Lezing over Artificial Intelligence door Wouter de Vries jr, Sonny de Leeuw en Nova.

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Spreker op het gebied van o.a. Artificial intelligence, ChatGPT, midjourney, heygen en deepfakes.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 3.500 tot € 5.000

Om Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw boeken als spreker

Wouter de Vries jr, Sonny de Leeuw en hun assistent Nova spreken over de fascinerende wereld van AI met de lezing "AI, meesterbrein of atoombom”.

Tijdens deze lezing leren Sonny de Leeuw (AI ondernemer) en Wouter de Vries jr (expert dienstenmarketing) je alles over ChatGPT, midjourney, heygen, deepfakes, kunstmatige superintelligentie en nog veel meer.

Een boeiende presentatie die inzicht biedt in de toepassingen en het potentieel van Kunstmatige Intelligentie, evenals de impact ervan op de maatschappij, bedrijven en de werkomgeving.

Wouter de Vries en Sonny de Leeuw zijn te boeken als sprekers bij Het Sprekersburo.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Lees meer over Spreker Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Sonny de Leeuw, een 19-jarige AI ondernemer en marketing expert Wouter de Vries hebben een prachtige presentatie ontwikkeld over AI. Twee werelden ontmoeten elkaar op het podium: de oude en de nieuwe. Powerpoint versus ChatGPT.

Met de titel “AI: meesterbrein of atoombom?” (Of AI: beste vriend of terminator) verzorgen Sonny de Leeuw, Wouter de Vries en hun assistent Nova een lezing op hoog niveau in vorm van infotainment. Er wordt gelachen, het werkt inspirerend, het wekt verbazing en bovenal snijdt het hout! Wouter en Sonny laten je klanten en/of medewerkers de diverse toepassingen van AI zien, inclusief Chat GPT en Heygen. Geen theorie, maar echte toepassingen. Hun assistente Nova staat klaar om alles helder uit te leggen.

De lezing AI is geschikt voor elke sector en voor elk bedrijf zijn er specifieke AI-toepassingen die Wouter en Sonny op het podium kunnen tonen. Telkens weer verrassen Chat GPT, Heygen en Midjourney het publiek met hun indrukwekkende nieuwe toepassingen.

Een interessante lezing voor jouw klantendag of medewerkersbijeenkomst. Wil je ook wegwijs worden in de wereld van AI neem dan contact met ons op.  Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden voor deze inspirerende lezing over artificial intelligence (AI).


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw . Lees de enthousiaste reacties.

De lezing was erg interessant, en de reacties van onze klanten waren allemaal positief. We hebben redelijk wat berichten ontvangen van onze klanten na donderdag met alleen maar leuke reacties!

Maintenance Heroes

De positieve feedback stroomt binnen en de interesse in AI is meer dan aangewakkerd.

Rabobank

Wij hebben nog nooit ons medewerkers van de Belastingdienst zo geboeid zien luisteren, als bij deze presentatie van Wouter en Sonny over AI. Een boeiende presentatie met mooie voorbeelden die de huidige mogelijkheden van kunstmatige intelligentie inzichtelijk maakt.

Belastingdienst Grote Ondernemingen

Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw .

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw via Het Sprekersburo. Wil je Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw

Het boeken van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw .

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Wouter de Vries en Sonny de Leeuw spreken over verschillende onderwerpen en themas, waaronder Artificial intelligence (AI) / kunstmatige intelligentie, ChatGPT, midjourney, heygen, deepfakes en kunstmatige superintelligentie. In het Nederlands of Engels.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Wouter de Vries jr & Sonny de Leeuw ! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Bas Haring

Bas Haring

Bas is hoogleraar op de Universiteit van Leiden en probeert als spreker op een toegankelijke manier de wetenschap uit te leggen.

Jarno Duursma

Jarno Duursma

Als trendwatcher is Jarno Duursma een veelgevraagd spreker over digitale technologie zoals blockchain, ai en kunstmatige intelligentie.

Christian Kromme

Christian Kromme

Als innovatief tech-ondernemer spreekt hij over disruptie, innovatie en digitale technologie.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Wouter de Vries jr. & Sonny de Leeuw.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.