Humberto Tan inhuren als presentator voor je evenement

Presentator Humberto Tan - Foto: (c) Nick van Ormondt

Humberto Tan

Bekend als sportpresentator maar betrokken bij veel meer activiteiten.

Wil je meer informatie ontvangen over prijs en beschikbaarheid van Humberto Tan?

Humberto Tan presenteert

Bekend als sportpresentator maar betrokken bij veel meer activiteiten.

Prijsindicatie

Op aanvraag (tarief voor een presentatie van Humberto Tan)

Onderwerpen

Talen

Inzetbaarheid

Verzoek om prijs en beschikbaarheid

Biografie Humberto Tan

Lees meer over Humberto Tan

Humberto wordt op 26 februari 1965 geboren in Paramaribo. Na het behalen van zijn vwo-diploma studeert hij Nederlands Recht in Amsterdam. Na zijn studie wordt hij in 1991 aangenomen bij de AVRO als redacteur van het programma Forza. Al snel wordt hij presentator van dit programma.

Twee jaar later wordt Humberto presentator en redacteur van Studio Sport. Naast Studio Sport' presenteert hij lange tijd het NOS-Journaal. In 2001 wordt Humberto verkozen tot Best Geklede Nederlander. Hij heeft duidelijk veel gevoel voor mode, en in 2003 begint hij zijn eigen kledinglijn. Daarnaast heeft hij het boek "Het Surinaamse Legioen, Surinaamse voetballers in de eredivisie 1954-2000" geschreven. Dit boek wordt in 2004 verfilmd door documentairemaker Hans Heijne. Humberto is onder meer bestuurslid van de Stichting Suriprofs die fondsen werft voor goede doelen in Suriname. Bij Talpa presenteert Humberto samen met Jack Spijkerman café De Sport. In dit voetbalprogramma schotelen zij de klanten alle zaken voor die een café zo gezellig maken: bekende gasten, boeiende gesprekken, opmerkelijke momenten en pijnlijke voorvallen.

Daarnaast is hij een van de vaste presentatoren van het dagelijkse actualiteitenprogramma NSE, waarin het nieuws van de dag wordt besproken. Door de overname van tv zender Tien door RTL, presenteert Humberto nu het voetbal bij RTL.

Ambassadeur

Humberto Tan zet zich in als ambassadeur voor de nationale en internationale hulp die het Rode Kruis biedt.


Deel deze pagina

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Humberto Tan.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie of een offerte van presentator Humberto Tan via Het Sprekersburo. Wilt u Humberto Tan inhuren voor uw evenement of bijeenkomst? Voor informatie over boekingen of het controleren van beschikbaarheid op een bepaalde datum kunt u bovenstaand formulier gebruiken.

Vul je gegevens in

Hoe kunnen we je bereiken?

Vul je telefoonnummer en/of e-mailadres in. We kunnen je vaak sneller antwoord geven als je je telefoonnummer invult.

Waarover gaat je vraag?