Annette van Trigt inhuren als presentator voor je evenement

Jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie. Nu een van de beste presentatrice op verschillende evenementen.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Annette van Trigt?

Offerte aanvragen
Presentator Annette van Trigt - Foto: (c) MAX/Hans Vink

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Annette van Trigt)

Thema's

Talen

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Annette van Trigt als presentator boeken

Jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Annette van Trigt
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Annette van Trigt

Lees meer over Annette van Trigt

Annette van Trigt is al jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie. Tegenwoordig heeft ze haar eigen mediabedrijf waarvoor ze journalistieke activiteiten ontplooit. Ook is ze op aanvraag beschikbaar als dagvoorzitter, presentator en interviewer voor seminars en congressen. Na haar opleiding aan de pedagogische academie werd ze door Lex Harding gevraagd om bij Veronica radio te komen werken. Ze werkte mee aan Countdown en sprak met talloze internationale popsterren. 

Bij de VARA maakte ze furore met haar radioprogramma Bal op 't Dak op de zaterdagochtend, waarin ze vele sporters interviewde. Daarna werd ze door Kees Jansma gevraagd om voor Studio Sport te komen werken. 12 jaar was ze daar een vertrouwd gezicht. Verder presenteerde ze grote evenementen als Sail en de Zonsverduistering, maakte ze 6 jaar deel uit van het presentatieteam van het radioprogramma "Met het Oog op Morgen", de gekende radiorubriek waarbij de achtergronden van het nieuws belicht worden. 

Ook was ze 2 jaar te zien als presentator van het NOS journaal. Door haar vakmanschap en ruime ervaring is ze tegenwoordig een veelgevraagd dagvoorzitter van congressen en symposia.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Annette van Trigt.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Annette van Trigt via Het Sprekersburo. Wil je Annette van Trigt inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Annette van Trigt in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Annette van Trigt?