Mick van Wely boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo,

Mick van Wely

Hij spreekt over misdaad, cold case, criminaliteit, ondermijning, kunstroven en cybercrime.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Mick van Wely te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Mick van Wely boeken als spreker

Misdaadjournalist, auteur en spreker

Mick van Wely is misdaadjournalist, schijver en inspirerend spreker.

Als misdaadjournalist bij de Telegraaf en bekend gezicht in verschillende tv-programma’s, is hij regelmatig te zien als deskundige op het gebied van criminaliteit, waaronder Crimedesk, Eva, Beau, EditieNL en RTL Boulevard.

In de boeiende serie Costa del Crime op Videoland werpt Mick van Wely een fascinerende blik op het leven van Nederlandse criminelen aan de Spaanse Costa. Daarnaast heeft hij zijn expertise laten zien in de journalistiek serie "De jacht op de Mocro Maffia" van Videoland.

De veelzijdigheid van Mick van Wely blijkt ook uit zijn journalistieke erkenning, waar hij in 2013 de prestigieuze De Tegel-prijs won in de categorie Onderzoek voor zijn reconstructie van de Harener Facebookrellen in 2012. Samen met John van den Heuvel schrijft hij uitgebreid over onderwerpen als de opkomst van motorbendes, de explosieve groei van de cocaïnehandel en verschillende moordzaken van seriemoordenaars.

In 2013 publiceerde Mick van Wely het boek "Levenslang: de straf en de daders". Bovendien is hij lid van het landelijke cold caseplatform "Coldcase, we never give up", waar hij zich inzet voor nabestaanden en achterblijvers van onopgeloste en ernstige misdrijven. 

Naast zijn journalistieke werk geeft Mick van Wely regelmatig inspirerende lezingen door het hele land op verschillende evenementen en bijeenkomsten. Hij spreekt over uiteenlopende onderwerpen, waaronder cold cases, levensdelicten, criminaliteit, tb, strafzaken, gevangeniswezen, cybercrime, ondermijnende criminaliteit, kunstroven, media en misdaadjournalistiek.

Zijn lezingen zijn boeiend en afgestemd op de wensen van de opdrachtgever, waarbij hij zijn vak en ervaringen deelt. Mick van Wely is te boeken als spreker bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Mick van Wely

Mick van Wely verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Mick van Wely kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Mick van Wely

Lees meer over Spreker Mick van Wely


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Mick van Wely

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Mick van Wely. Lees de enthousiaste reacties.

Het was een zeer interessante presentatie, het publiek was zeer geboeid en vond de duur eigenlijk te kort. We hadden Mick gelukkig uitgenodigd mee te gaan eten waar hij nog verder kon praten met onze gasten. Een geslaagde avond, zeker aan te bevelen.

Groot Utrecht

Mick van Wely inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Mick van Wely.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Mick van Wely via Het Sprekersburo. Wil je Mick van Wely inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Mick van Wely

Het boeken van Mick van Wely is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Mick van Wely heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Mick van Wely plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Mick van Wely.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Mick van Wely helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Mick van Wely de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Mick van Wely aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Mick van Wely te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Mick van Wely het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Mick van Wely is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Mick van Wely verzorgt presentaties tijdens verschillende bijeenkomsten en evenementen over een groot aantal onderwerpen, waaronder misdaad, criminaliteit, ondermijning, cold case, levensdelicten, tbs en gevangeniswezen, cybercrime en kunstroven. In het Nederlands.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Mick van Wely! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

John van den Heuvel

John van den Heuvel

Misdaadverslaggever en televisiepresentator. Een veelzijdige spreker en presentator die ingaat op veiligheid, misdaad en recht.

Kees van der Spek

Kees van der Spek

Kees van der Spek is (misdaad)journalist, regisseur en programmamaker. Onder andere bekend van het programma Oplichters aangepakt.

Onno de Jong

Onno de Jong

Advocaat Onno de Jong spreekt over zijn ervaringen in geruchtmakende zaken, advocatuur, kroongetuigen, motivatie en drive.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Mick van Wely.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.