbedrijf Meteo Consult met de hoofdvestiging in Wageningen. 

Presenteren is een vak

Sinds augustus 2005 presenteert Dennis Wilt het weer op televisie. Hij begon zijn Tv-carrière bij de zender Talpa, later Tien. Sinds 2008 is hij regelmatig te zien op RTL4. Verder verzorgt hij ook de weerpresentaties voor diverse regionale zenders als; RTV Noord-Holland, RTV-Utrecht en Omroep Gelderland. Hij is ook één van de vaste presentatoren voor de digitale zender Weer&Verkeer. Dennis speelt verder een leidende rol bij het ontwikkelen van weerpresentaties op TV en het opleiden en begeleiden van nieuw talent.

Wat kunt u verwachten

De verwachtingen over de kwaliteiten van Dennis Wilt laten niets te wensen over. Hij geeft regelmatig lezingen en workshops over diverse onderwerpen die een relatie hebben met zijn vak. Hij kan daarbij ingewikkelde natuurkundige en weerkundige begrippen en gebeurtenissen helder bij zijn publiek overbrengen. Dennis kan ook ingezet worden als dagvoorzitter of discussieleider met diepgang.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Dennis Wilt

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Dennis Wilt. Lees de enthousiaste reacties.

Dennis Wilt inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Dennis Wilt.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Dennis Wilt via Het Sprekersburo. Wil je Dennis Wilt inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Dennis Wilt

Het boeken van Dennis Wilt is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Dennis Wilt heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Dennis Wilt plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Dennis Wilt.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Dennis Wilt helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Dennis Wilt de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Dennis Wilt aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Dennis Wilt te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Dennis Wilt het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Dennis Wilt is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Dennis Wilt spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Ben Kuiken

Ben Kuiken

Rens Kroes

Rens Kroes

Patty Harpenau

Patty Harpenau

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Dennis Wilt.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.