Marcel van de Ven boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo.

Marcel van de Ven

Zijn lezingen gaan o.a. over opsporings- en onderhandelingstechnieken, misdaad, leiderschap, veiligheid en samenwerken.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Marcel van de Ven te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Marcel van de Ven boeken als spreker

Voormalig politie/KLPD, tv-persoonlijkheid, ondernemer, auteur en spreker

Voormalig politieagent, onderhandelaar en CEO van de Global SI Group is een autoriteit op het gebied van opsporing. Hij heeft zijn expertise ingezet bij populaire televisieprogramma's zoals 'Ontvoerd' en 'Op de vlucht', en momenteel is hij te zien in 'Hunted' van AVROTROS, waar hij de rol van Chef Recherche vervult.

Tijdens zijn lezingen neemt Marcel je mee in de intrigerende wereld van undercover specialisten. In geheime missies opereren deze specialisten onder immense druk en vertrouwen ze volledig op hun teamleden, omdat hun levens op het spel staan. Dit vertrouwen kan alleen gedijen in een omgeving waar open en eerlijke communicatie wordt gestimuleerd en waar iedereen zich veilig voelt om kwetsbaarheden te bespreken.

Met boeiende anekdotes over drugshandel, terrorisme en ontvoeringen deelt Marcel van de Ven zijn inzichten over het creëren van een psychologisch veilige werkomgeving. Hij onthult ook hoe hij zijn team heeft getraind om onder hoge stressomstandigheden de juiste morele beslissingen te nemen.

Deze lezing is relevant voor zowel managers die een werkomgeving willen creëren waarin medewerkers zich vrij en veilig voelen om zich uit te spreken, als voor professionals die de transparantie en onderling vertrouwen in hun team willen vergroten, met als uiteindelijk doel het behalen van betere prestaties.

Marcel van de Ven is te boeken als spreker, trainer en dagvoorzitter bij Het Sprekersburo.

 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Marcel van de Ven

Marcel van de Ven verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Marcel van de Ven kan ook een lezing op maat verzorgen.

  • Leiderschap
  • Veiligheid
  • Cybercrime
  • Misdaad
  • Onderhandelingstechnieken

Biografie Marcel van de Ven

Lees meer over Spreker Marcel van de Ven

Zijn jonge jaren bestonden uit geld uitgeven, stappen en achter de meiden aan gaan. Nadat hij zijn wilde haren kwijt was, kwam hij bij toeval terecht bij de politie! Zijn interesse werd gewekt door een flyer met de tekst 'Kom bij de politie!'. Uiteindelijk groeit deze lange jongen uit Wormerveer uit tot een zwaargewicht boevenvanger.

Na het doorlopen van de Politie Academie ging hij gelijk de straat op, onder andere in Poelenburg. De collega's zorgden ervoor dat hij altijd met plezier naar het werk ging, ondanks alle nare dingen die je meemaakt tijdens het politie werk op straat. Zes jaar later wordt Marcel benaderd om zich aan te sluiten bij het Tactisch Team van de Unit Specialistische operaties (USO TT); Een select team dat na een zeer zware selectie en intensieve specialistische training wereldwijd wordt ingezet om in het geheim de zwaar georganiseerde criminaliteit en terreur te onderzoeken en te bestrijden.

Marcel gaf leiding aan specialistische rechercheafdelingen zoals het observatieteam, forensische opsporing en zedenzaken. Ook was hij onder andere politieonderhandelaar bij gijzelingen, afpersingen en ontvoeringen en leidinggevende bij grote operaties met betrekking tot de georganiseerde misdaad. Daarnaast werkt hij als docent voor specialistische eenheden.

Tijdens de 10 jaar bij USO heeft hij veel ervaring opgedaan binnen zeer spraakmakende rechercheonderzoeken.

Enkele jaren geleden is Marcel zijn eigen recherchebureau Global-SI Group begonnen en doet hij samen met zijn team onderzoek voor diverse opdrachtgevers, waaronder grote commerciële instellingen.

Samen met “John van den Heuvel” heeft hij gewerkt voor televisieprogramma's als 'Ontvoerd' en 'Op de vlucht'. In het programma Ontvoerd is hij onder andere verantwoordelijk voor het opsporen van ontvoerde kinderen en zorgt er vervolgens voor dat zij teruggebracht worden naar de door de rechter aangewezen plaats. Voor televisieprogramma 'Op de vlucht' was hij verantwoordelijk voor het opsporen van verdachten en veroordeelde criminelen in Nederland en het buitenland.

Inmiddels zien we Marcel al meerdere jaren bij het programma 'Hunted'. Hierin is hij operationeel leidinggevende van het opsporingsteam dat gespecialiseerd is in het vinden van voortvluchtigen.  In het televisieprogramma, uitgezonden door AVROTROS moeten 12 of 14 kandidaten 21 dagen lang uit handen blijven van het team specialisten.

Marcel van de Ven als trainer en spreker

Marcel van de Ven verzorgt naast zijn lezingen ook diverse trainingen en workshops aan directie, leidinggevenden en medewerkers van overheids- en commerciële instellingen. Als spreker kan hij maatwerkgericht inspelen op een veelheid aan onderwerpen, zoals: leiderschap, veiligheid, cybercrime, misdaad en onderhandelingstechnieken.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Marcel van de Ven

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Marcel van de Ven. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Marcel van de Ven inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Marcel van de Ven.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Marcel van de Ven via Het Sprekersburo. Wil je Marcel van de Ven inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Marcel van de Ven

Het boeken van Marcel van de Ven is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Marcel van de Ven heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Marcel van de Ven plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Marcel van de Ven.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Marcel van de Ven helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Marcel van de Ven de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Marcel van de Ven aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Marcel van de Ven te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Marcel van de Ven het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Marcel van de Ven is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Marcel van de Ven spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Wilco Fröger

Wilco Fröger

Peter Heerschop

Peter Heerschop

Arjan Postma

Arjan Postma

Arjan houdt het liefst lezingen voor een groep enthousiaste mensen. U boekt niet alleen een enthousiast maar ook een leerzame spreker.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Marcel van de Ven.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.