Spreker Patrick Bernhart - Foto: (c) Geert Snoeijer

Patrick Bernhart

Een lezing van deze spreker is een unieke ervaring. Vanuit het oogpunt van Boris Johnson vertelt hij u over de Brexit.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

Beschikbaar voor

Tarief categorie spreker

Om Patrick Bernhart te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Patrick Bernhart boeken als spreker

Auteur, adviseur en analist Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Patrick Bernhart

Patrick Bernhart verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Patrick Bernhart kan ook een lezing op maat verzorgen.

Biografie Patrick Bernhart

Lees meer over Spreker Patrick Bernhart

Patrick Bernhart was advocaat bij een groot kantoor in Amsterdam, haalde zijn MBA aan London Business School, was uitgever online bij Sanoma en werkt nu als schrijver en als strategisch adviseur in de technologie-, media- en telecomsector. 

Zijn bestseller 2010 – Zo werden wij wereldkampioen werd door NRC Handelsblad in de lijst van beste boeken van 2010 opgenomen. Met dit boek lanceerde Bernhart een nieuw genre, de zogenaamde preconstructie (een reconstructie van een toekomstige gebeurtenis). Die zou zijn uitgekomen als de teen van de Spaanse doelman in de WK-finale niet in de weg zou hebben gelegen. Over deze vernieuwende manier van storytelling heeft Bernhart na lancering van het boek verschillende lezingen gehouden. 

Samen met Jan Maarten Slagter schreef hij De koude kermis van KPN dat in 2016 verscheen. Zowel NRC Handelsblad als de Volkskrant waardeerden het boek met vier sterren. Het tijdschrift Goed Bestuur & Toezicht noemde het een precieze en kraakheldere geschiedschrijving, vol persoonlijke details, journalistiek geschreven volgens de “fly on the wall”-methode. Bij KPN wordt het boek als herkenbaar en leerzaam ervaren.  

Bernhart spreekt geregeld over de lessen die uit de casus-KPN kunnen worden getrokken. Zijn analyses verschijnen ook in schriftelijke vorm, bijvoorbeeld in het tijdschrift Maarten! en de Belgische krant De Tijd. Thema’s zijn onder meer corporate governance, strategie, bedrijfscultuur, privatisering en internationale fusies en overnames. Ze komen ook terug bij andere organisaties zoals KLM en PostNL.

De lessen zijn interessant voor het bedrijfsleven, overheidsinstellingen,  adviserende organisaties en businessclubs. Bernhart is onder meer inzetbaar als panellid, als afsluiter van een congres of als spreker bij klantenevenementen en know-how sessies. Toehoorders vinden Bernharts presentatie vermakelijk en beschouwen zijn verhaal als een unieke inkijk in de manier waarop een bedrijf als KPN functioneert.  

Zijn laatste boek gaat over de Brexit en Boris Johnson. Tijdens lezingen gaat Bernhart in op de politieke, economische, sociale en psychologische achtergronden van de Brexit die Engeland op zijn grondvesten doet schudden. Daarnaast analyseert hij de gevolgen voor Europa en Nederland. Omdat het verhaal vanuit het perspectief van Boris Johnson wordt verteld, zal een humoristische noot ook hier niet ontbreken.  


Deel deze pagina

Aanbevelingen voor Patrick Bernhart

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Patrick Bernhart. Lees de enthousiaste reacties.

No testimonials found.

Patrick Bernhart inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Patrick Bernhart.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Patrick Bernhart via Het Sprekersburo. Wil je Patrick Bernhart inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Patrick Bernhart

Het boeken van Patrick Bernhart is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Patrick Bernhart heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Patrick Bernhart plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Patrick Bernhart.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Patrick Bernhart helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Patrick Bernhart de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Patrick Bernhart aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Patrick Bernhart te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Patrick Bernhart het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Het tarief voor een inspirerende lezing van Patrick Bernhart is op aanvraag, en afhankelijk van een aantal factoren. Zoals duur van de lezing, de voertaal, het programma en de doelgroep. Benieuwd naar de kosten? Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Patrick Bernhart spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Andere sprekers

Wellicht dat één van deze sprekers ook interessant zijn.

Dick Trubendorffer

Dick Trubendorffer

Dirk Trubendorffer spreekt over onderwerpen als verslavingsherstel en persoonlijke groei.

Kim Lammers

Kim Lammers

Voormalig hockey international. Ze spreekt over omgaan met tegenslagen, samenwerken en inspireren.

Patryk Wezowski

Patryk Wezowski

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Patrick Bernhart.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.