Eric Smit boeken als spreker voor een inspirerende lezing doe je bij Het Sprekersburo. Foto: Bob Bronshoff

Eric Smit

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

  • Spreker

Beschikbaar voor

  • Lezingen
  • Lezingen op maat

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Eric Smit te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Eric Smit boeken als spreker

Journalist, auteur, mede-oprichter & co-hoofdredacteur van Follow the Money

Eric Smit is een vooraanstaande onderzoeksjournalist en de grondlegger van het online magazine "Follow the Money." Hij heeft een professionele achtergrond in squash, heeft economie gestudeerd en is zijn carrière begonnen bij het tijdschrift Quote. Met scherp oog volgt hij ontwikkelingen in het bedrijfsleven en streeft met "Follow the Money" naar vernieuwing in de wereld van onderzoeksjournalistiek.

Hij neemt zijn publiek mee in de boeiende wereld van onderzoeksjournalistiek. Zijn loopbaan begon bij Quote en De Pers, waar hij verschillende boeken schreef. Daarnaast is hij medeoprichter en auteur van het onderzoeksjournalistieke platform "Follow the Money." In 2017 werd hij uitgeroepen tot Journalist van het Jaar voor zijn samenwerking met een collega aan een reeks artikelen over oud-VVD-voorzitter Henry Keizer.

Smit deelt inzichten over de uitdagingen binnen zijn vakgebied, het praktische speurwerk dat hierbij komt kijken, en hoe het uiteindelijk gelukt is om hier ook nog eens financieel succes mee te behalen.

Wil je Eric Smit inhuren als spreker voor een inspirerende lezing, neem dan contact op met Het Sprekersburo. Wij bespreken graag de verschillende mogelijkheden.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Eric Smit

Eric Smit verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Eric Smit kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Eric Smit

Lees meer over Eric Smit


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Eric Smit

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Eric Smit. Lees de enthousiaste reacties.

Eric Smit inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Eric Smit.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Eric Smit via Het Sprekersburo. Wil je Eric Smit inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Eric Smit

Het boeken van Eric Smit is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Eric Smit heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Eric Smit plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Eric Smit.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Eric Smit helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Eric Smit de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Eric Smit aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Eric Smit te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Eric Smit het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Eric Smit is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Eric Smit spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Frank Versteegh

Frank Versteegh

Hij is als Red Bull stunt piloot een veelgevraagd spreker op gebied van risicomanagement, veiligheid en angst.

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen

Jochem Nooyen spreekt over thema's als privacy, integriteit, verandering, beïnvloeding en doet dat in combinatie met illusionisme en cabaret.

Tessa Veldhuis

Tessa Veldhuis

Als voormalig rugbyster is Tessa een inspiratiebron voor elk bedrijf. Ze spreekt onder ander over teambuilding, vitaliteit en doorzettingsvermogen.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Eric Smit.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.