Wilfred Genee het voetbalgezicht van RTL 7

Lees er alles over in nieuwsbericht!

Wilfred Genee het voetbalgezicht van RTL 7

Wilfred Genee wordt het voetbalgezicht van de mannenzender van Nederland RTL 7. Wilfred Genee wordt de presentator van de gehele voetbalprogrammering van RTL 7 met o.a. de Europa League, Jupiler League en de KNVB Beker.

Mogelijk wordt dit volgend seizoen ook nog aangevuld met de samenvattingen van de Topklasse. Door het naar voren schuiven van Wilfred Genee is er geen plaats meer voor Humberto Tan. Tan tot dit seizoen nog het voetbalgezicht van RTL 7 moet verdwijnen. Vorige week dinsdag kreeg Humberto Tan te horen dat hij volgend seizoen niet meer wordt ingezet voor werkzaamheden op de zender. Het verdwijnen van Humberto Tan bij RTL 7 kan niet los worden gezien van het verlengen van het contract met de mensen van Voetbal International.

Johan Derksen is openlijk geen fan van Humberto Tan en laat dit ook duidelijk weten. De extra werkzaamheden van Wilfred Genee bij RTL 7 hebben er toe geleidt dat de voetbaltalkshow ook de komende tweejaar te zien zal zijn bij de zender. VI heeft serieus gesproken met Veronica over een transfer van het programma. Maar de extra werkzaamheden van Wilfred Genee bij RTL 7 hebben tot de verlenging van het contract geleidt. Humberto Tan vandaag in RTL Boulevard op de vraag of hij gewipt is door Johan Derksen: “Dat zijn jouw woorden Albert.” Humberto Tan was na de overname van Tien door RTL het voetbalgezicht van RTL.

Wilfred Genee het voetbalgezicht van Talpa/Tien werd verbannen van het Eredivisie voetbal en kreeg de talkshow Voetbal Insite dat later over ging in Voetbal International. RTL had nog wat recht te zetten, Genee had reeds een overeenkomst met RTL getekend voordat hij naar Talpa ging om daar het chef sport te worden. RTL heeft dit Genee niet in dank afgenomen en had dus nog een appeltje te schillen met Genee. Nu is het oude zeer over en is Genee weer een volwaardig RTL gezicht en vanaf volgend seizoen dus het voetbalgezicht van RTL 7. Voetbal International is iedere maandag en vrijdag te zien bij RTL 7. Humberto Tan is dit tv-seizoen nog te zien bij het voetbal op de zender en binnenkort nog in het nieuwe programma de Seat Mooiste Goals Ooit. Humberto Tan blijft nog wel te zien bij RTL 4 als o.a. vervanger bij RTL Boulevard.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Het laatste nieuws

30-10-2018

Michel van Egmond komt met vervolg op boek Wim Kieft - De Terugkeer

Michel van Egmond beschrijft in De Terugkeer hoe Wim Kieft de confrontatie met zijn eigen geschiedenis opnieuw aangaat.

Lees meer

29-10-2018

Triomftocht van Max Verstappen in Grote Prijs van Mexico

Afgelopen zondag -28 oktober 2018- behaalde Max Verstappen zijn vijfde zeggen van de Formule 1 en dit keer de Grote Prijs van Mexico.

Lees meer

11-10-2018

Duurzaam ondernemen en inspirerend leidinggeven

Een terugblik op 2018 en een indringend vooruitzicht op 2019.

Lees meer

20-08-2018

Maarten van der Weijden zet zwemtocht van wereldformaat neer

De voormalig Olympisch- en wereldkampioen openwaterzwemmen haalt met zijn monsterzwemtocht ruim 2,5 miljoen euro op.

Lees meer

Bekijk alle nieuws