Spreker Rudolph van Veen - Foto: (c) Rudolph van Veen

Rudolph van Veen

Als motivatie spreker geeft kok Rudolph van Veen aan de hand van voorbeelden een inzage in zijn enerverende carrière.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Rudolph van Veen te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Rudolph van Veen boeken als spreker

Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Rudolph van Veen

Rudolph van Veen verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Rudolph van Veen kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Rudolph van Veen

Lees meer over Rudolph van Veen

Meesterkok en Meesterpatissier Rudolph van Veen behoeft eigenlijk geen introductie meer. Met meer dan 16 jaar TV-ervaring (o.a. Life&Cooking en Life4You) heeft hij in vele programmaÂ’s gekookt en gebakken. Daarnaast maakte hij diverse goed scorende programmaÂ’s voor 24Kitchen en stond hij aan de basis van het succes van deze zender. Rudolph zal ook komend TV seizoen diverse nieuwe programmaÂ’s gaan presenteren bij de grote zenders.


Rudolph heeft begin 2016 besloten om een eigen communicatieplatform op te zetten dat gaat over eerlijke voorlichting met betrekking tot eten: waar komt je eten vandaan en hoe kan ik dat leuk en gezond bereiden!?

Ook doet Rudolph regelmatig presentaties in het land. De ervaring die hij de afgelopen 25 jaar heeft opgedaan met oa workshops, masterclasses en theater maakt hem all round. Door zijn spontaniteit, schat aan kennis op foodgebied, professionaliteit en toegankelijkheid weet hij als geen ander elke presentatie op passende wijze en met een grote dosis energie neer te zetten. Hij is dan ook een graag geziene host op food evenementen, bedrijfsfeesten en product presentaties.

Motiveren zit Rudolph in zijn DNA: natuurlijk, ongedwongen en verrassend gebruikt hij metaforen uit zijn wereld en vertaalt die naar zakelijke motivatietrainingen die hij regelmatig geeft in het land. Hij doet dit voor banken, verzekeraars, en allerlei bedrijven die op een gezonde manier willen nadenken over het leven, het werk en het belang van hun werknemers.

Als inspirerende motivational speaker geeft Rudolph aan de hand van voorbeelden uit het heden en het verleden een inzage in zijn carriere. Hij geeft weergaloos weer dat succes begint bij jezelf. Deze presentatie is een ware inspiratie “douche” die al jaren zeer succesvol is!


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Rudolph van Veen

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Rudolph van Veen. Lees de enthousiaste reacties.

Rudolph van Veen inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Rudolph van Veen.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Rudolph van Veen via Het Sprekersburo. Wil je Rudolph van Veen inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Rudolph van Veen

Het boeken van Rudolph van Veen is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Rudolph van Veen heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Rudolph van Veen plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Rudolph van Veen.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Rudolph van Veen helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Rudolph van Veen de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Rudolph van Veen aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Rudolph van Veen te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Rudolph van Veen het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Rudolph van Veen is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Rudolph van Veen spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Barbara Baarsma

Barbara Baarsma

Als spreker is Barbara gespecialiseerd op het gebied van economie en marktwerking. Ook geeft zij les als hoogleraar economie.

Ben Kuiken

Ben Kuiken

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal: spreker en een van Nederlands meest succesvolle vrouwelijke ondernemers.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Rudolph van Veen.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.