Jack van Gelder

Jack van Gelder is een bekende televisiepresentator. Hij zorgt voor een aangename sfeer en betrekt zijn publiek bij discussies.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 5.000 tot € 7.500

Om Jack van Gelder te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Jack van Gelder boeken als spreker

Sportverslaggever, televisiepresentator en spreker

Als sportjournalist is Jack van Gelder een veelgevraagd spreker. Jack staat voor zijn grote passie sport en uiteraard met name voetbal.

Bijna 50 jaar lang was Jack van Gelder een van de meest populaire sportpresentatoren op de televisie en radio. Hierdoor kent hij iedere trainer-coach en speler in de voetballerij. Zijn lezingen zitten dan ook vol met de leukste anekdotes over wat hij de laatste jaren heeft meegemaakt.

Met zijn presentatie is hij van alle markten thuis en weet hij iedere buitenkomst de juiste sfeer te scheppen. Jack van Gelder staat voor vermaak, anders maar zeker ook heel toegankelijk. Als geen ander weet hij zijn publiek te boeien, te prikkelen en erbij te betrekken. Tijdens een voorbespreking stemt Jack zijn presentatie af met de opdrachtgever waardoor hij maatwerk kan leveren.

Een lezing van Jack van Gelder staat voor garant voor kwaliteit en een zeer vermakelijke presentatie.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Jack van Gelder

Jack van Gelder verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Jack van Gelder kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Jack van Gelder

Lees meer over Spreker Jack van Gelder

Jack van Gelder werd geboren op 27 december 1950 in Amsterdam en is één van de bekendste sportverslaggever en televisiepresentator van Nederland.

Hij is een gewaardeerde TV presentator en geniet tevens bekendheid als radioverslaggever van voetbaltopwedstrijden. Jack is bij de NOS. Hij maakt deel uit van het presentatieteam van Studio Sport en is voetbalcommentator bij NOS Langs de Lijn. Voor de TROS presenteerde hij de populaire serie Sport in Beeld. Iedere zondagavond is Jack te zien in het NOS programma ‘Studio Voetbal’. 

Na de opleiding HBS-A te hebben voltooid, werd zijn leven vanaf dat moment bepaald door mode en sport. Vanaf 1971 was hij mode-agent voor diverse buitenlandse fabrikanten. In 1993 begon hij met een paar vrienden met het casualkledingmerk ‘For Fellows’, waarvan hij algemeen directeur en aandeelhouder is. In een paar jaar tijd is ‘For Fellows’ uitgegroeid tot een zeer gerespecteerd herenmodemerk, dat in Nederland en België verkocht wordt.

Sport is naast mode de tweede passie van Jack. Hij werkte van 1972 tot 2003 voor de TROS, sinds 1976 voor de NOS Radio (Langs de Lijn) en sinds 1995 bij NOS Studio Sport. 
Jack van Gelder was voor de NOS verslaggever gedurende zeven Olympische zomerspelen en bij de radio is hij de vaste voetbalverslaggever bij de wedstrijden van het Nederlands elftal en bij internationale topwedstrijden, zoals tijdens diverse EK’s en WK’s. 

Voor de TROS presenteerde hij vele programma’s waaronder dertien jaar lang Te Land, Ter Zee & in de Lucht, Spel Zonder Grenzen, Sweethearts, Dat Zeg Ik Niet, Voor De Verandering, Wanted, Sports On Top en de TROS Sport Quiz. In seizoen 2002/2003 was hij met Roderick Veelo presentator van Studio 2 Nieuws & Voetbal. Verder presenteerde hij eenmalige uitzendingen als de Voetballer van het Jaar, het Unicef Gala ‘Kans voor een Kind’ en de Grote Club Show.

Gastspreker en dagvoorzitter

Voor zakelijke bijeenkomsten is Jack van Gelder zeer geschikt als motiverende gastspreker of als dagvoorzitter. Hij weet de juiste sfeer neer te zetten en het publiek erbij te betrekken.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Jack van Gelder

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Jack van Gelder. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Jack van Gelder:

  • Nationale Nederlanden
  • Bangma Verpakking

Beoordelingen

Lezingen van Jack van Gelder

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Jack van Gelder gemiddeld met een / 10 (0 beoordelingen).

Jack van Gelder inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Jack van Gelder.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Jack van Gelder via Het Sprekersburo. Wil je Jack van Gelder inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Jack van Gelder

Het boeken van Jack van Gelder is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Jack van Gelder heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Jack van Gelder plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Jack van Gelder.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Jack van Gelder helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Jack van Gelder de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Jack van Gelder aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Jack van Gelder te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Jack van Gelder het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Jack van Gelder is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Jack van Gelder spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Reinier van den Berg

Reinier van den Berg

Meteoroloog, presentator en spreker. Hij bespreekt op verhelderende wijze de actuele toestand van het wereldwijde klimaat.

Kees de Kort

Kees de Kort

Econoom en beurscommentator

Hans Wiegel

Hans Wiegel

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Jack van Gelder.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.