Herman Konings

Herman Konings is een professionele trendwatcher met klanten als ING Bank en Unilever. Hij spreekt over sociaal netwerken.

Onderwerpen & Thema's

    Klik om andere verwante sprekers te ontdekken.

Talen

Categorieën

Inzetbaarheid

 • Dagvoorzitter
 • Spreker

Beschikbaar voor

 • Dagvoorzitterschappen
 • Lezingen
 • Lezingen op maat
 • Webcasts
 • Webinars

Tarief categorie spreker

€ 2.000 tot € 3.500

Om Herman Konings te boeken als spreker voor jouw evenement, bel 0321 - 317 121 of boek online.

Keynote spreker

Herman Konings boeken als spreker

Trendwaarnemer, veranderingspsycholoog, auteur, ondernemer en spreker

Herman Konings is een van de meest gewaardeerde en professionele trendwatchers van de Lage Landen. Hij is veranderingspsycholoog, trendwaarnemer en eigenaar van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.

Herman Konings heeft ook een aantal boeken geschreven, waaronder het meest recent 'We, myself & A.I. " over close harmony van sociale, emotionele en artificiële intelligentie.

Onderwerpen: consumenten- en maatschappelijke trends, verschillende generaties, trends in de klanten psychologie en btb-marketing.

Tot zijn klanten behoren onder meer Rabobank, Unilever Food Solutions, Mijn Stad Antwerpen, Siemens en Van Gansewinkel Stadskanaal.

Beschikbaarheid aanvragen

Gespreksonderwerpen Herman Konings

Herman Konings verzorgt als spreker lezingen over uiteenlopende onderwerpen. Onderstaand een overzicht van inspirerende lezingen over verschillende onderwerpen. Op zoek naar een specifieke lezing? Herman Konings kan ook een lezing op maat verzorgen.

 • Socioculturele verschuivingen
 • Trendwaarnemingen
 • Toekomstverwachtingen
 • Trends van consumenten, maatschappij en business-to-business marketing
 • Klanten psychologie
 • Social media

 

Herman Konings op beeld

Bekijk de inspirerende video's van Herman Konings. Wil je een voorproefje van zijn lezingen krijgen? Bekijk dan de YouTube video's hieronder.

Herman Konings - Pocket Marketing/nXt / MWG Mediacongres 2016

Herman Konings - Werktrends

Herman Konings - Next Stage zelfrijdende mobiliteit

Herman Konings - The future of consumers behavior

Biografie Herman Konings

Lees meer over Spreker Herman Konings

Herman Konings werd geboren in 1964 te Hasselt, is master in de theoretische psychologie (KU Leuven) en is hij trendwaarnemer van beroep. Hij is eigenaar van het Antwerpse trend- en toekomstonderzoeksbureau Pocket Marketing/nXt.

Als trendanalist en consumentenpsycholoog geeft hij onder de titel 'De Toekomst Is Onder De Rozen' regelmatig lezingen en adviezen aan bedrijven, genootschappen en het hoger onderwijs over socio-culturele verschuivingen, trendwaarnemingen en toekomstverwachtingen.

Het tijdperk van de amateur is voorbij. De wereld verandert sneller dan ooit. Sociaal netwerken leidt tot 'sociaal niet werken'. Dat zijn slechts drie van de vele vaststellingen die trendwatcher Herman Konings schrijft in zijn recentste boek Sub Rosa, Latijn voor 'onder de rozen'. Want daar, onder de rozen, liggen volgens Konings de trends en de toekomst verborgen.

Tot zijn klanten behoren onder meer ING Bank, Fortis Bank, Masterfoods, Provincie Limburg, Siemens, Unilever en Van Gansewinkel.

Herman Konings inhuren als spreker

Herman Konings is te boeken als spreker en geeft lezingen over diverse onderwerpen, zoals trends, social media en socioculturele verschuivingen. Huur Herman Konings in als inspirerende spreker voor uw event of lezing.


Deel deze pagina

Boeken van Herman Konings

Onderstaand een overzicht van alle boeken die Herman Konings de afgelopen jaren heeft uitgebracht. Wil je de aanwezigen een blijvend aandenken geven? Informeer naar de mogelijkheden om een aantal boeken te bestellen.

Boek Herman Konings - De Stand des Tijds

De stand des tijds

Over trends en toekomstverkenning

De tafel van 7

Trends voor morgen

Futures

Toekomst maken in onzekere tijden

Boek We, myself & A.I. door Herman Konings en Stefaan Vandist

We, myself & A.I.

Close harmony van sociale, emotionele en artificiele intelligentie

Aanbevelingen voor Herman Konings

Ontdek de feedback van onze opdrachtgevers over de lezingen en presentaties van Herman Konings. Lees de enthousiaste reacties.

Het toekomstscenario en de voorbeelden, die Herman Konings aanhaalt, geven stof tot napraten. Zijn Vlaamse humor maakt het verhaal extra pikant.

C.L.V. De Samenwerking - Haastrecht

Het was een geslaagde dag. Zowel onze externe gasten als de aanwezige collega's waren erg enthousiast. Herman Konings is echt een begenadigd verteller die mensen probleemloos anderhalf uur weet te boeien en inspireren met zijn verhaal.

Woonkwartier - Zevenbergen

Het is gisteren fantastisch verlopen, mede dankzij een zeer inspirerende bijdrage van Herman Konings. Ook aan jullie daarvoor mijn hartelijke dank!

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting - Utrecht

Referenties

Enkele van de opdrachtgevers van Herman Konings:

 • SCA Hygiene products
 • Doxis Informatiemanagers
 • Rabobank Nederland
 • Agrifirm Feed
 • Provincie Flevoland
 • Friesland Campina
 • KvK Almere
 • Avans Hogeschool

Beoordelingen

Lezingen van Herman Konings

Opdrachtgevers beoordeelden de lezing van Herman Konings gemiddeld met een 8.0 / 10 (3 beoordelingen).

Herman Konings inhuren als spreker voor jouw evenement

Informatie aanvragen

Vrijblijvende informatie aanvragen over Herman Konings.

Ontvang gratis en vrijblijvend informatie van spreker Herman Konings via Het Sprekersburo. Wil je Herman Konings inhuren voor jouw evenement of bijeenkomst?
Wil je een vrijblijvende offerte met tarief ontvangen dan hebben wij meer informatie nodig. Neem dan contact met ons op via het offerte formulier.

Wil je meer weten? Stel dan hier jouw vraag!

Wil je meer weten over boekingen of een prijsopgave ontvangen? Gebruik dan het onderstaande formulier. Vergeet niet om je gegevens correct in te vullen, zodat we je goed kunnen informeren over je vraag.

Velden met een * zijn verplicht.

Zo werkt het boeken van Herman Konings

Het boeken van Herman Konings is heel eenvoudig. Ontdek hoe onze werkwijze en advies in jouw voordeel kunnen werken.

Onze werkwijze

1. Contact
Neem contact op met Het Sprekersburo. Doe een aanvraag via het boekingsformulier of bel 0321-317 121.

2. Oriëntatie
Samen bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden die Herman Konings heeft. Wij sturen vervolgens een offerte en zullen een vrijblijvende optie in de agenda van Herman Konings plaatsen.

3. Keuze
Als de datum, tijd, locatie, het globale onderwerp en prijs zijn afgesproken, zullen we een overeenkomst opstellen. Hiervoor sturen wij ons boekingsformulier met de benodigde gegevens voor de overeenkomst.

4. Overeenkomst
Ter bevestiging sturen wij de overeenkomst inclusief technische rider, persfoto en alle benodigde informatie voor de lezing van Herman Konings.

5. Briefingsformulier
Ook ontvang je een briefingsformulier met enkele vragen die Herman Konings helpen om zich voor te bereiden op jullie voorbespreking.

6. Voorbespreking
Tijdens een telefonische voorbespreking neemt Herman Konings de belangrijkste inhoudelijk punten door. Het doel is om een lezing te creeëren waar zowel de opdrachtgever als de deelnemers echt iets aan hebben.

7. Laatste check
In de dagen voorafgaand aan de lezing nemen wij contact met je op om de laatste details af te stemmen.

8. Presentatie
Ruim voor aanvang van de lezing zal Herman Konings aanwezig zijn op locatie. Aan het einde van de lezing is er nog ruimte om enkele vragen van het publiek te beantwoorden.

9. Follow-up & evaluatie
Enkele dagen na de lezing zullen we contact met jullie opnemen om de bijdrage van Herman Konings te evalueren.

Veelgestelde vragen

Wij zijn van helderheid vooraf, en jij hoogstwaarschijnlijk ook. Daarom hebben we deze veelgestelde vragen samengesteld om zoveel mogelijk vragen vooraf te beantwoorden. Heb je toch nog meer vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Voor boekingen kun je contact opnemen met één van onze medewerkers. Direct telefonisch contact op 0321 - 317 121 of via onze chat.
Mailen kan natuurlijk ook, mail naar: info@hetsprekersburo.nl.

Na het bevestigen van een boeking, plannen we een telefonische (online) voorbespreking in. Tijdens deze inhoudelijke sessie bespreek je met Herman Konings het evenement, de doelgroep, de lezing en eventuele specifieke wensen.

Een eerste indicatie voor boekingen binnen Nederland: de prijs ligt tussen 2.000 en 3.500 euro voor een lezing en is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals lengte van de lezing, welke voertaal, het programma en de doelgroep. Neem vrijblijvend contact op voor beschikbaarheid en ontvang een gratis offerte.

Herman Konings spreekt over verschillende onderwerpen en themas. Neem gerust contact op voor meer informatie en mogelijkheden.

Indien de agenda het toelaat, kunnen we een vrijblijvende optie van 14 dagen plaatsen. We ontvangen graag informatie over de gewenste tijden en locatie, zodat we hier rekening mee kunnen houden. Binnen deze periode van twee weken horen we graag of de boeking doorgang vindt of dat er behoefte is aan een verlenging van de optie.

Vergelijkbare sprekers

Ontdek andere sprekers in dezelfde categorie als Herman Konings! Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van gerelateerde sprekers. Mocht je niet direct de juiste match hebben gevonden, neem dan gerust contact met ons op. We staan klaar om advies te geven en te helpen bij je keuze.

Stefaan Vandist

Stefaan Vandist

Een boeiende en energieke spreker die een inzicht geeft in de toekomst over retail, horeca, leisure, duurzaamheid trends en innovatiemogelijkheden.

Adjiedj Bakas

Adjiedj Bakas

Drs. Adjiedj Bakas is trendwatcher des Vaderlands en als spreker erg nuchter en humoristisch met een positieve insteek.

Richard van Hooijdonk

Richard van Hooijdonk

Als spreker gaan zijn inspirerende lezingen gaan over wereldtrends, technologie en marketing.

Opzoek naar andere sprekers?

Overzicht alle sprekers

Waarom Het Sprekersburo?

Er komen waarschijnlijk allemaal vragen bij je op, zodra je een spreker wilt boeken voor je volgende evenement. Ontdek de acht redenen waarom je een spreker boekt, bij Het Sprekersburo.

Ruim 20 jaar ervaring

We draaien al even mee en nog steeds met veel plezier en liefde voor ons vak.

Breed aanbod aan sprekers

Wij hebben een breed aanbod van sprekers in verschillende categorieën en over verschillende onderwerpen. Staat de gewenste spreker er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Persoonlijk contact

Tijdens de voorbespreking heb je persoonlijk contact met Herman Konings.

Persoonlijke benadering

Bij Het Sprekersburo vind je een persoonlijke benadering, gecombineerd met de ervaring en de kennis.

Flexibel, snel en service gericht

Daar staat Het Sprekersburo voor!

Offerte binnen 1 werkdag

Wij maken binnen 1 werkdag de beste offerte op maat en met de scherpste prijs.

Eerlijke prijzen

Onze offerte is gratis en geheel vrijblijvend volgens marktconforme prijzen.

Inspirerende sprekers

Door jarenlange ervaring kunnen wij een adviserende partner zijn.