Frits Barend inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Frits Barend - Foto: (c) Frits Barend

Frits Barend

Jarenlang talshowhost met Henk van Dorp

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Frits Barend?

Frits Barend presenteert

Jarenlang talshowhost met Henk van Dorp

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Frits Barend)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Frits Barend

Lees meer over Frits Barend

Frits heeft door zijn jarenlange ervaring als talkshow host van Barend en Van Dorp en als schrijvend journalist van Vrij Nederland en Nieuwe Revu zoveel kennis en bagage opgebouwd dat hij overal wel wat van af weet. Hij interviewde politici, zangers, sporters, schrijvers, toneelspelers en bankdirecteuren en verdiepte zich ook in al deze takken van sport. Frits heeft niet alleen kennis opgebouwd, hij heeft ook heel veel meegemaakt en kan daar prachtig over vertellen. Van de Maagdenhuisbezetting in zijn jonge jaren als student, het WK in Argentinië in 1978 en de gespreken met de dwaze moeders tot nachtelijke sessies na uitzendingen van Villa BvD in Portugal met Andre Hazes, Blof en The Counting Crows.

Door zijn jarenlange ervaringen in diverse takken van de  journalistieke kan hij zeer vermakelijk vertellen over onderwerpen als leiding geven, vertrouwen winnen, presenteren, omgang met voor- en tegenspoed. Hij is zeer creatief en kan mensen goed enthousiasmeren.

Dagvoorzitter en discussieleider

Frits is, nadat hij was gestopt met zijn dagelijkse talkshow met Henk van Dorp, in te zetten als dagvoorzitter, discussieleider, presentator, interviewer, talkshowhost, mediatrainer en consultant.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Frits Barend.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Frits Barend via Het Sprekersburo. Wilt u Frits Barend inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?