Anita Witzier inhuren als presentator voor je evenement

Anita Witzier presenteert KRO Memories (vanaf 1997) en KRO Blootgewoon (vanaf zomer 2009). In 2007 won Anita de Zilveren Televizier-Ster.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Anita Witzier?

Offerte aanvragen
Presentator Anita Witzier - Foto: (c) Anita Witzier

Prijsindicatie

Op aanvraag
(tarief voor een lezing of presentatie van Anita Witzier)

Thema's

Onderwerpen

Inzetbaarheid

Verzorgt

Anita Witzier als presentator boeken

Tv presentatrice en ambassadeur van het Reuma Fonds

Het Sprekersburo:

  • Persoonlijk contact met Anita Witzier
  • Gratis, vrijblijvend en binnen 24 uur een offerte
  • Eerlijke marktconforme prijzen
  • Ruim 20 jaar ervaring

Biografie Anita Witzier

Lees meer over Anita Witzier

Anita Witzier startte haar carriere als omroepster in 1988 bij Veronica, en werkte daarnaast bij deze omroep ook op de afdeling personeelszaken. Later presenteerde ze tv-programma's voor Veronica als Veronica Reisgids, Lucky Lotto Live en Veronica Goes...

In 1996 maakte Anita de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst de Aso-show en daarna o.a. Tien voor Taal, Hints, Niet Geschikt voor Uitzending, De Nationale opvoedtest, Blootgewoon en al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma Memories. Sinds 2005 reist Anita voorMemories Tour D'amour elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

In 2007 won Anita de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar.Verder is Anita ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koninging Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Anita Witzier.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van presentator Anita Witzier via Het Sprekersburo. Wil je Anita Witzier inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Heb je interesse om Anita Witzier in te huren voor je volgende evenement of bijeenkomst?

Informatie over tarief en beschikbaarheid van Anita Witzier?