Advocaat Onno de Jong boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo. Contact en bel 0321-317121.

Onno de Jong

Zijn lezingen gaan over onder andere advocatuur, strafrecht, ethiek, ondermijning, criminaliteit, beveiliging en motivatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Panellid
  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Onno de Jong te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Onno de Jong boeken als spreker

Strafrechtadvocaat, tv-persoonlijkheid en spreker

Strafrechtadvocaat Onno de Jong is bekend geworden door het bijstaan van de drie bekendste kroongetuigen in Nederland en van grote processen met veel media-aandacht. Zo was advocaat in het Passageproces, het grootste liquidatieproces in de Nederlandse strafrechtgeschiedenis.

In zijn interview-lezingen deelt Onno zijn ervaringen over de impact van zijn werk op zijn dagelijks leven. Hoe hij omgaat met veranderingen, bedreigingen en gevolgen, maar ook wat hij hiervan heeft geleerd. Velen zullen dit nooit meemaken, zijn lezing geeft dan ook een bijzonder inkijk in zijn leven als strafrechtadvocaat middels verschillende anekdotes en met de nodige humor.

Onno de Jong spreekt over een groot aantal onderwerpen als advocatuur, strafrecht, ethiek, verdachten en slachtoffers, criminaliteit, ondermijning, geruchtmakende zaken, kroongetuigen, politiek, rechten, geweld, bedreigingen, beveiliging en bescherming, motivatie en drive.

Interesse in een lezing van Onno de Jong? Informeer vrijblijvend naar de mogelijk om Onno de Jong te boeken voor jouw evenement. Neem contact met ons op!

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Onno de Jong

Onno de Jong verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Onno de Jong kan ook een lezing op maat verzorgen.

Onno de Jong op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Onno de Jong? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Hoe ziet het leven van een kroongetuige-advocaat eruit?

Biografie Onno de Jong

Lees meer over Spreker Onno de Jong

Onno de Jong is een gerespecteerde strafrechtadvocaat met al meer dan 30 jaar ervaring in de Nederlandse strafrecht-advocatuur. Hij studeerde rechten aan de Universiteit van Utrecht, waar hij in 1988 afstudeerde als meester in de rechten, afstudeerrichting strafrecht.

Na zijn studie was De Jong partner van advocatenkantoren in Nieuwegein en Utrecht en thans partner van ICE-Advocaten te Den Haag.
Na zich in het begin van zijn carriere in diverse rechtsgebieden bekwaamd te hebben, specialiseerde hij zich al snel in het strafrecht.

In 2012 werd De Jong benaderd via het Openbaar Ministerie om Fred R. bij te staan als kroongetuige-advocaat in het Passage-proces, destijds het grootste liquidatieproces in de geschiedenis van het Nederlandse strafrecht. Inmiddels heeft hij meerdere kroongetuigen bijgestaan, zoals o.a. Tony de G. in het Eris-proces en Nabil B. in het Marengo-proces.

De Jong heeft zo in de drie grootste strafprocessen van Nederland de kroongetuigen bijgestaan. Hiernaast is hij betrokken bij het maken van ‘deals’ in strafzaken.

Sinds 2019 is Onno de Jong partner en mede-oprichter van ICE-Advocaten te Den Haag.
Hij staat clienten in de reguliere strafpraktijk bij, alsmede kroongetuigen in grote strafprocessen met veel media aandacht. Dit laatste heeft ertoe geleid dat hij vanwege ernstige bedreigingen de zwaarste persoonsbeveiliging nodig heeft.

In 2020 wilde kroongetuige Nabil B met misdaadjournalist Peter R. de Vries in zee als vertrouwenspersoon. Al snel werd Onno de Jong benaderd om deel uit te maken van het verdedigingsteam van deze kroongetuige in het Marengo proces,  nu het grootste strafproces ooit in de geschiedenis van het Nederlandse strafrecht.

In de loop der jaren heeft De Jong een indrukwekkende reputatie opgebouwd als advocaat die zich volledig inzet voor zijn cliënten en er alles aan doet om hun belangen te behartigen. Hij is een uitstekend onderhandelaar bij het maken van kroongetuigendeals en heeft een scherp oog voor detail.

Hij weet in chaotische situaties de rust te bewaren, de hoofdzaken van de bijzaken te onderscheiden en te blijven focussen op doelstellingen.

Inspirerende interview-lezing door Onno de Jong

Met meer dan 30 jaar ervaring als advocaat is hij een zeer inspirerende spreker. Naast de verschillende grote strafzaken, zoals de Passage, Eris en Marengo processen, vertelt De Jong over de veiligheidsissues die het bijstaan van een kroongetuige met zich meebrengen.

 Al met al is Onno de Jong een zeer succesvolle advocaat met een indrukwekkende staat van dienst. Hij is een belangrijke speler in de Nederlandse advocatuur en wordt beschouwd als een van de beste advocaten van zijn generatie.

Boek Onno De jong bij Het Sprekersburo

Onno De jong is te boeken als spreker en panellid bij Het Sprekersburo. Hij spreekt over verschillende onderwerpen waaronder advocatuur, strafrecht, ethiek, verdachten en slachtoffers, criminaliteit, ondermijning, politiek, rechten, geweld, persoonsbeveiliging, drive en motivatie. 


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Onno de Jong

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Onno de Jong. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Onno de Jong inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Onno de Jong.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Onno de Jong via Het Sprekersburo. Wil je Onno de Jong inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Onno de Jong

Het boeken van Onno de Jong is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Onno de Jong heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Onno de Jong plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Onno de Jong.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Onno de Jong helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Onno de Jong de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Onno de Jong aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Onno de Jong te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Onno de Jong het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Onno de Jong spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Gert Jakobs

Gert Jakobs

Gert Jakobs laat met aansprekende en grappige voorbeelden uit de topsport het belang zien van goede en gemotiveerde medewerkers in een organisatie.

Minke Booij

Minke Booij

Cor Hospes

Cor Hospes

Freelance journalist die spreker is op het gebied van lifestyle en marketingcommunicatie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Onno de Jong.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.