David Coulthard boeken als spreker voor een inspirerende lezing over de F1 doe je bij Het Sprekersburo.

David Coulthard

Tijdens een Q&A lezing geeft hij zakelijke inzichten uit de Formule 1 en spreekt over onderwerpen als risico's, technologie en innovatie.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

Om David Coulthard te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

David Coulthard boeken als spreker

Voormalig F1-coureur, ondernemer, tv-persoonlijkheid en spreker

David Coulthard heeft een lange maar zeker spectaculaire carrière achter de rug als Formule 1 coureur. Tijdens zijn F1-carrière reed hij voor de teams van Williams, McLAren en Red Bull Racing. In 2008 zetten hij na zijn laatste race op het circuit van Hockenheim een punt achter zijn loopbaan.

Hij is winnaar van 13 Grand Prix-titels en behaalde 62 podiumplaatsen tijdens zijn Formule 1 carrière waarin hij de strijd aan ging met onder andere Michael Schumacher, Mika Hakkinen, Fernando Alonso en Lewis Hamilton. 

Coulthard is een van de oprichters van het Red Bull Racing team en speelde en belangrijke rol bij de ontwikkeling. Tegenwoordig rijden Max Verstappen en Sergio Perez voor het team.

Tegenwoordig is David een graag gezien gast in verschillende talksshows en is hij commentator van de Formule 1 bij de BBC Television. Ook geeft hij vaak lezingen samen met Mark Gallagher en geeft hij inzicht in de winnaars-mentaliteit en de taak om jezelf en je team te stimuleren tot het bereiken van de top. Door zijn ervaring vertelt hij hoe om te gaan met risico’s, technologie en innovatie.

David Coulthard spreekt in een college tour setting (Q&A samen met interviewer), er ontstaat interactie met het publiek wat vaak er goed werkt en voor veel enthousiasmezorgt. 

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen David Coulthard

David Coulthard verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? David Coulthard kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie David Coulthard

Lees meer over David Coulthard

David Coulthard, een van 's werelds meest erkende sportpersoonlijkheden, is een bekend Formule 1-coureur, televisiepresentator, auteur en ondernemer.

David Coulthard is geboren op 27 maart 1971 in Twynholm (Schotland) en begon op 11-jarige leeftijd met karting en behaalde aanzienlijke successen in de lagere formules van autoracen. Dit omvatte de overwinning in de prestigieuze Grand Prix van Macau. Hij won de inaugurele McLaren Autosport 'Young Driver of the Year Award' in 1989, wat leidde tot een testrit voor het McLaren Formule 1-team.

Hij trad in 1993 toe tot het Williams Formule 1-team als testrijder en ondersteunde Nigel Mansell, Alain Prost en Ayrton Senna in opeenvolgende seizoenen. Het jaar daarop maakte hij zijn Formule 1 Wereldkampioenschap-debuut voor het team en behaalde hij zijn eerste overwinning tijdens de Portugese Grand Prix van 1995.

Daarna verhuisde hij naar McLaren voor negen seizoenen, waar hij genoot van een reeks geweldige prestaties, waaronder het winnen van nog eens 12 Grands Prix. Hij eindigde maar liefst 5 keer in de top 3 van het Wereldkampioenschap voor Menners. Hij won tweemaal in de Formule-1 de prijs van Groot-Brittannië en Monaco.

In 2005 voegde David zich bij het nieuw opgerichte Red Bull Racing-team en speelde hij een sleutelrol in de ontwikkeling van het team, waaronder het behalen van de eerste podiumplaats van het team tijdens de Grand Prix van Monaco in 2006. Hij stopte eind 2008 met de Formule 1-races en scoorde zijn laatste podiumplaats in de Canadese Grand Prix van dat jaar.

Zijn zakelijke interesses omvatten mede-oprichter van Whisper, een van Europa's snelst groeiende mediaproductiebedrijven, en Velocity Experience, dat merkevenementen ontwikkelt en produceert. In 2019 werd David niet-uitvoerend voorzitter van W Series, 's werelds eerste professionele eenzitterraceserie voor alleen vrouwen, en hij is voorzitter van de British Racing Drivers Club die het Silverstone Circuit in het VK bezit en exploiteert. 

Davids profiel wordt benadrukt door ambassadeurschappen voor een aantal grote internationale merken. Hij blijft de F1-auto's van Red Bull besturen tijdens promotie-evenementen en is co-commentator voor de Formule 1-verslaggeving van Channel 4 in het VK. Hij houdt vaak de podiuminterviews met de top-drie als onderdeel van de wereldwijde televisie-uitzending van de Formule 1.

In 2007 publiceerde David zijn autobiografie ‘It Is What It Is’ en in 2018 haalde zijn tweede boek ‘The Winning Formula’ (De succes formule) de Sunday Times Best Seller-lijst in het Verenigd Koninkrijk. In 2010 werd hij benoemd door de Britse koningin Elizabeth II tot ‘Member’ van de Orde van het Britse Rijk.


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor David Coulthard

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van David Coulthard. Lees de enthousiaste reacties.

David Coulthard inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over David Coulthard.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker David Coulthard via Het Sprekersburo. Wil je David Coulthard inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van David Coulthard

Het boeken van David Coulthard is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die David Coulthard heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van David Coulthard plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van David Coulthard.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die David Coulthard helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt David Coulthard de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal David Coulthard aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van David Coulthard te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met David Coulthard het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van David Coulthard is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

David Coulthard spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als David Coulthard! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Giedo van der Garde

Giedo van der Garde

Als voormalig F1 autocoureur geeft Giedo inzicht in teamwork en het vergelijking met het bedrijfsleven.

Tim Coronel

Tim Coronel

Deze spreker kent de fijne kneepjes van ondernemen. Autocoureur Tom Coronel vertelt u over de zin en onzin van ondernemen.

Robert Doornbos

Robert Doornbos

Voormalig F1 racecoureur spreekt met enthousiasme over wat bedrijven kunnen leren van topsport en racen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met David Coulthard.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.