Boek Anita Witzier als ervaren dagvoorzitter voor jouw evenement bij Het Sprekersburo.

Anita Witzier

Als dagvoorzitter is ze spontaan, charmant, scherp en heeft een brede kennis en ervaring.

Categorieën

Talen

Inzetbaarheid

  • Dagvoorzitter
  • Debatleider
  • Discussieleider
  • Gespreksleider
  • Interviewer
  • Presentator

Beschikbaar voor

  • Dagvoorzitterschappen
  • Presentaties

Tarief categorie dagvoorzitter

Op aanvraag

Om Anita Witzier te boeken als dagvoorzitter voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Dagvoorzitter

Anita Witzier boeken als dagvoorzitter

TV presentatrice KRO-NCRS, televisiepersoonlijkheid en dagvoorzitter

Presentatrice Anita Witzier is uitgegroeid tot een vast gezicht bij de KRO-NCRV. Ze werkt al meer dan 20 jaar als presentatrice bij de televisie en is onder andere bekend van de succesvolle programma’s '10 voor Taal', 'Memories' en 'Anita wordt opgenomen'.

In 2007 wordt ze, na jaren achtereen genomineerd te zijn, onderscheiden met de Zilveren Televizier-Ster. Anita wordt in 2011 benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Ze ontving deze onderscheiding voor haar vrijwillige inzet als ambassadeur voor het Reumafonds.

Door haar kennis, ervaring en goede voorbereiding weet Anita Witzier op iedere bijeenkomst de juiste sfeer te scheppen. Anita is ze inzetbaar als dagvoorzitter, gespreksleider of presentatrice van jouw evenement.

Beschikbaarheid aanvragen

Biografie Anita Witzier

Lees meer over Warning: Undefined array key "genre" in /data/www/hetsprekersburo.nl/www/section-dagvoorzitter-header.php on line 284 Anita Witzier

Anita Witzier startte haar carriere als omroepster in 1988 bij Veronica, en werkte daarnaast bij deze omroep ook op de afdeling personeelszaken. Later presenteerde ze tv-programma's voor Veronica als Veronica Reisgids, Lucky Lotto Live en Veronica Goes...

In 1996 maakte Anita de overstap naar de KRO. Ze presenteerde eerst de Aso-show en daarna o.a. Tien voor Taal, Hints, Niet Geschikt voor Uitzending, De Nationale opvoedtest, Blootgewoon en al vanaf 1997 presenteert ze het populaire en ontroerende programma Memories. Sinds 2005 reist Anita voorMemories Tour D'amour elke zomer met haar gasten in de Memories VIP-bus door Europa op zoek naar nooit vergeten vakantieliefdes.

In 2007 won Anita de Zilveren Televizier-Ster, de publieksprijs voor beste vrouwelijke televisiepersoonlijkheid van het jaar.Verder is Anita ambassadeur van zowel Hulphond NL als het Nationaal Reuma Fonds. Voor haar werk voor het Reuma Fonds is ze in 2011 geridderd in de Orde van Oranje-Nassau, in aanwezigheid van Koninging Beatrix, beschermvrouwe van het fonds. Ook heeft ze een column in het weekblad Margriet.


Deel deze pagina

Anita Witzier inhuren als dagvoorzitter voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Anita Witzier.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van dagvoorzitter Anita Witzier via Het Sprekersburo. Wil je Anita Witzier inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het opvragen van een prijs kun je onderstaand formulier gebruiken.
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Anita Witzier

Het boeken van Anita Witzier als dagvoorzitter is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Anita Witzier heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Anita Witzier plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp/invulling en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de inzet van Anita Witzier.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Anita Witzier helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Anita Witzier de belangrijkste inhoudelijk punten en het programma door. Het doel is om een programma te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan het evenement nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van het evenement zal Anita Witzier aanwezig zijn op locatie.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Anita Witzier te evalueren.

Veelgestelde vragen

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een dagvoorzitter wilt boeken voor je volgende evenement of congres. Acht reden waarom je een dagvoorzitter boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan dagvoorzitters

Wij hebben een breed aanbod van dagvoorzitters in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste dagvoorzitter er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Anita Witzier.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Doeltreffende dagvoorzitters

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.