Kim Jansen boeken als inspirerend spreker doe je bij Het Sprekersburo.

Kim Jansen

Kim Jansen is sociaal psycholoog en als spreker verzorgt ze lezingen over Generatiemanagement, het verbinden van generaties.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Spreker
  • Trainer

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Lezingen
  • Lezingen op maat
  • Trainingen

Tarief categorie spreker

Op aanvraag

Om Kim Jansen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Kim Jansen boeken als spreker

Generatie-expert, trainer, dagvoorzitter en spreker

Kim Jansen is sociaal psycholoog, trainer, (TED-talk) spreker en eigenaar van The Young Workforce. 

Tijdens haar lezingen neemt ze het publiek op interactieve wijze mee in de wereld van vijf generaties op de werkvloer. Ze vertelt hoe in 'future-proof' organisaties jong en oud elkaar versterken waardoor ieders kwaliteiten optimaal worden benut door gebruik te maken van visies, normen en gedragspatronen. 

Door gebruik te maken van generatiediversiteit verhoogt u de wendbaarheid, creativiteit en werkenergie van alle medewerkers binnen de organisatie. 

Uiteindelijk heeft Kim Jansen aan het einde van haar lezing handvatten over hoe u dit praktisch kunt implementeren binnen uw organisatie.

Eerder ga ze al lezingen voor onder andere: Nimeto, RBB Groep, Novak, Rabobank en Overheden.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Kim Jansen

Kim Jansen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Kim Jansen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Presentaties of webinar van Kim Jansen?

Inzicht in de wereld van de verschillende generaties op de werkvloer. Hoe kunnen we elkaar versterken, de verbinding aangaan en de generatiekloof dichten?

Inzicht in de jongste generaties op de werkvloer. Wie zijn ze, wat is hun kracht en hun valkuil? Wat drijft hen en wat hebben ze nodig van organisaties om te kunnen excelleren?

Leiding geven aan generaties. Hoe ga je als manager om met de verschillende talenten, behoeften van de generaties en hoe zorg je voor een goede gemixte onderling samenwerking?

Wat is een generatiestrategie, waarom en hoe ontwikkel je dat? En hoe pas je vervolgens generatie management toe om een optimale en inclusieve generatiemix te hebben?

Het benutten van diversiteit van generaties op de werkvloer en manieren waarop je alle generaties op de werkvloer kunt versterken en verbinden teneinde het vergroten van innovativiteit en wendbaarheid te vergroten.

Leer elkaar en elkaars generatie kennen tijdens een dynamische Generatie Proeverij. Wij maken deelnemers bekend met de verschillende generaties op de werkvloer en hoe zij elkaars kwaliteiten kunnen benutten. Wij verbinden generaties om zo bruggen te slaan teneinde meer begrip en synergetische samenwerking tot stand te brengen.

Hoe blij je als mens toekomstbestendig? Welke skills zijn belangrijk en relevant en hoe kan je deze ontwikkelen.

Hoe ziet het leiderschap van de toekomst eruit, wat is belangrijk voor welke generatie, wat is belangrijk voor alle generaties en hoe managen we generatie diversiteit? 

Samen in een pressure-cooker creatieve ideeën bedenken om inspiratie op te doen en antwoorden te genereren voor organisatie brede vraagstukken.

Energiemanagement, jobcraften, organisatiesensitiviteit speciaal voor jong.

Ik ben gefascineerd door de kracht van de jongste generatie en geloof dat zij de sleutel zijn tot een future-proof organisatie.

Kim Jansen

Kim Jansen op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Kim Jansen? Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Spreker Kim Jansen over de verschillende Generaties

Biografie Kim Jansen

Lees meer over Spreker Kim Jansen


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Kim Jansen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Kim Jansen. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Kim Jansen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Kim Jansen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Kim Jansen via Het Sprekersburo. Wil je Kim Jansen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Kim Jansen

Het boeken van Kim Jansen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Kim Jansen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Kim Jansen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Kim Jansen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Kim Jansen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Kim Jansen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Kim Jansen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Kim Jansen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Kim Jansen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Kim Jansen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Arjan Elbers

Arjan Elbers

Hij is een inspirerend spreker over onderwerpen als arbeidsmarkt, onderwijs, hr en recruitment.

Marc Lammers

Marc Lammers

Een moderne coach die spreekt tijdens zijn lezingen over innovatie, leiderschap, succes, samenwerking en het verleggen van grenzen.

Tim Coronel

Tim Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Kim Jansen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.