Anita Witzier inhuren als presentator voor uw evenement

Presentator Anita Witzier - Foto: (c) Anita Witzier
Presentator

Anita Witzier

Anita Witzier presenteert KRO Memories (vanaf 1997) en KRO Blootgewoon (vanaf zomer 2009). In 2007 won Anita de Zilveren Televizier-Ster.

Anita Witzier presenteert

Tv presentatrice en ambassadeur van het Reuma Fonds

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Anita Witzier)

Onderwerpen

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Anita Witzier

Lees meer over Anita Witzier

Anita Witzier startte haar carriere als omroepster in 1988 bij Veronica, en werkte daarnaast bij deze omroep ook op de afdeling personeelszaken. Later presenteerde ze tv-programma's voor Veronica als Veronica Reisgids, Lucky Lotto Live en Veronica Goes...

In 1996 maakte Anita de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst de Aso-show en daarna o.a. Tien voor Taal, Hints, Niet Geschikt voor Uitzending, De Nationale opvoedtest, Blootgewoon en al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma Memories. Sinds 2005 reist Anita voorMemories Tour D'amour elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

In 2007 won Anita de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar.Verder is Anita ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koninging Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Anita Witzier.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Anita Witzier via Het Sprekersburo.

  

Wilt u Anita Witzier inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.