Annette van Trigt inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Annette van Trigt - Foto: (c) MAX/Hans Vink

Annette van Trigt

Jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie. Nu een van de beste presentatrice op verschillende evenementen.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Annette van Trigt?

Annette van Trigt presenteert

Jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Annette van Trigt)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Annette van Trigt

Lees meer over Annette van Trigt

Annette van Trigt is al jarenlang een vertrouwde verschijning op radio en televisie. Tegenwoordig heeft ze haar eigen mediabedrijf waarvoor ze journalistieke activiteiten ontplooit. Ook is ze op aanvraag beschikbaar als dagvoorzitter, presentator en interviewer voor seminars en congressen. Na haar opleiding aan de pedagogische academie werd ze door Lex Harding gevraagd om bij Veronica radio te komen werken. Ze werkte mee aan Countdown en sprak met talloze internationale popsterren. 

Bij de VARA maakte ze furore met haar radioprogramma Bal op 't Dak op de zaterdagochtend, waarin ze vele sporters interviewde. Daarna werd ze door Kees Jansma gevraagd om voor Studio Sport te komen werken. 12 jaar was ze daar een vertrouwd gezicht. Verder presenteerde ze grote evenementen als Sail en de Zonsverduistering, maakte ze 6 jaar deel uit van het presentatieteam van het radioprogramma "Met het Oog op Morgen", de gekende radiorubriek waarbij de achtergronden van het nieuws belicht worden. 

Ook was ze 2 jaar te zien als presentator van het NOS journaal. Door haar vakmanschap en ruime ervaring is ze tegenwoordig een veelgevraagd dagvoorzitter van congressen en symposia.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Annette van Trigt.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Annette van Trigt via Het Sprekersburo. Wilt u Annette van Trigt inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?